Arka Sıradakiler Fox Tv

kerem rehin aldı otobüsle tüm sınıfı erkan öldü sanem yaralı baya kan kaybetti,sedat cemre ve zehrayı buldu ama henüz kurtulamadılar.

cemre ve sedat kurtuldu polisler vurdu
zehra hakandan kaçmak için sınırı geçti mayınlı bölge ama
veeee
mayına bastııı öyleee kaldıııı
otobüstekileride kerem uçurumdan aşağı attı denizin dibini boyladı hepsiiiiiiii

ayyy şoktayım halaaaohaoldumsmile
nolcak bunlar şimdi öldülermiii yaniii

bunlar ölürse dizi nasıl devam etcek anlamadım sezon finali üstelik :uhm:ben böyle son beklemiyodum akannehirçok kötü yaa:sinifsinif:biran önce tatil bitsede başlasa bari merak içerisindeyim.

yaaa resmen psikolojim bozuldu.ne öle yaa.diceksiniz ki izleme.ayyyy işte ne olacak merakı yok mu.yani nası bi manyaklık sınırlaırını zorlayan planlardır onlar ya.amannnnnnn içim şişti izlerken.ben de merak ediyorum o denizden nasıl kurtulacaklar?otobüsü atacağını düşünmüyordum

sitesınde şey yazıyor.
yenı sezon donemınde universite olarak devam etceklermışşşşkafamçokkarıştı
gamzenın düğün fotolarına baktım süper olmuş vallaa ama ayrılmış kocasıyla galıba
oktayla aklinialirimsmile

bunlar ölürse dizi nasıl devam etcek anlamadım sezon finali üstelik :uhm:ben böyle son beklemiyodum akannehirçok kötü yaa:sinifsinif:biran önce tatil bitsede başlasa bari merak içerisindeyim.

bnce yüzmeyi bilen kurtulucak demir parmaklıklar otobüsten ayrılmıştı pencerelere açık ama ölü sayısı yüksek olucaktır die tahmin ediyorum ve merak ediyorum eyvahedigeldismile

yüzmeyi bulan kurtulurda kaç kişi yüzme biliyo orası muamma ama baya oyuncu azalır gibime geliyo zehrayı ben merak ediyorum çok işallah öldürmezler onu bide gamze nolduki o kurtuldumu orasını kaçırdım.

keremınn yanında üstü örtülü bi şekilde duruyorduu öldümü baygınmı bılemıcem

Ben de merakla bekliyorum ama belli başlı kişiler olmez herhalde, parmaklıklar kırılmıştı otobüs düşerken, kurtulanlar olur ordan.Gamze de baygındı galiba,olmemiştir.Ay şu Kerem çıksa artık diziden ya sinir ediyo insanı yeter bu kadar.
Zehra'ya da çok acıdım, beladan kurtulamak için gozü bir şey gormedi.Ama niye o kadar ileri gitti, yani adam zaten gelmeye cesaret edemiyordu, bekleseydi ya ilk bastığı yerde.
Neyse artık dizi nasıl olcak diyip geçiyoruz kaydirigubbakcemile3

gerçekten kocasımı onun aaaaabayanssulusmile

duygus cum oktay la değil başka biriyle evliydi sonra oktayla yakınlaşma başlayınca ayrılmış eşinden
anlamişko:)

ayy o kadar ekşın mekşından sonra üniversiteyi de kazanırlarsa çok afedersiniz yuh derim
biz son ay teneffüslere bile çıkmıyorduk ya bir iki soru çözelim diye
bu kadar da basitleştirmeinler

kızlar bence hiçbirine bişey olmıcak geçen sezon da böyle yapmışlardı kimse ölmedi barış öldü sadece bu sezon da öyle olur bence

yuh bi de üni. yemi gidecekler ,
1 yıldır hiç birinin kitap açıp çalıştığını görmedim arada baktığım kadarıyla ne zaman izlesem o onu öldürüor o onu kaçırıor , bizim k.çımız çıkmıştı kazanalım die , şimdi biri kesin hukuk okur kessiiinnn ..
hiç biri anasına babasına danışmıor , kendi başlarına aptal aptal hareketler yapmakta çok başarılı olan ,cahil cesareti hat safhada olan ,üst üste bu kadar hata yapmayı başaran insanlar topluluğu ,
sadece bir dizi olduğuna seviniyorum , inşallah geçlerimiz bu diziden 'nasıl aptal saptal hareketler yapılmaz'ı öğreniyorlardır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…