ya evlenmeden bi atarlandın mı pısss diye sönüyor onların havaları ama işte evlendikten sonra nasıl oluyor onu bilmiyorum canım. sırf bu yüzden evlenesim gelmiyor valla, yaş oldu 28. kadınız biz sonuçta seviyoruz adam gibi ama şu adamların kendisi çok dengesizler. valla bu yaz nişan yapcaz gibi ama bi yanım böyle koşup kaçmak istiyo. bilemedim ben onu :26:
Ben yayım o akrep. Buyrun meydana savaşa
nereye kayboldun kızzz sen
neden aynı davrandığımız anlaşıldı burçdaaşmışız biz
ya evlenmeden bi atarlandın mı pısss diye sönüyor onların havaları ama işte evlendikten sonra nasıl oluyor onu bilmiyorum canım. sırf bu yüzden evlenesim gelmiyor valla, yaş oldu 28. kadınız biz sonuçta seviyoruz adam gibi ama şu adamların kendisi çok dengesizler. valla bu yaz nişan yapcaz gibi ama bi yanım böyle koşup kaçmak istiyo. bilemedim ben onu :26:
nereye kayboldun kızzz sen
neden aynı davrandığımız anlaşıldı burçdaaşmışız biz
ayy bende ilk 1 ay aşığım sanıyorum saonra bitiyo
bi adama 8 ay aşık kaldım ondada tık yoktu
gittim aşkımı itiraf ettim adam gay çıktı iyi mi
kızzz evlendikten sonra onlarda bizi yaparlarsa görürüz ebemizinkini tersten
Tıkındım, abur cubura düşkünlük malum
Seninki ne burcu onu söyle bakalım hele
Ben yayım o akrep. Buyrun meydana savaşa
2 saat ve uzak mı?
hayatım 3 senedir o van'da ben istanbul'dayım. aramızda dağlar ovalar tepeler denizler var. otobüsle 23 saat
aynen öyle uzak kaldıkça psikopata bağlıyoruz, çeşitli işkenceler uyguluyoruz birbirimize. benim sinirim çok pis. aslında çok yumuşak bi insanım iki tatlı laf etse anında yelkenleri indiririm ama bazen öyle odun ki. bende kapıyorum teli.. bi de ben aslan burcuyum bi kere silersem biter onu çok iyi biliyor. 23 kapalı kaldığında beni sildi, bi daha göremicem korkusuyla sinir krizi geçirmiş en sonunda. oh olsun, hakediyor
Hoşbulduk canım. Bende bir yay burcu olarak normal sayılmam.
Tıkındım, abur cubura düşkünlük malum
Seninki ne burcu onu söyle bakalım hele
vuuuu adam çok ihtiraslıdırrrrr ..sen de deli doluuu ...hemde ne savaşşşşşşş
ahah, işte bende onu kara kara düşünüyorum adamı alsam bi dert almasam bi dert. deniz valla ben heralde nikah masasında topuklicam gibime geliyor.
Burçdaşlğı da geç sen de İzmirdenmişsin ya onun da etkisi var bence biz azcık deliyizdir kafamız güzelNeresinden
ikizlleer dengesiz herif
ayy kızlar bugün adamdan çok konuştuk ya sayenizde özledim valla onu
sen ıyıce bir aha düşün bence :))
Burçdaşlğı da geç sen de İzmirdenmişsin ya onun da etkisi var bence biz azcık deliyizdir kafamız güzelNeresinden
Ben başta duygusuz bir şey sandım bunu ama senden benden fena duygusal, tutkuluymuş. Valla kapıdan girdi mi yakalıyor havalara atıp tutuyorBir de çok hayatının merkezi olmak istiyor, güceniyor sanki ya :26: Onu bunu bilmem de aşkınla yandım şarkısını gönderiyorum burdan ona Zaten öyle yazıyordu canım ya internette de aşkı savaş alanına çevirirler diyordu ama mutluyuz
Sen de mi yaysın aydebuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?