Arkada kaz, hem de en katmerlisinden. Buyurun okuyun

Sinir oldum...Arkadaşından dönünce bir haber ver.Kesin salak rolü oynayacak sende gereksiz sinirlenen gergin arkadaş olacaksın.gibi geliyor ama..Bakalım..Çok akıllı çünkü...o rol yapmasınıda biliyordur.Okuduğu duanın sevabını da sakatlamış zaten.Yazık!

Offf ne sinir bozucu bir durum... Bence arkadaşım sen ona deki ortak felan olmuyormuş bu işler en iyisi ben kendime ayrı yapıcam, ben sana bu kadar masraf yaptım ver sen onu bana benim bu mevlüd de ne adım geçti ne sanım ben kendime okutucam de o parayı ondan çatır çatır al. Belki bana diyeceksiniz aman parayı düşünüyor hayııııııııııııııır birkere oldu bittiye getirip bedavaya iş gördürmek neymiş anlasın ondan sonra da aç ağzını yum gözünü sonunada hakkımı helal etmiyorum de...deki kul hakkını nasıl ödeyeceğini o düşünsün...şunda da için rahat olsun Allah kim haklı kim haksız bilir o mevlüd seninde mevlüdündü Allah biliyor....Allah kabul etsin canım.

canım ya ne kadar sinir bozucu bir durum

Arkadaş sıfatını taşıyan kişi resmen göz göre göre kullanmış seni

Keşke sende mevlüdünü kendi evinde yapsaydın da en azından böyle bir durumla karşılaşmamış olurdun.

keske ya bu hafta tahtalar dosenicek diye onada soyledim kendi israr etti bizde yapalim diye zaten biraz gecsin yilbasindan sonra birdaha kendi evimde okutucam

aa ne manyak bi kadınmış o

vallahi okurken şaşırdım ne pişkin bişey o öyle!! mevlit okuttu diyelim ne anlamı var ki görsel bişey mi allah aşkına bu? anaa valla hiç çekinmeyin sizde söyleyin arkadaşlarınıza. bilsinler gittikleri mevllitin kimin olduğunu..

şimdi sen arkadaşından tavukların,pirincin ve tatlının parasını iste.masrafın yarısına da ortak olmaktan vazgeçtiğini söyle.neden böyle yapıyorsun derse" e sen mevlüte ortak olduğumu kimseye söylememişsin.hoca bile duada yalnızca senin için dua etti,ben de düşündümki sen böyle olsun istiyorsun de.ben de kızıma ,evimin tadilatı bitince kendi evimde okutacağım,böylesi daha iyi diye konuş
ve arkadaşlığını bitir.
zaten böyle söyler ve ısrarla hayır ben kendi evimde yeniden okutacağım dersen,büyük ihtimalle o sana küsecektir.senin de kafan rahat eder.

resmen terbiyesizlik
çingenelik
keşke durumu farkettiin ilk an çıkıp gelseydin evine

valla içinde bırakmamış olan biten herşeyi kendinede anlatmışsın...artık top onda...ister ağzıyla kuş tutar sizin gönlünüzü alır...ister umrunda olmaz kendi başına takılır...kendi bileceği iş yani...

Allah rızası icın mevlud okutuyor ama bunu bıle hıle hurda ıle yapmıs eskı arkadaşınız, ıyı yapmışsınız. çıkarcı ınsanlara yer vermeyın hayatınızda...

bir kere gelen misafirede en başta mevlüdün okunma amacını söylemeniz gerekirdi..niye sadece onun evi için sansın insanlar sen o kadar hazırlık yapmışsın...

sonuç olarak iyi yapmışsın canım hiiiçç üzülme o düşünsün yaptığı ayıbı..

dini bir ritüeli bile menfaat malzemesi yapması ne kadar cahilce....

ben insanların kurnazlıklarının kendi başlarını yakacağına inanırım hep,hayat öyle kurgular yapar ki,kurnazlıkta sökmez başka birşeyde.....

sizde tanımış oldunuz,zaten içinizide dökmüşsünüz,bence konuyu aktaracak bir arkadaşınızada çtlatın,bilsinler....

ne insanlar var yarabbim ya
bunlara arkadas dost degil insan bile denmez
boyle bi insani cevrenden uzaklastirdigin cok iyi olmus
tebrik ederim acik yureklilikle gitmis icindekileri anlatmissin
gercekten tebrikler ...
simdi o uzulsun dustugu duruma ..

Zaten kalbi temiz iyi niyetli insanlara bu tür oyunlar yapmaya calisan uyanliklar eninde sonunda gercek yüzünü gösteriyor ilaydacim....Allah (C.C.) öyle bir tesadüf yaratiyorki maskelerini cikarmak zorunda kaliyorlar....

Benim bazi akrabalarimin maskeleri Annemin ölümünden sonra düstü....aci bir gercek ama tam bir gercek iste.....

Bence rezil et bu kadini ne arsiz bir kadinmis yahu, ben olsam daha hoca okurken cikar meydana teker teker söylerdim,

iyiki kk var bu site sayesinde gözlerimizi aciyoruz böyle ibretlik yasanmis olaylari okudugumuz zaman...yani ne yazacagimi bilemiyorum..pess..insanlik olmus arkadaslar...ara sira böyle temiz kalpli iyi insanlar var onlarinda icini karartiyorlar....bizde cok yakinimizdan iyi bi darbe yedik bi kac ay önce....insanin akli sonra basina geliyo ama canimiz yandiktan sonra akillaniyoruz malesef..

cok güzel yazmisin gülsüm sultan...bizde bazi insanlarin gercek yüzünü gördük...iyikide gördük yoksa hala maddi yönden bizi sömüreceklerdi bazi sahizlar....bizde akraba darbelerini cok yedik....ama bundan sonra insallah esimle ben daha akilli davraniriz..üzülüyorsun aciyorsun sonra acinacak duruma kendin düsüyorsun....:mymeka:klava:Çok üzgünüm çoook

canım yaa senin birde kredi kartından harcayan bir arkadaşın vardı yanlış hatırlamıyorsam acaba aynı kişimiydi :) konuşmuşsun iyi olmuş. ben daha hoca amin deyip bitirince müdahale ederdim o kadar kişide aynı anda öğrenmiş olurdu tüm detayları .. o zaman yalanlama inkar etme durumuda olmayacaktı şimdi niye küs olduğunuz sorulunca bir hikaye uydurup onu anlatacaktır

Kiyamam uzulmeyin. Annecigim hep der ki "Aman kizim iyilik yap denize at balik bilmezse halik bilir", cok saftir hababa iyilik eder bir tesekkur duymaz esten dosttan. Yani sunu okuyunca onun yasadiklari geldi gozume inanin sizinki anneminkilerin yaninda solda sifir. Bunu sirf kendinizi saf suzme adletmeyin diye yaziyorum.

Diyecegim o ki, insanin cikarsiz, hesapsiz, iyilik yapmasi, karsisindakini kendi gibi gormesi o insanin ne kadar saf ve saydam oldugunu gosterir. Siz beddua etmeyin, doner gelir, Allah'a havale edin, bence artik cehenneme kalmiyor herkes ettigini cekiyor bu dunyada. Cok da iyi etmissiniz konusmakla, hatasini bilsin, dostlarinizi da uyarin katiliyorum. Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…