- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi musmutlukiz
-
Sizde ki sorun neydihım hiç denemedim bir deneyim
Ari sutu beyaz renginde oldugu icin oyle diyolar. Ama aslinda sut diil yalnis hatirlamiyorsam arinin larvalarindan alinan bisi. Ben hic tadina bakmadim. Gercek halini de gormedim ama bildiyim kadariyla tadi aci-eksi. Ve ari sutu her derde devaymis. Bakalim bizim de derdimize deva ola bilicekmiArı sütü nasıl oluyor:S düzenli olarak süt kullanıyorum severimde ama arı sütünü hiç duymadım
Evet sabahları ac karninaHergünmü bu karisim yeniyor?
Siz nerden tehmin ettiniz bunlari?Bende tupbebek denememde once basladim polen ve arisutu kullanmaya 1.5 ay kadar kullandim ve tup denemesi yaptik cok sukur ilk denemede tuttu. Rabbim kucagima almayi nasip etsin. Bunda arisutu ve polenin faydasi varmidir bilmiyorum ama diger butun faydalarini gordum dinc uyanmak regl agrisi bitti cildin daha canli oldu vs vs yalniz dikkat etmek lazim polen ve arisutu gercekten cok pahali urunler. Orjinalini bulmak ve sahtelerden kacinmak gerekir.
Sizin dediğiniz sadece saf ari sütü o sizin dediği gibi çok az kullanılıyor ve buzlukta saklaniyorarkadaşlar birde bu karışım miktarı ne kadardır ne kadar yenmesi gerekiyor bize nohut tanesi kadar hergün sabah aç karnına denildi doğru mu?
Cnm bu şekilde hazır satılıyor sabahları AC karnına bir tatlı kaşığı yeniliyor bence sizde yiyin sizede çok faydaliteşekkür edrim bu üç karışımın alınma miktarı nedir bi bilginiz var mı
Kure devam edin cnm ara vermeyinbu arada keçiboynuzu kürünüde 1 haftadır yapıyorum yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?