2 seneye yakın sizce silmeli miyimNe kadar zaman gecti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 seneye yakın sizce silmeli miyimNe kadar zaman gecti
Sevmiyorsunuz, baskasini bulamamissiniz hala2 seneye yakın sizce silmeli miyim
Seviyorum galiba ama bu durumda gururum var silip yoluma devam etmeliyim galibaKız iyi adam konuşmuş seninle yine. ben olsam her yerden engellerim
Hayatıma girmeye çalışanlar oldu ama istemedim onu istiyorumSevmiyorsunuz, baskasini bulamamissiniz hala![]()
Kız adamın gururu yok mu sülale boyu ret yemişSeviyorum galiba ama bu durumda gururum var silip yoluma devam etmeliyim galiba
E ailenHayatıma girmeye çalışanlar oldu ama istemedim onu istiyorum
Pişmanım ama silmedi belkide bana güvenmiyorKız adamın gururu yok mu sülale boyu ret yemiş
Ailem neE ailen
Ailen mi ne? Bacm sen demedin mi ailem istemedi reddettim diye şimdi adamı istiyorum diye tutturdun adam sana cevap verse aranızda bir şey olsa ailen bir şey demeyecek miAilem ne
İkna etmeye çalışırım ben bu kadar uzun süre unutmayacağımı düşünmemiştimAilen mi ne? Bacm sen demedin mi ailem istemedi reddettim diye şimdi adamı istiyorum diye tutturdun adam sana cevap verse aranızda bir şey olsa ailen bir şey demeyecek mi
Bence bi cacık olmaz önünüze bakın adam da cevap vermemiş zatenİkna etmeye çalışırım ben bu kadar uzun süre unutmayacağımı düşünmemiştim
Takinti bu, 2 sene boyunca bir sey paylasmadiginiz insani sevmezsiniz normalde, biterdi simdiye kadar.Hayatıma girmeye çalışanlar oldu ama istemedim onu istiyorum
Silmeli miyim gürü yapıp sizceBence bi cacık olmaz önünüze bakın adam da cevap vermemiş zaten
Bence adamı reddedince adam peşinden koşar diye düşündü ondn bu takıntıTakinti bu, 2 sene boyunca bir sey paylasmadiginiz insani sevmezsiniz normalde, biterdi simdiye kadar.
Hem madem ailenizi ikna edebiliyordunuz, o zaman etseydiniz. Muhtemelen adamin da hayatinda birileri var artik
Gurur yapip silinmesi gereken zamani coktan gecmissiniz. Hem neyin gururunu yapacaksiniz?Silmeli miyim gürü yapıp sizce
Buluştuk konuştuk sıfırdan görüp reddetmedim ki sadece tanışma aşamasında olduTakinti bu, 2 sene boyunca bir sey paylasmadiginiz insani sevmezsiniz normalde, biterdi simdiye kadar.
Hem madem ailenizi ikna edebiliyordunuz, o zaman etseydiniz. Muhtemelen adamin da hayatinda birileri var artik
Olabilir de yanlis strateji uyguladigini 2 senede anlar insan yahuBence adamı reddedince adam peşinden koşar diye düşündü ondn bu takıntı
Biliyordum koşmayacağınıBence adamı reddedince adam peşinden koşar diye düşündü ondn bu takıntı
Tamam da 2 senedir gorusmedik diyorsunuzBuluştuk konuştuk sıfırdan görüp reddetmedim ki sadece tanışma aşamasında oldu