Arıza kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kızzz evlendikten sonra onlarda bizi yaparlarsa görürüz ebemizinkini tersten

Bu topicte ne çok yay kadını varmış
Demek ki arızalık burcumuzda var

sen ıyıce bir aha düşün bence :))

ayy bende ilk 1 ay aşığım sanıyorum saonra bitiyo
bi adama 8 ay aşık kaldım ondada tık yoktu
gittim aşkımı itiraf ettim adam gay çıktı iyi mi

8 aymıııı oda iyimişşş anemmmm snedekıde şu şansa bak hele dönerdi kız belki

kızzz evlendikten sonra onlarda bizi yaparlarsa görürüz ebemizinkini tersten

ahah, işte bende onu kara kara düşünüyorum adamı alsam bi dert almasam bi dert. deniz valla ben heralde nikah masasında topuklicam gibime geliyor.

Haklısın aslında bizim uzaklık size göre hiçbir şey zaten haftasonları falan hep beraberiz sen iyi sabretmişsin ben 1 hafta sonu görüşemesek "arıza" çıkarıyorum yakıp yıkıyorum ortalığı

vuuuu adam çok ihtiraslıdırrrrr ..sen de deli doluuu ...hemde ne savaşşşşşşş

Ben başta duygusuz bir şey sandım bunu ama senden benden fena duygusal, tutkuluymuş. Valla kapıdan girdi mi yakalıyor havalara atıp tutuyor Bir de çok hayatının merkezi olmak istiyor, güceniyor sanki ya :26: Onu bunu bilmem de aşkınla yandım şarkısını gönderiyorum burdan ona Zaten öyle yazıyordu canım ya internette de aşkı savaş alanına çevirirler diyordu ama mutluyuz

Sen de mi yaysın aydebuz

ahah, işte bende onu kara kara düşünüyorum adamı alsam bi dert almasam bi dert. deniz valla ben heralde nikah masasında topuklicam gibime geliyor.

ayyy al benden de o kadar
birden düşündüm şöyle 15 yıl sonramı o bana herşeyi yaptırırmış ben hep ağlak ağlak etrafta dolanırmışım
birden iyi kız olam mı diye düşündüm şimdi:26::26:
ya da ist_nbl
seninki masada hayır derse intikam için

ikizlleer dengesiz herif
ayy kızlar bugün adamdan çok konuştuk ya sayenizde özledim valla onu

İlk sevgilim ikizlerdi hiç sevmem bunlar ben ya uyuz mu uyuz tipler dayanamamış terk etmiştim böyle çocuk çocuk hareketler, bencillikler İkizler dedi mi tüylerim diken diken oluyor

sen ıyıce bir aha düşün bence :))

canım düşünsem kaç yazar. adam bekliyor bildiğin herkese duyurmuş nişan yapcam diye. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

yok yok nikah masasında bırakiim de asıl o görsün ebesininkini

yok canım ben başak burcuyum pimpirikli.şüpheci mikemmelliyetçii .birde titizlik hastalıgımla adamı delirten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…