ARI SÜTÜ BAL POLEN Kullananlar

Arı sütü nasıl oluyor:S düzenli olarak süt kullanıyorum severimde ama arı sütünü hiç duymadım
Ari sutu beyaz renginde oldugu icin oyle diyolar. Ama aslinda sut diil yalnis hatirlamiyorsam arinin larvalarindan alinan bisi. Ben hic tadina bakmadim. Gercek halini de gormedim ama bildiyim kadariyla tadi aci-eksi. Ve ari sutu her derde devaymis. Bakalim bizim de derdimize deva ola bilicekmi

Bende tupbebek denememde once basladim polen ve arisutu kullanmaya 1.5 ay kadar kullandim ve tup denemesi yaptik cok sukur ilk denemede tuttu. Rabbim kucagima almayi nasip etsin. Bunda arisutu ve polenin faydasi varmidir bilmiyorum ama diger butun faydalarini gordum dinc uyanmak regl agrisi bitti cildin daha canli oldu vs vs yalniz dikkat etmek lazim polen ve arisutu gercekten cok pahali urunler. Orjinalini bulmak ve sahtelerden kacinmak gerekir.

Siz nerden tehmin ettiniz bunlari?

Guvendigim bir arkadasimin tavsiyesi ile netten bir sitedenn temin ettim / ediyorum. Hala kullaniyorum. Ama burdan isim vermek pek uygun olmaz. Guvendiginiz aktarlardan veya arastirarak icinize sinen sitelerden siparis verrbilirsiniz. Fiyat farkindan bile anlasiliyor urunun ne kadar gercek yada sahte oldugu

Kizlar egricayir markasini sadece siteden mi sifaris etmek lazim, yani kendi sitesindenmi sifaris ediliyo. Aktarlarda satilan gercek egricayirmi acaba?

merhaba arkadaşlar eşimin sperm testin de sperm kalitesinin düşk olduğu söylendi bizde biraz araştırdık arı sütü polen bal karışımının spermleri kaliteleştirdiği söyleniyor bugun bu karışıma başladık bakalım sonuç ne olacak...

arkadaşlar aramızda bu karışımı uygulayıp sonuç alanınız var mı varsa yazabilir mi çok merak ediyorum

arkadaşlar birde bu karışım miktarı ne kadardır ne kadar yenmesi gerekiyor bize nohut tanesi kadar hergün sabah aç karnına denildi doğru mu?

Cnm karışım sabah ac karnına tahta kaşıkla yeniliyor
Eşiniz için keçi boynuzu kurunu deneyin o da çok faydaliymis kullanan çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…