Arıyorum ama bir türlü bulamıyorum :( belki tanıyanınız vardır?

Ay benim de sizin gibi platonik bi askim var planiniz ne cok merak ettimm

oww süper yol. benim aklıma niye gelmiyor ki böyle şeyler 30 yaşın altında ve iphone kullanıpta sosyal ağda olmayana pek denk gelmedim

Badem kuzum o o yaşta facesi yoksa sevgilisi olma ihtimali çok yüksek
ama napıcaz emin olmadan durmuycaz. bakalım aklıma deişik fikirler gelir genelde. bu arada mümkünse hastanede karşılaşmamaya çalış bir daha... o zaman kafasında oluru varsada olmuyor, hastam ayağına yatıyorlar...

onun nerde oturdugunu bılıyorum anadolu yakasında oturuor ve otobuse bındıgı 2.duragı da bılıyorum . o durakta beklıcem gelene kadar. geldgındede guya tesaduf eseri karsılasmısız arkadasm varmıs o taraflarda orda kalmısım sımdıde konsoloslukta işim var avrupa yakasına gecmem lazmmış (mecburen böle yalan uydurmak zorundayım cunku aanadoludan avrupaya sabahın korunde onemlı işim olmalıki onunla aynı otobuse binim :) o sıradada sohbet edim )

sonra otobusde hem adını ogrenıcem hem telini :) tel ıcın planımda şöle: cantamı karıstırcam bişi bulamamıs numaras yapacam. kusura bakmassan benı bi caldırabilirmisin onemli ıslerm olmasaydı sorun olmazdı dıcem ve o caldırıcaktır muhakkak :) sonra 2 saat sonra ona mesaj atıcam cok tesekkur ederm telefonumu bulabıldm dıye ve sonrakı mesajı ne olcak cok merak edıyorum.. hem benım telimi ogrenmıs olucak .. ondan sonrası zaten ona ait benden bukadar ilgisi varmı ogrenecegızz. herzaman el sallamakla gulumsemekle cozulmek bu ısler eksın lazm ekşııın

Ay benim de sizin gibi platonik bi askim var planiniz ne cok merak ettimm

Haklisin valla benimki de babasinin actigi dukkanda calisiyor yazlari. Hakkinda bayaa fazla sey ogrendim ama hic goremedim onu gecen yazdan beri onu gorme hayaliyle yasiyorum dukkanin onunden geciyorum sık sık. Neyse ki gecen gun gorduumm. Yarin gidecegim insallah orda olur benim de bir sekilde konusmam tanismam lazim.
Senin plan iyiymis vallahi hadi hayirlisi bakalimm sansin acik olsun canim sonucu bana da soyle olur mu 😄

ayyy ne şanslısınız, inşallah bundan sonrası da güzel olur
keşke ben de bulabilsem, 2 sene önce bu tarihlerde biriyle tanışmıştım, bütün günü beraber geçirmiştik, gece ayrılmıştık. numaramı falan istemişti, ben çok umursamamıştım sonra veririm numarayı diye. ayrılışımız çok ani oldu (benim yüzümden), görüşürüz diyip kaçtım. bulamayacağım kesin, ama çok pişmanım. içimi döktüm :)

Maşallah kızlar ne çok platonik aşk ve uğruna yazılan senaryo varmış da bilmiyormuşuz ah Bade sayende herkes döküldü bir bir

Vayy bade hanım aşık olmuşta bizede söylemiyomuş
Sorma la bdv den öğreniyoz.:26:

aşk olsun canlar

Bade buldun mu ne yaptın? :26:
arkadaşıyla konuşuyoruz şuan androm
ben beyın cerrahısınden bı doktoru bizzat tanıyorum cnm eger o bölümdeyse yardımcı olabilirim

yok beyin cerrahi değil serseri

kurbağam ben hastası değilim gerçi hasta olanda ben değildim kendim için gitmedim hastaneye. başka işlemlerden dolayı 2 hasta boyunca gittik geldik o bölüme. onunla da o sırada karşılaştık. ilk önce onun bana ilgisini hissettim öyle farkettim aslında

senaryo yazmışsın canım ya umarım emeklerin boşa gitmez.

ayy evet bunlar evlenirmiş bu konuda sonsuza kadar hatıra kalırmış ... bizde gizli kahramanlar

ahh kurbağam ne evliliği

bazen ilgimizi çekmeyen şeylere sonradan keşke diyebiliyoruz maalesef. inşallah karşına çıkar tekrar bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…