Aynen Nuraycım, neden konuşmadınki orda.Neden tavrını koymadınki. Zaten o arkadaşınla eskisi gibi olması imkansız, söyleseydin. Ben söylerdim valla.:umursamaz:
o anda boyle bir ortami bozmayayim istedim ben aldim ben yaptim vs demek istemedim zaten kadin bastan kimselere bisey dememis davet ederken
ay terbiyesize bak:mymeka:
Sen ne kadar iyi niyetliysen o da o kadar haince düşünmüş. Davet ettiği insanlara nasıl söylemez mevlütün ne için okunduğunu. Gerizekalı:mymeka:
dun gece beni arayan arkasima demis ki cagirirken ev aldik icinde bir kuran okunsun dedik demis arkadasim birseyler getirelimmi yardima ihtiyacin var mi diyince o yok yok Nuray soz verdi erken gelicek bana yardim edicek biz hallederiz demis lafa bakin ben soz vermissmisim yardim icin geliyormusum tabi ben Muge ye gece telefonda oyle degil boyle diye anlatinca kadin sok oldu sasirdi aman bana iyi oldu gercekten yuzunu gordum iyice gonlum rahat arkadaslik bagimiz boylece bitti
o anda boyle bir ortami bozmayayim istedim ben aldim ben yaptim vs demek istemedim zaten kadin bastan kimselere bisey dememis davet ederken
üüzüldüğün şeye bak kulun bilmesi onemli değil allahım biliyor ya sen allah katında zaten sevabını almışın :)
o arkadaşın kaybetmiştirrr dua parayla satın alınmaz o dua bi şekilde seni bulur canımsınnnn:)
Orası öyle de, üzülmüycek ve sinirlenmiycek gibi küçük birşey değil bu..
Zaten hak yemiş o arkadaşın resmen orası ayrı da..
Kimsenin da aptal olmadığını birisinin ona hatırlatması gerekiyor hem de sert bir dille.
Başkalarına da yapmasın ..
Vay uyaniga bak sen!!!! Güzelce isini götürmüs vallaha.
Cok sinir bir durum gercekten....bende olsam cok kizardim...ama kendi kendime sinirlenip kizmakla yetinmem mutlaka ona öyle bir laf sokardimki bir daha kimseyi enayi yerine koymaya calisamazdi.:hulya:
Telefon actiginda "Vay helal olsun sana be....cidden ne uyanik hatunmussun sen...ne güzelde tongaya düsürdün beni....yaziklar olsun sana...birdaha beni arama sorma, bu yaptigin resmen hak yemektir...Allah yanina koymaz deyip kapat telefonu suratina....
Böylesi arkadasin olsa ne olur olmazsa ne olur be güzelim.....terbiyesize bak...keske daha mevlide verseydin agzinin payini ama iste insan öyle ortamlarda huzursuzluk cikarmak istemiyor....
gulsumum biliyorsun buralarda bir ezan sesine hasretiz kulagimizin pasi silinsin istedim Allahima sukur evlat sahibi etti beni sapasaglam yavrum hep isterdim o an ortamin huzurunu bozmak istemedim ama ayni senin bu sozlerini onun yuzune soyliyecegim telefonda olmaz gozune bakicam simdi daha saat 11olmadi burda saat 3gibi direk evine gidip soyliyecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?