sevgili odzimert
yaklaşık 2 yıldır
meme dikleştirme ve karın germe operasyonlarını olmayı düşünüyordum.bu sene bir cesaret araştırmaya başladım
belliki sende benim gibi internet üzerinden araştırdın ve en sıklıkla karşılaştığın doktorları tercih ettin
ben adını yazdığın doktorların çoğuyla görüştüm
içlerinden naci beyin ortagı hakan beye güven duydum bir de hasan findık isimli cerraha
hasan fındık çok medyatik olduğu için olsa gerek pahalı fiyat verdi.
fuat beyi tesadüf tavsiyeediyorum .com daki bir yorumdan gördüm.aslında ben pek proflarla görüşmedim çünkü baya pahalılar diye.fakat fuat beyle görüşmeye gittim ne kaybederimki dedim.
diğer doktorları düşündüğümde öncede söylediğim gibi aslında en kısa görüşmeyi yaptığım doktor oldu.fakat bana çok dürüst bir adam güveni verdi.çok yalın sade dosdoğru bir adam.benim medyatik yönüm yok ben hiç tv programlarına çıkmadım beni internetten nasıl buldunuzki dedi.ayrıca gata da çalışıyor olduğundan yani asker kökenli olduğundan olsa gerek çok beyfendi bir okadarda samimi bir bey.fakat aynı zamanda yaptığımız görüşmeleri diğer hekimlerle kıyasladığımda en resmi olanı da fuat beydi
ben kararımı verdim.umarım yanılmam
nisanın ilk hadtası ameliyatım olacak
ameliyatımdan sonra 1 hafta işe gelemem ama sonra işe geldiğimde ilk iş sana yazarım
yeni üye olduğum için özel mesaj sanırım yazamıyorum doğrusu site kurallarınıda henüz bilmiyorum