Arka Sıradakiler Fox Tv

ARKA SIRADAKİLER’ İN ÖĞRENCİLERİ YENİ SEZONDA ÜNİVERSİTEYE GEÇERKEN, ”ARKA SIRADAKİLER LİSE” İSE YEPYENİ VE FARKLI OYUNCULAR İLE EKRANA GELECEK!..

FOX Tv’ nin en iddialı gençlik dizisi “Arka Sıradakiler” yeni yayın döneminde iki parça halinde ekrana gelecek..

“Arka Sıradakiler- Lise” ve “Arka Sıradakiler- Üniversite” şeklinde iki ayrı dizi olacağını açıkladı..

Yeni dizide Kemal Hoca (Bülent Emin Yarar) farklı bir liseye tayin olacak ve bu lisenin öğrencileri tamamen farklı isimlerden oluşacak..

Arka Sıradakiler’ in şimdiki öğrencileri ise üniversiteye girecek ve o dizi bir başka yayın gününde “Arka Sıradakiler- Üniversite” olarak devam edecek..
resmi sitesinde böyle bi haber çıkmış

vereliniortak
Ayy evet yaa nasıl üniversiteyi kazanıyorlar bunlar.
Akıl alır gibi değil.
Çok saçma hareketler yaptıkları konusunda da katılıyorum.
Ne zaman reklam arasında fln baksam kavga dövüş oluyordu.
2 yıl önce. sempatiksalakcinni
Bu yılki bölümlerde ders çalışmaya başlamış olabilirler bilemiyorum. sempatiksalakcinni

tek bir bölüm dahi izlemedim...çok itici geliyor dizi bana bitsede fıragmanlarını bile izlemek zorunda kalmasamklava:

bu seferdee gamze için koşturmaca başlıycakkk....Yaaa zehra kimi gördü acaba öyle şaşırdıı merak ettim vallahaa

zehra garibim uyusturucuya alıstırdılar.
süpriz dıye getırdıklerı adam kımdı acaba

zehra garibim uyusturucuya alıstırdılar.
süpriz dıye getırdıklerı adam kımdı acaba

ya kerem,ya hakan,yada eski hollanda hayatından kalma birisii..ama zehra o kişiyi sevmiyor bu belli
yinee eski senaryoo oktay bulunurr gamzee kaybolurrrrrrrrr saçmaaaaaaaaa:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kesin bizim tanıdıgımız şaşırcagımız birii...Ama süreklı birilerinin kaybolması ölmesi sıkmaya başladı akannehir

getirdikleri adam bence burak.o da uyuşturucu kullanıyordu zaten hatırlarsanız.hakan olsa görünce şaşırmazdı,çünkü zaten o getirmek istiyordu zehrayı oraya.

Tam ben yazıcaktım bir de baktım Bittersweest yazmış
Bence de o kişi Burak, Zehra'dan para almak için o kadar uğraşmıştı, senet imzalatmıştı ama alamamıştı.
Zehra'dan intikamını almak için yaptı bunları bence.uyuşturucu konusunda da akla ilk o geliyo ve Hakan zaten bu işin içindeydi çok şaşırtıcı olmaz.
Ayrıca bir Oktay kaybolur, bir Gamze.. iyice dramatikleştirdiler ya, eskiden daha hoştu sanki bu dizi.

dün yüreğimi kabarttı izlemedim ,
bence bu dizi gece 23.00den sonra verilmeli ,
gerilim , korku dizisi çünkü bu , gençlik dizisi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…