saol canlarım benim desteğiniz için inanaın sabah olsunda sizinle paylaşayım diye düşündüm bütün gece çok korktum[sıze="2"][color="ındigo"]canım merak etme insanlar farkına varmadam 3 ay geçiriyor nediyorsun sen.hemen kötüye yorma....ha eğer nasibi yoksa yapıcak bişey yok allah hep bişeyler için sebepler yaratmış....eğer öyle bişey olduysada allahtan sonuçta kendini suçlama lütfen....[/color][/sıze]
saol canlarım benim desteğiniz için inanaın sabah olsunda sizinle paylaşayım diye düşündüm bütün gece çok korktum
sonuçta korkunun ecele faydası yok herşey allahtan hayırlısını neyse o olsun artık
ben şimdi bekliyeyim demi önümüzdeki haftaya kadar test felan yapmak istemiyorum artık
adetin gelmemesinin nedemek olduğunu çok iyi biliyorum canım bukadar düzene sokuncaya kadar canım çıktı sadece 8 ay adetimi dünene sokmak için uğratım bilirim nasıl birşey olduğunu onun için öğle dua ediyorum yaa allahıma
bede pko var o yüzden 14 yaşımdan beri adet düzensizliği çekiyorum ben çok zor bir durum yani
benim canım bazen erken olurdu belki bir ikigun oynadıgı olmustur ama bu kadar hic gecikmezdi bu ikinci mart ayındada 1 ay olmamıstım ozmanda misafirim vardı oda gitmek bilmedi tam bir ay kaldı yanımda bir turlu gidip kan testi yaptırma fırsatım olmadı sonra normalden cok kanamam olmustu belkide zoman düsük yaptım bilemiyorum cunku coktu kanamam
bebeğim git artık oktora ya valla bak böyle bekleme ne olur....ya allah korusun artık kansere bile çare var neden böyle yapıyorsun
ona göre bi tedavi uygularsınz işte
yine basladın doktor diye yaw :roflol:
off offfff varya ömrümü yedin
kadına kızdın sinirini benden cıkarıyon dimi :roflol::roflol:
ÇOK KOMİKSİN ŞİRİNLİK YAPMAYI BIRAK BENİ DİNLE.....klava:
gideyimde söktürücümü versin onumu diyon ninikim
kızlar ben size birşey soracam ok kötüyüm bu gün ben
dün akşam üzeri test aldım 2 tane birini akşam üzeri yaptım negatif çıktı
gecede ( çok afedersiniz ) ilişki oldu o esnada kan geldi biraz ade3t olduğumu düşündüm
sonra sabah kalktım birdaha kanamam gelmemiş
testi tekrarladım ama yine negatif sizce nedir bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?