He nan....herifleri gectik artik veletlerde basliyor....bir biz Kadinlarin özel hayati olamiyor bu hayata malesef.....
bakın sız anlamak ıstedgnız gıbı algılıyosunuz..önceki msjlarını iyice okursan anlarsın canım dert istemem ne gerek var babında yazmışsın...kaldiki ben bişeyi bulmadım ama bulmak için tlf karıştırmaya gerek yok diyorum öyle yada böyle çıkar ortaya ayrıca iyi okuyun lütfen........fransız kadınına sormuşlar eşin seni aldatsa naparsın ..ikisinide öldürürüm demiş alman kadınına sormuşlar sen naparsın eşimi öldürürüm rusa sormuşlar kendimide onlarıda öldürürüm türk kadınına sormuşlarr eşim beni asla aldatmaaaaaaaaaaaaz demiş..............ne kadar avrupalı düşünmeye çalışsanızda yapamazsınız
sevgiler......
:gitme::gitme: herseyim ortada telim, pc sifrelerimzemuszemus
yalniz olusum arada benim laptopla msn ye giriyo, kaydediyom yazismalarini:1ninca: heberi yok garibimin:gitme:
AVRUPADAN GELEN HERSEY IYI DEYILDIRturkbayragi
Katiliyorum.....Almanlarin öyle özeldirki özel hayatlari....karisini aldatan adam telefonunu karistiran, mektuplarina karistiran karsina dava aciyor.....Özel hayatima girdi diye!!!!benneyaptımki
Hay senin özel hayatina diyesi geliyor insanin......:mymeka:
alaka canim, eskiden türklerden kimseden duymazdim kocamin özeline karisamam diye, artik hep duyar olduk, bunlari eskiden sadece almanlardan duyuyordum, eh almanyada dogdum büyüdüm izin verde az bucuk biseleri bilim demi:gitme:
kımın Turklugunu yargılıyosun arkadasım sen.. kendıne gel.. benımde tasvıp etmedıgım bı cok seyle karsılastım su formda kımseye turklugune ınancına yasayısına laf etmemısken bır kere laf dememısken sana da laf dedırtmem hıc kusura bakma boyle bı luksu yok kımsenın .. cvp verme bana bu sanada son msjım yonetıme bıldırdım geregı yapılacak.. senınde bı sıkıntın varsa derdını anlat yonetıme..
kımın Turklugunu yargılıyosun arkadasım sen.. kendıne gel.. benımde tasvıp etmedıgım bı cok seyle karsılastım su formda kımseye turklugune ınancına yasayısına laf etmemısken bır kere laf dememısken sana da laf dedırtmem hıc kusura bakma boyle bı luksu yok kımsenın .. cvp verme bana bu sanada son msjım yonetıme bıldırdım geregı yapılacak.. senınde bı sıkıntın varsa derdını anlat yonetıme..
Berencim bir türk nasil türklügü yargilasin....ne diyorsun allah askina?
Ben birseylermi kacirdim yahu?benneyaptımki
Ben anlayamadim canim seni her kelimeden birsey cikariyorsun , bugun alinganliginmi ustundedir ne :uhm:
Bende esimin telefonuna bakarim oda benimkine bakar.
Ondan suphelendigimden degil ama kimlerle gorusmus merak ederim
(benim de tanidiklarimdan tabiki tanimadiklarim ilgimi cekmez)
Hatta birkeresinde arkadasi (normal erkek arkadasi) ozledim sekerim nezaman bulusuyoruz yazmis
bende bi ara o msjini gormustum gulerek hayirdir ne bu samimiyet dedim
oda he bende zaten ona geri msj atmistim ki lan avradim okuyor telefonumu diye diyor deli. kaydirigubbakcemile3
adamı çıplak görüyorumda özel hayatımı olurmuş benden ayrı :dilcikar:
tabikide karıştırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?