nuraycim ya sen hic üzülme belki gelen kisiler kimin icin yapildiigni bilmedi ama inan o mevlüt o dualar yerine ulasti hemde kat ve katiyla insallah..
benim yengemde mevlüt yapmisti pilavi annem yapti degisiklik olsun dediler annem marasli onlar degisik pilav yapiyor o yapti tatliyi birlikte yaptilar et kavruldu onuda annemle yapti..annem orda kosturdu en son ben mutfaktaydm amerikan tipi mutfak birisi pilav cok güzel olmus dedi eline saglik dedi yengem kendi yapmis gibi davrandi nasil canim skilmisti sonucta insan emek veriyor hic olmazsa birlikte yaptik de ama yok demedi ben kizdim ama diyemiyor insan birsey ama simdi sükür ki görüsmüyoruz insani cok kullanan bir tipti annem söylemez böyle seyleri suanda öyle ortamlar olmadiigndan rahat seni anliyorum..ALLAH kabul etsin canim
rabbım sana peygamber sabrı mı verdı gulum ben daha o an durun dıye bağırı verırdım sen bırde bu olayın üstune evıne bıle gıtmışsın sınırden olurdum ben
ınsanın arkadaş bulması zor
özellıkle senın gıbı yurt dışında olduğu zaman daha da zor oluyor
sonun da en ıyısını yapmışsın canım
rabbım senı hayırlı ınsanlarla karsılaştırsın
cok gecmiş olsun arkadaşım sonucda niyetler önemli allah katın da kabul olr inşallah amam şu bir gerceksi o senin dostun hiç olmamış ki zaten sadece cıkar vede manfat üzerine kurulmuş hiç üzülme arana mesafe koyarsın.
Arkadaşında ÇAKALIN ÖNDE GıDENıYMıŞ.... pess yani. Küçük hesaplar yapanlar daima küçük insanlardır. Uzak dur , böylesini değil evine sokmak , aynı ortamda bile bulunma....