Arıza kadın olmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

aa, hakkaten. ama önce kıza sormuyolar mı evet mi hayır mı diye?

hiç de bilmemki bu işleri. olsun, oturmam masaya olur biter

beter olsun, yesin kendini haspa

ooh nişan da yapıcam düğün de yapıcam ama evlenmicem.

bucadaydım canım ben geçen sene Antalyaya atandım şimdi Antalyadayım sen neresindensin izmirin?

Uzakmışsın canım Konak benim, merkez
Çok kavrulmamışsındır sen oralarda İzmir sıcağında nefes alabilmiş insanlarız, survivor gibi
Olsaydın Kordonda buz gibi birer bira içerdik

Son düzenleme:
canım düşünsem kaç yazar. adam bekliyor bildiğin herkese duyurmuş nişan yapcam diye. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

yok yok nikah masasında bırakiim de asıl o görsün ebesininkini

amaneyyyyyyyyyyyyy

8 aymıııı oda iyimişşş anemmmm snedekıde şu şansa bak hele dönerdi kız belki

kız adam dönmüş zaten döneceği yere
ben söyledi aşık olduğumu o da bana çok hoşsun vırtsın zırtsın ama ben kadınlarla ilgilenmiyorum dedi
o an eşekten düşmüş karpuza döndüm

canım düşünsem kaç yazar. adam bekliyor bildiğin herkese duyurmuş nişan yapcam diye. bindik bi alamete gidiyoz kıyamete

yok yok nikah masasında bırakiim de asıl o görsün ebesininkini

valla inişte doğulu furur seni masada bırakıpta kaçarsan heeeee

Madem konu evliliğe geldi ben de evlenicem ailem "he" demiyor ya :95:

ohhh altınlarıda kap gel parti yaparız burda

ALLAH seni napmasın emiya uyku muyku kalmadı bende

herkez gececi neşet burda kimseler işe gitmiyorlar galiba

kız adam dönmüş zaten döneceği yere
ben söyledi aşık olduğumu o da bana çok hoşsun vırtsın zırtsın ama ben kadınlarla ilgilenmiyorum dedi
o an eşekten düşmüş karpuza döndüm

yok kız doğulu değil biz mersinliyiz. o öğretmen orda bende istanbulda yüksek lisans yapıyodum. ilk aşkıyım ben onun, taa liseden

enem ne güzellll bak şimdi dugulandımmm lise aşkı vay canınaaa sende ne anılar vardır bu arada bende istanbuldaan

di mi yaa, hevesimizi alalım iyice. üç gün üç gece kızlar partisi yaparız canım yeterki iste sen. en iyisi valla, takıdan sonra tüyerim

eniştede vandaymışya oda oralardan gördüyse birde 40 gün 40 gece düğün yaparmş bize nispeten

niye turşunumu kurucaklarmış

Ay yok yaşı büyükmüş de dul adammış da beni bunun için mi büyütmüşler vs. Dul adam sana aşık olmaz diyo babam hey Allahım ben mi körüm ya da duyguları mı ölüyo insanların yani olabilir insanlar yanlış evlilikler yapabilir birbirlerinden soğumuş ve sevememişler ayrılmışlar işte paşa paşa, yaş, din, dil, ırk farketmez hem bana seviyorum hulen ben o adamı alıcam nikahıma

Onun annesi de beni pek münasip görmedi sanırsam o kız yüzünden böyle içip geliyosun eve dimi falan (kavga edince kendini içkiye veriyordu) yemiş başının eti he dedim kaç yaşında adamın ağzına ben veriyorum içkiyi biberonla Ne bileyim kadın sevmiyo öyle mini giysin, sigara içsin falan biraz daha mutasıp bir şey istiyor galiba aksi gibi o da bende hiç yok biz evlensek dünürler de süper anlaşcak gibi baksana

İlk sevgilim ikizlerdi hiç sevmem bunlar ben ya uyuz mu uyuz tipler dayanamamış terk etmiştim böyle çocuk çocuk hareketler, bencillikler İkizler dedi mi tüylerim diken diken oluyor
kız benim nerdeyse her burçtan sevgilim oldu
ama hala bekar olduğuma göre sorun burçlarda değil bende bence

enem ne güzellll bak şimdi dugulandımmm lise aşkı vay canınaaa sende ne anılar vardır bu arada bende istanbuldaan

hem de ne anılar. teklifini kabul etmiyorum diye okulu bırakıcam diye tutturmaz mı bu lise 2'de. anam bunun devamsızlığı oldu 19,5 gün. müdür geldi getirin onu yarım gün gelmezse sınıfta kalıyo diye. bende dedim bu benim başıma kalıcak, arkadaşına koş git kabul ediyo de gelsin dedim. neyse 1 ay çıktık sonra ben bunu şutladım. ama sürekli peşimdeydi neyse üniye gittim kurtuldum çok şükür. üni bitti çıktı yine karşıma hadi gel dedi bende iyi tamam dedim. baktım kurtuluş yok napim kabul ettim yani

aileler hep biizm iyiligimizi isterler de gönül bu otoda konuyoo b.kada derler ....neden boşanmış de kız dul deme ayıp çocugu yoksa severseen olur bu iş bence ..annesinede bak hele bulmuş senın gibi evlenmemiş hatun o ddüşünsün bence :)))

kız benim nerdeyse her burçtan sevgilim oldu
ama hala bekar olduğuma göre sorun burçlarda değil bende bence

birgün öle biri çıkarki karşınaa attan düşmüş e dönersin bak gör demedi deme :)))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…