Arıyorum açmıyor ama silmedi

Lile123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2016
419
53
98
Merhaba benim daha önce görüştüğüm sonra reddettiğim biri vardı reddetme sebebim ailemin istemiyor olmasıydı babası teyzesi araya girdi ama ısrarla reddettik aklımdan çıkaramadım birbirimizi sosyal medyadan silmediğimiz için takip ediyordum aradan yıllar geçti yazdım biraz konuştuk aradım aynı gün konuştuk sonra ertesi gün tekrar yazdım yine konuştuk ama aradım açmadı dönmedi de ama sosyal medyadan silmiyor sizce ne yapmaya çalışıyor yedekte tutuyor olabilir mi silmeli miyim paylaştıklarıma hikayelerime bakıyor

Evlenmek istedi ailem istemedi ailesi araya girdi demek istedim
Sizin kendi iradeniz ya da fikriniz yok mu kendi hayatınız üzerinde?
Demek ki ilginiz varmış ki mesaj atmışsınız, aramışsınız.
Birini reddedip sonra konuşmak istemek çok onur kırıcı karşı taraf için.
Onun ne istediğinden ziyade, ben ne yapmaya çalışıyorum diye bir düşünseniz daha akıllıca olmaz mı?

Merhaba benim daha önce görüştüğüm sonra reddettiğim biri vardı reddetme sebebim ailemin istemiyor olmasıydı babası teyzesi araya girdi ama ısrarla reddettik aklımdan çıkaramadım birbirimizi sosyal medyadan silmediğimiz için takip ediyordum aradan yıllar geçti yazdım biraz konuştuk aradım aynı gün konuştuk sonra ertesi gün tekrar yazdım yine konuştuk ama aradım açmadı dönmedi de ama sosyal medyadan silmiyor sizce ne yapmaya çalışıyor yedekte tutuyor olabilir mi silmeli miyim paylaştıklarıma hikayelerime bakıyor
Siz adami yillarca yedekte tutup baska birini bulamayinca tekrar iletisime gecmissiniz

Sizin kendi iradeniz ya da fikriniz yok mu kendi hayatınız üzerinde?
Demek ki ilginiz varmış ki mesaj atmışsınız, aramışsınız.
Birini reddedip sonra konuşmak istemek çok onur kırıcı karşı taraf için.
Onun ne istediğinden ziyade, ben ne yapmaya çalışıyorum diye bir düşünseniz daha akıllıca olmaz mı?
Zaten olaydan sonra konuştuk belirsizlik içindesin ne istediğine karar ver dedi ama şimdi böyle yapması tuhaf sevmiyor galiba sevse böyle yapmazdı

Siz adami yillarca yedekte tutup baska birini bulamayinca tekrar iletisime gecmissiniz
Hayır aslında seviyordum ama ailemin onayı olmadığı için reddetmiştim çok pişman oldum ona söyledim ama inanmıyor belkide başkası var bana söyleyemedi

Zaten olaydan sonra konuştuk belirsizlik içindesin ne istediğine karar ver dedi ama şimdi böyle yapması tuhaf sevmiyor galiba sevse böyle yapmazdı
Karar verdiniz mi peki?
Onun ne yaptığından daha önemli sizin ne yapmaya çalıştığınız.
Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim yaklaşımı samimiyetsizdir.
Ben de olsam o adamın yerinde, size cevap vermezdim.

Karar verdiniz mi peki?
Onun ne yaptığından daha önemli sizin ne yapmaya çalıştığınız.
Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim yaklaşımı samimiyetsizdir.
Ben de olsam o adamın yerinde, size cevap vermezdim.
Bence o da cevap vermek istemiyor ama aileler tanıştığı için mecbur hissetti galiba ama olacak gibi değil diyip açmadı

Hayır aslında seviyordum ama ailemin onayı olmadığı için reddetmiştim çok pişman oldum ona söyledim ama inanmıyor belkide başkası var bana söyleyemedi
Sevdiginiz halde Aileniz sebebiyle reddettiginiz adama geri donmeyin bi zahmet zaten. Demek ki bu konuda ailenizi uzmek istememissiniz o zaman, simdi ne degisti? Cocuk oyuncagi mi bu?

Kız iyi adam konuşmuş seninle yine. ben olsam her yerden engellerim

Back
X