arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

saol canlarım benim desteğiniz için inanaın sabah olsunda sizinle paylaşayım diye düşündüm bütün gece çok korktum
sonuçta korkunun ecele faydası yok herşey allahtan hayırlısını neyse o olsun artık
ben şimdi bekliyeyim demi önümüzdeki haftaya kadar test felan yapmak istemiyorum artık

[sıze="2"][color="ındigo"]eğer çok kafanı kurcalıyorsa kan testi yaptıtr ama beklerim diyorsan bekle canım....[/color][/sıze]

benim canım bazen erken olurdu belki bir ikigun oynadıgı olmustur ama bu kadar hic gecikmezdi bu ikinci mart ayındada 1 ay olmamıstım ozmanda misafirim vardı oda gitmek bilmedi tam bir ay kaldı yanımda bir turlu gidip kan testi yaptırma fırsatım olmadı sonra normalden cok kanamam olmustu belkide zoman düsük yaptım bilemiyorum cunku coktu kanamam

bebeğim git artık oktora ya valla bak böyle bekleme ne olur....ya allah korusun artık kansere bile çare var neden böyle yapıyorsun
ona göre bi tedavi uygularsınz işte

herkese günaydın kızlar bugün yine test yaptım sanki biraz daha koyulaştıhihoyyytya hiç günler bu kadar yavaş geçmemişti daha önce.sizden ne var ne yok?

ya benim hiç umudum kalmadı nedense ama nedendir bilmem karnımda bi seyirme var benim pıt pıt diyefisfisfis bel ağrılarımda şiddetli bugün biraz daha sanırım ben güzel haber veremeyeceğim arkadaşlar..bu arada beni de burda yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim

cnm cinsel ilişkinin hamileliğe bir zararı yok drlar öyle diyor yani.sadece çok tehlikeli durumlarda yasaklıyorlar ama o da sadece önlem olarak.üstüne görme olabilir devamı gelmediyse.sakın stres yapma canını sıkma.ama istersen bir dr git için rahatlasın.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…