ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

kzilar benim 2. kavanoz bitti, 3ye basladim dun gece...Insallah guzel haberlere vesile olur...bu ay sonuna kadar kullanicam, muhtemelen bu ay sonu da yumurtalar toplacak ve transfer olacak...gelismeleri yazarim, insallah ilkine gore yumurtalarda bir guzel gelismeler olur...

Kizlar dun kontrolum vardi, kesinlikle ari sutu etki etmis...daha once iki yumurtalikta toplam 9 folikul vardi, birinde 5 digerinde 4 yumurta vardi... dun adetin 3. gunu gittigim de sadece sagdaki yumurtalikta 8 yumurta saydi doktor, sayilar cok iyi dedi..diger trafta malesef kist vardi, o kapattigi icin goremedim folikulleri dedi..bu arada kistin ari sutu ile ilgisi yok...nasil olduysa ben dogum kontrol hapindayken yumurtlamisim, geriya kalan folikul hapin etkisi ile erimemis, kist olmus...doktora sordum ari sutunun etkisi mi aceba diye, sanmiyorum, o sadece bir ek besin, kist yapmaz dedi...zaten bir ay kadar onceki ay da ari sutu yemistim, o zaman kist yoktu..dogum kontrol hapina bazen vicud boyle tepki verebilir dedi...baska hastalarim da var ari sutu kullanmadilar ama dogum kontrole basladiginda kist olustu dedi...neyse hasili kelam ari sutu kesinlikle benim 3 gun folikul sayisini artirdi ki tup bebekte basari orani ve folikul sayisi arasinda dogru oranti varmis....tahmnim diger yumurtalikta da 4-5 yumurta vardi..bu benim icin cok iyi rakam, yasim 32....gecen ay toplam 9du simdi, 12-14 arasi folikule denk geliyor...tup bebege baslayip, yumurta toplanana kadar devam edicem...Doktorumda hic bir sakincasi yok devam et dedi...bu arada DHEA kullanmadim gecen ay, gerek yok dedi doktor...sadece ari sutu, Coq10, prenatal ve pyncogenol kullaniyorum...bunlarin icinden folikul sayisini ancak ari sutu artirabilir gibi geliyor...

Arkadaşlar kullanıp faydasını gören var mı.. kapsül mü yoksa doğalı mı tavsiye edersiniz. . Yumurta kalitemin artması için çabalıyorum ama nerden başlamalıyım bilemiyorum. Kasım aralık gibi tüm bebek tedavisine başlarım sanırım.

Ben kullandım 3 ay boyunca arı sutu bal polen karışımı ve arı sutu kapsülü yumurta sayıma ve kaliteme çok etki etmedi ama kalitesiz olan embriyom sayesinde Allah in izniyle hamile kaldım bence kullanın hiçbir zararı yok ama faydası illaki var diye düşünüyorum

oznuuur yeni farkettim senin kiz 29subatta dogacakmis :)
saglikla kucagina alirsin insallah

Maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Sayının değil kalitenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ilk hamileliğimde 10 yumurta oluştu ama 1 tanecik oğlum kalmıştı bana:) hayırlısı deniycem bi süre. Saraçoğlu nun sitesinde gördüm bi karışım. Onu almayı düşünüyorum .

Arkadaşlar merhaba
Ben de yazmak istedim. Bizim de 4 kez tup bebek denememiz oldu. Ve malesef hepsi negatif sonuçlandı. Bizim de morfolojide problemimiz var eşim defalarca varikosel ameliyatı oldu her defasında afyondan istanbula tedavi için gitmek zorunda kaldık. Bu bizim için hem maddi hem de manevi olarak cok ciddi bir yıkım oldu. Ustelik ameliyat sonrasinda da morfolojide hicbir iyilesme olmadi. Aksine sayimiz giderek dusuyor. Ama olsun yılmadık 5. Denememizi de inşallah ekim ayında düşünüyoruz. Biz de bu sürede boş durmak istemedik ve öğrendiğimiz ve faydasını olacağını düşündüğümüz her şeyi denemeye karat verdik.
Öncelikle her ikimiz de sabah aç karnına akşamdan zeytinyağına bırakılmış incir yiyoruz. Sabah ve aksam yine aç karnına eşim dogal (ve tabii soguk sıkım) 2 kaşık keçi boynuzu özü, günde bir defa Proxeed, günde iki defa arı sütü ampulü içiyor. Gunde bir defa da evicap kullaniyor. Bir de daha yeni ibrahim saraçoğlu dan morfoloji için karışım bitki çayı sipariş ettik o gelince ona da başlıycaz.
Biz de böyle gıda takviyeleriyle bir sistem oluşturduk. Gerçi buna yakın şeyler kullanan arkadaşlar da var sanırım forumda. 15 gün sonra eşim test yaptıracak. Sonucu çok merak ediyoruz. Çünkü hep morfolojiden dolayı negatif sonuçlandı denemelerimiz. İnşallah bu yaptıklarımızı cabalarimizi Allahim fiili dua olarak kabul eder ve hepimize hayirli saglikli bebisler nasip eder.

slm arkadaşlar ben 2,5 yıldır hamile kalamıyorum nereye gittiysem bi sorun görünmüyor bu ay arı poleni ve balla başladım ama nezamn içilecek falan bilmiyorum kafama göre başladım işteyiyorum eşimde yiyor ama bn kendim de bi etki hissetmiyorum tabi ki kullanıpda yapmamaız gereken ler konusun da bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi acaba?

Merhaba.Ben de gecen sene tüp bebek tedavisine başlamak için Antepten Ankara'ya gittim.Fakat dr bu ay başlarsak tedavi başarısız olur çünkü bu ay hiç yumurtan oluşmamış dedi.Tedavi ertelendi.Bi taraftan da çikolata kistim var ki o da şansı düşürüyor.Hüsranla döndüm eve.Tekrar gitme zamanıma 1 ay kala arı sütü- bal-polen kullanmaya başladım.Ve kistime rağmen 13 yumurtam oluştu.Oluşan embriyolarım da çok kaliteliydi.Doktor bile şaşırdı.Kesinlikle kullanın bence.Mutlaka faydası olur.

Ben doğal ürünler satan bi dükkanda hazırlatmıştım.Bebek isteyenler için yapıyolarmış zaten.Doğal Siirt balına karıştırmışlardı arı sütü ve poleni.Sabah aç karna bir dolu tatlı kaşığı.Ayrı olarak da polen almıştım.Onu da bazen fazladan ayrıyeten bir kaşık kadar yiyodum

Merhabalar...

Arkadaslar benim amh cok ama cok düsük. Gecen ilk tüp bebek denememde yumurta sanilan kist cikti. Iyice depresif oldum. 2 veya 3 ay ara verilirken kürler yapayim diyorun. Diger degerlwrim cok iyi. Ama acikcasi onlarca kür var hangisini yapabilecegimi bilmiyorum. Bu bal cörekotu saracoglu kürümü acaba? Biara prolaktinim yüksek iken testere disöi aslan pencesi ictim hemen düsürdü. Bu günlerde hayit tohumu hapi kullaniyorum.

Merhaba bu karışıma tüp bebek tedavisinden hemen önce iğnelerle başlamak işe yarar mı acaba? Yoksa daha önceden mi yapmak gerekiyordu?

Merhaba kizlar bende siparis edecegim uarin egricayir marka ampullerden. Insallah ise yarar. Esimede siparis verecegim kendimede polikistikover sorunum var. 3 defa asila denedik tutmadi tup bebege gecmeden biraz ara vermek istiyorum

Ari sütü geldi polende gelecek. Acaba nasil kullanacagiz. Ve karisimi nasil. Bendede yumurta olusmuyor amh yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…