Kızlar nihayet buldum burayı sonunda. ben bu sezonun başlarında izlemiyordum hiç bazı yerleri kaçırdım size sorayım şimdi zemuszemus sempatiksalakcinni
1.bunlar niye sınıfta kaldı bu sene?
2.Yadigar niye yürüyemiyor?
3.Zehra 18ini doldurunca hollanda'ya gidecekti niye gitmedi?
4.Kemal ve Elif yeniden birlikteler mi anlayamadım? bilmiyorumkismile
Ben de izliyorum müsait olunca ama çok saçmaladılar ve teknik olarak bence yetersizler yani Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini filan beğenmiyorum ben pek açıkçası.ama bi kere takılınca işte izliyosun kaydirigubbakcemile3
1 barış bunları sınav zamanı kaçırmıştı
2 yadi kaza geçirmiş trafik kazası sakat kalmış gerçek hayatındada öyle olmuş.
3valla hollandaya gitcekmiydi bilmiyomda bi sürü talihsiz olay başına geldi ondan gidememiştir zaten anneside öldü.
4 yok yeniden birlikte değiller zehraya destek için falan yanındalar
benim bildiklerim bunlar
1- barışın mavi sakal olduğu ortaya çıktı. sınav öncesi moral olsun diye sınıfta eğlence yapacaklardı. herkesin orada olduğu sırada silahıyla okula girip onları rehin aldı. (pamuk,özge,zehra,gamze,ibo,sanem) sınavın olduğu gün onlar rehin kaldı. kemal hoca eğer okula gelmezlerse sınavaı boşverecekleri için müdüre onları sınıfta bırakıp 1 sene daha okumalarını sağladı.
2- yadigar amcasının cenazesine giderken arabasıyla kaza geçirdi ve yürüyemiyor.
3- evet hollandaya gitmek istiyordu ama dayısı onu sınava girmk için ikna etti. ve zehra iboya aşık olduğu için gitmedi.
4- birlikte değiller ama elif hep kemalin zor zamanında yanlarında oldu, zehrayla ilgileniyor.
çok heycanlııı vallaa kerem delirdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?