yedekte tutuyor olabilir mi silmeli miyim
Evlenmek istedi ailem istemedi ailesi araya girdi demek istedimBirini reddederken ailecek mi reddediyorsunuz
Bir süre konuştuk o zaman çok ilgiliydi aradım dün akşam açmadı bende yazmadım sabah paylaştığım duruma bakmış bilerek açmadı ve dönmediAranızda duygusal bağ var mı ki yedekte tutuyor olsun?
Sizin kendi iradeniz ya da fikriniz yok mu kendi hayatınız üzerinde?Evlenmek istedi ailem istemedi ailesi araya girdi demek istedim
Siz adami yillarca yedekte tutup baska birini bulamayinca tekrar iletisime gecmissinizMerhaba benim daha önce görüştüğüm sonra reddettiğim biri vardı reddetme sebebim ailemin istemiyor olmasıydı babası teyzesi araya girdi ama ısrarla reddettik aklımdan çıkaramadım birbirimizi sosyal medyadan silmediğimiz için takip ediyordum aradan yıllar geçti yazdım biraz konuştuk aradım aynı gün konuştuk sonra ertesi gün tekrar yazdım yine konuştuk ama aradım açmadı dönmedi de ama sosyal medyadan silmiyor sizce ne yapmaya çalışıyor yedekte tutuyor olabilir mi silmeli miyim paylaştıklarıma hikayelerime bakıyor
Zaten olaydan sonra konuştuk belirsizlik içindesin ne istediğine karar ver dedi ama şimdi böyle yapması tuhaf sevmiyor galiba sevse böyle yapmazdıSizin kendi iradeniz ya da fikriniz yok mu kendi hayatınız üzerinde?
Demek ki ilginiz varmış ki mesaj atmışsınız, aramışsınız.
Birini reddedip sonra konuşmak istemek çok onur kırıcı karşı taraf için.
Onun ne istediğinden ziyade, ben ne yapmaya çalışıyorum diye bir düşünseniz daha akıllıca olmaz mı?
Attığım duruma neden baktıAdamı bi kere reddetmişsiniz. Sonradan size nezaketen cevap vermiştir baktı devam ediyorsunuz açmamıştır. Sosyal medyayı da pek önemsemiyordur silmemiştir.
Hayır aslında seviyordum ama ailemin onayı olmadığı için reddetmiştim çok pişman oldum ona söyledim ama inanmıyor belkide başkası var bana söyleyemediSiz adami yillarca yedekte tutup baska birini bulamayinca tekrar iletisime gecmissiniz
E denk gelmiş bakmıştır. Durumlar sırayla gidiyor bazen ben bi dalıyorum bir sürü duruma bakmışımAttığım duruma neden baktı
Karar verdiniz mi peki?Zaten olaydan sonra konuştuk belirsizlik içindesin ne istediğine karar ver dedi ama şimdi böyle yapması tuhaf sevmiyor galiba sevse böyle yapmazdı
Telefonumu açmadıktan sonra silmesini beklerdim benim silmeliyimE denk gelmiş bakmıştır. Durumlar sırayla gidiyor bazen ben bi dalıyorum bir sürü duruma bakmışım
Bence o da cevap vermek istemiyor ama aileler tanıştığı için mecbur hissetti galiba ama olacak gibi değil diyip açmadıKarar verdiniz mi peki?
Onun ne yaptığından daha önemli sizin ne yapmaya çalıştığınız.
Ne gözümü alabildim, ne göze alabildim yaklaşımı samimiyetsizdir.
Ben de olsam o adamın yerinde, size cevap vermezdim.
Sevdiginiz halde Aileniz sebebiyle reddettiginiz adama geri donmeyin bi zahmet zaten. Demek ki bu konuda ailenizi uzmek istememissiniz o zaman, simdi ne degisti? Cocuk oyuncagi mi bu?Hayır aslında seviyordum ama ailemin onayı olmadığı için reddetmiştim çok pişman oldum ona söyledim ama inanmıyor belkide başkası var bana söyleyemedi
Unuturum sandım ama sürekli aklımdaSevdiginiz halde Aileniz sebebiyle reddettiginiz adama geri donmeyin bi zahmet zaten. Demek ki bu konuda ailenizi uzmek istememissiniz o zaman, simdi ne degisti? Cocuk oyuncagi mi bu?
Ne kadar zaman gectiUnuturum sandım ama sürekli aklımda
Bence işin sonundan bir şey olmayacağını biliyor telefonu açmayarak akıllılık etmişUnuturum sandım ama sürekli aklımda
Kız iyi adam konuşmuş seninle yine. ben olsam her yerden engellerimMerhaba benim daha önce görüştüğüm sonra reddettiğim biri vardı reddetme sebebim ailemin istemiyor olmasıydı babası teyzesi araya girdi ama ısrarla reddettik aklımdan çıkaramadım birbirimizi sosyal medyadan silmediğimiz için takip ediyordum aradan yıllar geçti yazdım biraz konuştuk aradım aynı gün konuştuk sonra ertesi gün tekrar yazdım yine konuştuk ama aradım açmadı dönmedi de ama sosyal medyadan silmiyor sizce ne yapmaya çalışıyor yedekte tutuyor olabilir mi silmeli miyim paylaştıklarıma hikayelerime bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?