- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.544
- 133
- Konu Sahibi Novamber wind
-
Onu bu kıvama getirene kadar, bu konuyu açana kadar ne yollardan geçtik biliyor musun :)))
Vayy bade hanım aşık olmuşta bizede söylemiyomuş
cnm bende duraktakı bırınden hoslanıyorum. 3-4 sefer konusmamıza ragmen calıstıgı yerı bılıyorum ama ismini heycandan sormak aklıma gelmemiştigoogleda onun işyerınde sorumlu kısıyı buldum facede arattm arkadaslarına baktm ama bu yoktu. daha ismini bile bılmıyorum dusun facede calıstıgı yere gore arama yaptm ama bulamadm bıkackez.
hemen hemen her sabah gulumsuyoruz bırbırmıze el sallıyoruz ama eksın olmuyor. aklımda bi plan var yarın planımı yapacam bakalm ne olucak
Yok estağfirullah :))) biraz gaz vermeye çalıştık diyelimEmeğimiz büyük diyorsungerçekten helal olsun diyorum bende size :))
Ben de aynısını düşündüm,sekreter direkt aradığımız çocuğun ismi de verebilir o zaman her şey kolaylaşır ama sekreter belki başka asistanın ismini de verebilir;ama o asistanı facebook'tan aratırsın,sonra yakın bir arkadaşından rica edersin eklesin (sen eklersen dikkat çekersin çok,çocukla tanışınca rezil olma ihtimali var)Bunu yapan arkadaşının profilde güzel bir resmi olsun ki çocuğun kabul etmesi kolaylaşsın,sonra o asistanın arkadaş listesini tararsın hoşlandığın çocuğu bulmak için.Ama çocuğun facebook'u olmayadabilir.Ama olma ihtimali yüksek 30 yaşın altında olup facebook'u olmayan insan bulmak zor bu devirde.
oww süper yol. benim aklıma niye gelmiyor ki böyle şeyler30 yaşın altında ve iphone kullanıpta sosyal ağda olmayana pek denk gelmedim
Ay bu konu romantik komedi filmi gibiiiiiiiiiii
Ay benim de sizin gibi platonik bi askim varplaniniz ne cok merak ettimm
onun nerde oturdugunu bılıyorum anadolu yakasında oturuor ve otobuse bındıgı 2.duragı da bılıyorum . o durakta beklıcem gelene kadar. geldgındede guya tesaduf eseri karsılasmısız arkadasm varmıs o taraflarda orda kalmısım sımdıde konsoloslukta işim var avrupa yakasına gecmem lazmmış (mecburen böle yalan uydurmak zorundayım cunku aanadoludan avrupaya sabahın korunde onemlı işim olmalıki onunla aynı otobuse binim :) o sıradada sohbet edim )
sonra otobusde hem adını ogrenıcem hem telini :) tel ıcın planımda şöle: cantamı karıstırcam bişi bulamamıs numaras yapacam. kusura bakmassan benı bi caldırabilirmisin onemli ıslerm olmasaydı sorun olmazdı dıcem ve o caldırıcaktır muhakkak :) sonra 2 saat sonra ona mesaj atıcam cok tesekkur ederm telefonumu bulabıldm dıye ve sonrakı mesajı ne olcak cok merak edıyorum.. hem benım telimi ogrenmıs olucak .. ondan sonrası zaten ona ait benden bukadarilgisi varmı ogrenecegızz. herzaman el sallamakla gulumsemekle cozulmek bu ısler eksın lazm ekşııın
Bade hala bulamadın mı ?
kendisine değil ama yakın arkadaşıyla irtibata geçtik sizi görüştürebilirim dedi
Vayy bade hanım aşık olmuşta bizede söylemiyomuş
Sorma la bdv den öğreniyoz.:26:
arkadaşıyla konuşuyoruz şuan andromBade buldun mu ne yaptın? :26:
ben beyın cerrahısınden bı doktoru bizzat tanıyorum cnm eger o bölümdeyse yardımcı olabilirim
Badem kuzum o o yaşta facesi yoksa sevgilisi olma ihtimali çok yüksek
ama napıcaz emin olmadan durmuycaz. bakalım aklıma deişik fikirler gelir genelde. bu arada mümkünse hastanede karşılaşmamaya çalış bir daha... o zaman kafasında oluru varsada olmuyor, hastam ayağına yatıyorlar...
onun nerde oturdugunu bılıyorum anadolu yakasında oturuor ve otobuse bındıgı 2.duragı da bılıyorum . o durakta beklıcem gelene kadar. geldgındede guya tesaduf eseri karsılasmısız arkadasm varmıs o taraflarda orda kalmısım sımdıde konsoloslukta işim var avrupa yakasına gecmem lazmmış (mecburen böle yalan uydurmak zorundayım cunku aanadoludan avrupaya sabahın korunde onemlı işim olmalıki onunla aynı otobuse binim :) o sıradada sohbet edim )
sonra otobusde hem adını ogrenıcem hem telini :) tel ıcın planımda şöle: cantamı karıstırcam bişi bulamamıs numaras yapacam. kusura bakmassan benı bi caldırabilirmisin onemli ıslerm olmasaydı sorun olmazdı dıcem ve o caldırıcaktır muhakkak :) sonra 2 saat sonra ona mesaj atıcam cok tesekkur ederm telefonumu bulabıldm dıye ve sonrakı mesajı ne olcak cok merak edıyorum.. hem benım telimi ogrenmıs olucak .. ondan sonrası zaten ona ait benden bukadarilgisi varmı ogrenecegızz. herzaman el sallamakla gulumsemekle cozulmek bu ısler eksın lazm ekşııın
ayy evet bunlar evlenirmiş bu konuda sonsuza kadar hatıra kalırmış ... bizde gizli kahramanlar
ayyy ne şanslısınız, inşallah bundan sonrası da güzel olur
keşke ben de bulabilsem, 2 sene önce bu tarihlerde biriyle tanışmıştım, bütün günü beraber geçirmiştik, gece ayrılmıştık. numaramı falan istemişti, ben çok umursamamıştım sonra veririm numarayı diye. ayrılışımız çok ani oldu (benim yüzümden), görüşürüz diyip kaçtım. bulamayacağım kesin, ama çok pişmanım. içimi döktüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?