Arkada kaz, hem de en katmerlisinden. Buyurun okuyun

terbiyesizligin daniskasi valla lmaz:
keske o anda söyleseydin herkesin icinde,o utansaydi ama is isten gecmis canim...
Allah senin niyetini elbetteki biliyordur,bosa gitti diye düsünme o yüzden
ama arkadasina(!) da bir ders ver bence...
kimse kimsenin kül kedisi degil bu dünyada..herkes duracagi yeri bilmeli...
basta niye böyle oldu,cok samimiydik falan diye üzülürsün belki ama sonradan gercekten böyle insanlar icin harcadigin zamana aciyorsun..basin agrimiyor en azindan...

Valla arkadaşın benim bi arkadaşım dediğim insanı hatırlattı boşver bununda olcağı varmış dua et az hasarla atlatmışsın görüşmeyi bile düşünme derim. o kendini mevlüt yapdım diye avutsun Allah katında kul hakkı yemiş oldu. İşi hocanın üstünede atarsa şaşırma hani ben söyledimde o unuttu gibi yalanlar.
Ay okudukça ben sinir oldum orada hemen açıklama yapardımki diğer arkadaşlarıda onun ne mal olduğunu anlasınlar.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın güzelim hepimizi.

Aynen Nuraycım, neden konuşmadınki orda.Neden tavrını koymadınki. Zaten o arkadaşınla eskisi gibi olması imkansız, söyleseydin. Ben söylerdim valla.:umursamaz:

o anda boyle bir ortami bozmayayim istedim ben aldim ben yaptim vs demek istemedim zaten kadin bastan kimselere bisey dememis davet ederken

o anda boyle bir ortami bozmayayim istedim ben aldim ben yaptim vs demek istemedim zaten kadin bastan kimselere bisey dememis davet ederken

ay terbiyesize bak:mymeka:

Sen ne kadar iyi niyetliysen o da o kadar haince düşünmüş. Davet ettiği insanlara nasıl söylemez mevlütün ne için okunduğunu. Gerizekalı:mymeka:

ay terbiyesize bak:mymeka:

Sen ne kadar iyi niyetliysen o da o kadar haince düşünmüş. Davet ettiği insanlara nasıl söylemez mevlütün ne için okunduğunu. Gerizekalı:mymeka:

dun gece beni arayan arkasima demis ki cagirirken ev aldik icinde bir kuran okunsun dedik demis arkadasim birseyler getirelimmi yardima ihtiyacin var mi diyince o yok yok Nuray soz verdi erken gelicek bana yardim edicek biz hallederiz demis lafa bakin ben soz vermissmisim yardim icin geliyormusum tabi ben Muge ye gece telefonda oyle degil boyle diye anlatinca kadin sok oldu sasirdi aman bana iyi oldu gercekten yuzunu gordum iyice gonlum rahat arkadaslik bagimiz boylece bitti

ışin masraf kısmını bir kenara koy da, mevlüdün ikiniz için okunduğunu kimseye söylelemiş hoca dahil..

Asıl buna bozulmanız lazım da o an'' aa noluyor deyip hemen o an arkadaşınıza ve hocaya uyarı yapmanız lazımdı, Hoca da o an, mevlüt Nuray için de vs.. okundu...''gibi düzeltmeliydi, yani geçmiş arkadaşım..

Daha sonra da arkadaşınıza, ona bozulduğunuzu , hocayı daha önceden neden uyarmadığını net ve kızgın bir dille sormalıydınız..

Geçmiş bitmiş bundan sonra neden öyle yaptın neden böyle yaptın deseniz de geri gelmez ki?
valla ben de sinirlendim şimdi ama ben olsam o an müdehale eder, o ortamda bulunan herkesin o an, olayın gerçeğini bilmesini sağlardım..

Hatta herkese bir açıklama yapardım gerekirse..Biz bu mevlüdü ikimiz için de okuutuk ama arkadaşım size benim için de okundupunu söylemeyi unutmuş nedense...der herkesin önünde lafı koyardım yeminle..

Neyse içinde kalmasın, söyle arkadaşına yaptığı ayıbı..

Ya nasıl hala bekliyorsun hayret..Ay iyi ki bana denk gelmiyor böyle şeyler, hoş bana bu tarz birşey yapacak kişi nasıl tepki vereceğimi de gayet iyi bileceği için çok dikkatli olur yapamaz zaten..

Senin o arkadaşın var ya dayaklık ha ben sana diyim..

Ben olsam ''bana yaptığın bu ayıbı unutmuycam, seninle de artık görüşmüycem'' derim..
O kişi senin için gereksiz sil gitsin..

Ne bozmuycam ya, kadın resmen hakkını yemiş senin..

Arkadaşlar Allah kabul etsin de, arkadaşım nedense unutmuş sizi davet ederken açıklamayı size, bu mevlüdü ikimizi için okuttuk biz, ben de bu sebeple bugün buradayım....derdim ben kesinlikle , ortam bozmak değil ki bu, ortam bozmaksa da bozulsun anasını satayım, sonradan içim içimi yiyceğine sıcağı sıcağına hallederim ben herşeyi, haklıysam da konuşurm..

Ay neyse kızdım iyice bana yapılmış gibi.

O an tepkini koymamakla iyi niyet gösternişsin kendi adına belki ama işte, bazı insanlara iyi niyet değil tepki göstereceksin.

Acaba yanlış mı anladın sen ya?
Böyle birşeyi kimse yapamaz gibi de geliyor bana..Ama bu kadar da yanlış anlamış olamazsın cık cık cık

Son düzenleme:
üüzüldüğün şeye bak kulun bilmesi onemli değil allahım biliyor ya sen allah katında zaten sevabını almışın :)
o arkadaşın kaybetmiştirrr dua parayla satın alınmaz o dua bi şekilde seni bulur canımsınnnn:)

Orası öyle de, üzülmüycek ve sinirlenmiycek gibi küçük birşey değil bu..

Zaten hak yemiş o arkadaşın resmen orası ayrı da..

Kimsenin da aptal olmadığını birisinin ona hatırlatması gerekiyor hem de sert bir dille.

Başkalarına da yapmasın ..

zaten yapilan edilen onemli degil ama onun niyeti beni delirtti yok yok bunu yanina birakmiycam arkadasligimi bitircem esim simdi evde o gitsin ilk isim evine gidicem oyle telefonda falan degil yuzune soyliyecegim adi bugune kadar herkezi tum arkadaslarimizi maddi amaclar ugruna kullandi sirf bizimi ingiliz arkadaslarimiz bile yaka silkti ondan ama artik biri dur demeli

vardır böyle uyanıklar canım takılma ve bu kazığı tecrübe olarak yaz bi kenera ve ilişkini kes
ayrıca senin ki salaklık değil iyi niyet onUKı KURNAZLIK AMA ALLH ONUN TAKTıRıNı VERıR VARSIN HOCA SÖYLEMESıN ARKDAŞIN SÖYLEMESıN ALLAH BıLıYO O YETER

ben burdan okuyunca ben bile sinir oldun yani ama sizdede suç yok değil neden sesiz kaldınız ki anlamadım..
ayy şaka gibi ben gelmeem hiç böyle şeylere ya..

Vay uyaniga bak sen!!!! Güzelce isini götürmüs vallaha.

Cok sinir bir durum gercekten....bende olsam cok kizardim...ama kendi kendime sinirlenip kizmakla yetinmem mutlaka ona öyle bir laf sokardimki bir daha kimseyi enayi yerine koymaya calisamazdi.:hulya:

Telefon actiginda "Vay helal olsun sana be....cidden ne uyanik hatunmussun sen...ne güzelde tongaya düsürdün beni....yaziklar olsun sana...birdaha beni arama sorma, bu yaptigin resmen hak yemektir...Allah yanina koymaz deyip kapat telefonu suratina....

Böylesi arkadasin olsa ne olur olmazsa ne olur be güzelim.....terbiyesize bak...keske daha mevlide verseydin agzinin payini ama iste insan öyle ortamlarda huzursuzluk cikarmak istemiyor....

gulsumum biliyorsun buralarda bir ezan sesine hasretiz kulagimizin pasi silinsin istedim Allahima sukur evlat sahibi etti beni sapasaglam yavrum hep isterdim o an ortamin huzurunu bozmak istemedim ama ayni senin bu sozlerini onun yuzune soyliyecegim telefonda olmaz gozune bakicam simdi daha saat 11olmadi burda saat 3gibi direk evine gidip soyliyecegim

keşke hoca ya beraber ortak bu mevlüdü düzenledik hocam,benim kızım içinde dua istiyorum deseydin. bu ortamı neden bozsun ki,
.. en sonda da,herkesin gitmesini bekleyip, bütün düşüncelerini yüzüne söyleyip,bir dahada yüzüne bakmamak üzere çekip gitseydin.

Son düzenleyen: Moderatör:
bence de o anda bu mevlüdü ortak okutmaya kara verdik deseydin
aaaa ev sahibesi sizlere söylememişmiydi deseydin....

ama olan olmuş artık o arkadaşınla kesinlikle görüşmemelisin....

estafullah sız salak degıl bı hassa super bı karaktere sahıpmıssınız sadece salak olan afedersınız arkadasınız demem belkı ayıp olcaktır ama arkadasınız oluyo kı sızı kaybedıcektır..
pekı ama sızce o mevlut kaul olcakmıdır hıc samıyom
keşke mevlut esnasında hocaya deseydınız kızım ıcı ve ev sahıbesı ıcın dıye..
ama olan olmus ..arkadasınıza acıkca dıyın neden oyle yapdın dıye ..
sıze ne dıycek merak edıyom ama sızden bu sekılde faydalanmak ısteyen bırınden uzak durmanızı tavsıye ederım sızı bıtırır...bu sekılde davranan bırısı arkadas olamaz ..

arkadaşın akıllı geçinen aptallardan...

bu işin Allah adına yapıldığı ortada ,senin niyetin ,düşüncen ortada..
arkadaşın ise,bugün bir zafer kazandığını düşünüp,bu terbiyesizliği ile,yarın öbür gün bu art niyetinin kat kat ve çıkacağını,bunun Alllah katında er -geç yerini bulacağını düşünemeyecek kadar kurnaz geçinen bir aptal!

kişinin özünü Allah bilir,mükafat ise de ceza ise de ders ise de rabbim ona bunu bir şekil de gösterir...

Bilmemmi canim? Böyle mevlid ortamlari hazirlamak gercekten burda pek kolay olmuyor....hoca bulmak o kadar kisiyi biraraya getirebilmek zor....

Söyle canim vallaha direkt gözlerine bakarak söyle....ayip ya...böyle özel ve güzel bir günü burnundan getirdi..:1hug:...emin ol sen öyle birsey yapsaydin ki hayatta yapmazdin biliyorum o ortamin icinde seni yerin dibine sokardi böylesi.....

Yanina birakma.....okkali bir kac laf hak ediyor bencede..:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…