Neden dün aradım bugün silebilirimGurur yapip silinmesi gereken zamani coktan gecmissiniz. Hem neyin gururunu yapacaksiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden dün aradım bugün silebilirimGurur yapip silinmesi gereken zamani coktan gecmissiniz. Hem neyin gururunu yapacaksiniz?
Haklısınız silmem en doğrusu bu kadar gururumu ayaklar altına alamamBir hissi olsa cevap verirdi mutlaka.
Siz de unutmaya bakın.
Olabilir bu onu hemen unutabileceğim anlamına mı geliyorTamam da 2 senedir gorusmedik diyorsunuz
Hemen???Olabilir bu onu hemen unutabileceğim anlamına mı geliyor
Eskiden beri tanıdıkları bir aile biraz sorumsuz olmaları yani pek gelecek düşünmeden yaşamalarıYenisini bulamayınca adama dönmüşsünüz en güzelini yapmış adam, ailenizin istememe sebebi neydi ki ?
UnutmadımHemen???
Ee şimdi ne değişti, baktınız kimse yok bari eskilere yazayım dediniz. 2 yılda insan başkasını bulur evlenirEskiden beri tanıdıkları bir aile biraz sorumsuz olmaları yani pek gelecek düşünmeden yaşamaları
Tamam da ne sifatla trip atip gurur yapacaksiniz? Tam olarak bunu anlamadim ben. Onun icin herhangi bir insan oldugunuz belli, simdi silerseniz komik duruma dusersinizNeden dün aradım bugün silebilirim
Doğru insan değil diye düşündüm ailemde istemeyince unuturum dedim ama kolay değilmiş zaten artık güvenmez bana yarı yolda bıraktımEe şimdi ne değişti, baktınız kimse yok bari eskilere yazayım dediniz. 2 yılda insan başkasını bulur evlenir
Ama böyle kalmasıda hala beni seviyor silemez diye düşünmesine yol açmaz mı gurursuz demez miTamam da ne sifatla trip atip gurur yapacaksiniz? Tam olarak bunu anlamadim ben. Onun icin herhangi bir insan oldugunuz belli, simdi silerseniz komik duruma dusersiniz
Ne yaşadıniz da 2 yılda unutulmayacak kadar aşık oldunuz. Adamı rahat bırakın lütfen yokluktan kimseyi rahatsız etmeyinDoğru insan değil diye düşündüm ailemde istemeyince unuturum dedim ama kolay değilmiş zaten artık güvenmez bana yarı yolda bıraktım
2 senedir silmemissiniz, bunu dusunmediniz mi hic bu 2 senede?Ama böyle kalmasıda hala beni seviyor silemez diye düşünmesine yol açmaz mı gurursuz demez mi
Ama ben ona ilk kez bu kadar açıldım2 senedir silmemissiniz, bunu dusunmediniz mi hic bu 2 senede?
Siz nasıl unutuyorsunuz ben başka birini alamıyorum hayatımaNe yaşadıniz da 2 yılda unutulmayacak kadar aşık oldunuz. Adamı rahat bırakın lütfen yokluktan kimseyi rahatsız etmeyin
Olmaz bu is rahat birakin adami, muhtemelen o hayatina bakiyor. Ailenizin reddetme sebebi de cok sacmaymis ayricaAma ben ona ilk kez bu kadar açıldım
Zaten olaydan sonra konuştuk belirsizlik içindesin ne istediğine karar ver dedi ama şimdi böyle yapması tuhaf sevmiyor galiba sevse böyle yapmazdı
Ama çok sevmişti uğraşmıştı silmedi beni o kadar olaya rağmenaradan yıllar geçmiş ne sevmesi..
hala sizi sevdiğini düşünüyor olamazsınız dimi?
Hayatına bakıyor evetOlmaz bu is rahat birakin adami, muhtemelen o hayatina bakiyor. Ailenizin reddetme sebebi de cok sacmaymis ayrica
Tmm iste bozmayin huzurunu adaminHayatına bakıyor evet