arkadamn bana ilgisi olmasn ltfen.

mucizeguyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
104
0
96
Ankara
Öğretmenim.bu üçüncü okulum.geldiğim son okulda da bu durum başıma geldi ve çok sıkıntı çektim.herkes öğrendi,arkadan konuşmalar oldu, ben istemediğim için kendimi onun bulunduğu ortamlardan geri çektim ve okula gidesim gelmedi.şimdi yeni bir okuldayım ve görünen o ki aynı duurum yine başıma gelecek. ama birkaç yıl burdayım ve böyle bir şey olursa işin içinden çıkamam.Allahım lütfen olmasın böyle bi şey,

ya ilgiden rahatsız olanınıda ilk kez duydum. ne güzel ilgi görüyosunuz. hoşlanmıyorsanız nazikçe ifade edersiniz. kötü hisseden neden siz olasınız ki :hulya:

bu benim yapımlı ilgili sanırım.böyle bir ilgi olunca benden karşılık yoksa hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlığıma devam edemiyorum.kendimi geri çekiyorum.bu da aynı ortamda bulunduğumuzda beni rahatsız ediyor...şimdiden başladı arkadaşlar arasında yok ikinizi rüyamda gördüm nişanlanmıştınız, yok aslında iyi birer çift olursunuz biz sizi yakışltırıyoruzlar, onla normal konuşsan, soru sorsan imalı bakışlar...vs.hoş değil bunlar benim için

bu benim yapımlı ilgili sanırım.böyle bir ilgi olunca benden karşılık yoksa hiçbir şey olmamış gibi arkadaşlığıma devam edemiyorum.kendimi geri çekiyorum.bu da aynı ortamda bulunduğumuzda beni rahatsız ediyor...şimdiden başladı arkadaşlar arasında yok ikinizi rüyamda gördüm nişanlanmıştınız, yok aslında iyi birer çift olursunuz biz sizi yakışltırıyoruzlar, onla normal konuşsan, soru sorsan imalı bakışlar...vs.hoş değil bunlar benim için

o zaman böyle esprilere sert tepkiler verin ki cesaret edemesinler. sizde relax olun. kendinizi niye üzüceksniz ki böyle bişey için. tavrınızı koyduktan sonra artık gerisi onlara kalmış. üzmeyin kendinizi böyle şeyler için. hoşlanılan biri olmanız güzel bundan mutlu olun hatta...

ış yerlerinde her bakımdan tehlikelidir ilişkiler. Allahtan üstünüz durumunda değil, o zaman çok daha farklı şeyler gelişebiliyor, ben de çok korkarım. Sadece uzaktan ilgi boyutunda kalırsa sorun yok, öyle kalması için elinizden geleni yapın :sinifsinif:

o zaman böyle esprilere sert tepkiler verin ki cesaret edemesinler. sizde relax olun. kendinizi niye üzüceksniz ki böyle bişey için. tavrınızı koyduktan sonra artık gerisi onlara kalmış. üzmeyin kendinizi böyle şeyler için. hoşlanılan biri olmanız güzel bundan mutlu olun hatta...

sağolun, ilgiyi fakettikten sonra uyduruk bir nedenden dolayı konuşmuyorum artık, böylece konu netliğe kavuşmadan kapanacak diye düşünüyorum.yakıştırmalar bitecek belki de.bütün bunlar bekar bi bayan olmanın sonucu ve ben bundan acaip sıkılmaya başladımmmmmmmmmmmm. potansiyel eş adayı gibi görülüyoruz daha gelir gelmez

kesinlikle tehlikeli ve hoş olmayan şeyler, o kadar da dikkat ederim ama olmuyo işte sakınan göze misali hep beni bulur.çalşıtığım yer küçük insanlara konuşacak malzeme lazım zaten, onların ağzına düşmek istemiyorum. zaten can sıkıntım, monotonluğum bana yetiyo bi de böyle saçma dertler...

erkek arkadaşım var dersiniz. size yaklaşmazlar.

aynen...
baştan birine ait olduğunuzu hissettirmelisniz :hulya:
baştan canımlı cicimli olup, yani flört edermişcesine konuşup davranırsanız, ozaman tabi ilgi görürsünüz...
sanki işyerindeki tek güzel veya tek bayan siz değilsiniz ki millet size yönelsin a.s
ee dünyada sizin etrafında dönmediğne göre, pek dert etmeyin,
yeterki gerekli mesajı verin ve mesafeli davranın okadar :delphin:

hoşlandığım biri var memlekette diyorum ama yuttuklarını zannetmiyorum.ilk sıralar biri var hayatımda dioyrdum. sonra sonra sorular arttı nasıl aranız evlilik falan var mı, niey gelmiyo diye sorular sıklaşınca bende zor durumda kaldım. yalan söylemeyi de beceremiyorum.

canım git kendine bi tektaş al yahu..benimde başıma böyle bişi geleceğini anladığım zaman tektaşımı takıyodum bulunduğum ortamda , yüzüğü gören geri çekiliyodu ..merak ettim seni , bu ne güzelliktir ki ilgi görüyosun.Allah ım nazarlardan ,kötü insanlardan korusun seni mucuk canım

bu işin güzellikle ilgisi olmadığını biliyorum tavrımı da koydum sevgilim olmadığı halde var dedim. arkdaşlarım benim için önemlidir.iş ortamındaki birliktelikler bana göre değil gibi ifadeleri çok kullandım ama sanırım sonu gelmediği, gerçekte böyle bi sevgili olamdığı için böyle yakıştırmalra yapılıyo kesinlikle. umarım en kısa zamanda biter.

özelime girmek istemiyorum deyin. madem rahatsızsınız. mesafe koyun iş arkadaşlarınıza......o derece sorular soracak kadar samimiyet vermeyin. özel hayatınla ilgili konuşmaktan hoşlanmıyorum dersiniz olur biter.

canım git kendine bi tektaş al yahu..benimde başıma böyle bişi geleceğini anladığım zaman tektaşımı takıyodum bulunduğum ortamda , yüzüğü gören geri çekiliyodu ..merak ettim seni , bu ne güzelliktir ki ilgi görüyosun.Allah ım nazarlardan ,kötü insanlardan korusun seni mucuk canım

çok güldüm sağol valla.güzellik ha yok ya ondan olmadığını biliyorum.arada bir iki beğenen çıkıyo işte şükür:) arkadaşım ilgi duyar tamam ama abartmasın laf olmasın yeter.tek isteğim bu.diğerleri zaten laf peşinde onların diline düşmek en sıkıcısı.neyse tek taş fikri hoşuma gitti diğer maaşta alayıam bari:) ben bu gidişleri tek başıma nişanlanır evlenirim de valla böyle giderse:)))

aynen...
baştan birine ait olduğunuzu hissettirmelisniz :hulya:
baştan canımlı cicimli olup, yani flört edermişcesine konuşup davranırsanız, ozaman tabi ilgi görürsünüz...
sanki işyerindeki tek güzel veya tek bayan siz değilsiniz ki millet size yönelsin a.s
ee dünyada sizin etrafında dönmediğne göre, pek dert etmeyin,
yeterki gerekli mesajı verin ve mesafeli davranın okadar :delphin:

Bunun canımlı cicimli konuşmakla, flört etmekle ilgisi yok.
Bazı kadınlar ne kadar soğuk, ilgisiz de olsalar ilgi görürler. Hele bazıları bu soğukluğu, sertliği görüp daha çok hırs yapar. Yani bunun davranışla alakası olmaz her zaman.
Ben hep korkmuşumdur iş yerlerinde yakınlıktan, ilişkiden yada hoşlanılmaktan, ama her zaman da başıma gelmiştir. Bu tipler özellikle üstünüz pozisyonundaysa, sert tepki alınca da sizi işinizden ederler. Şekil 1-A ben, bunu istiyor olabilir miyim? Hayır. Şimdi bu korkudan bi işe yanaşamıyorum resmen. Lütfen bilmediğiniz, başınıza gelmemiş şeyler için böyle bir şey olamaz, yalandır, abartıdır, sen yüz vermezsen kimse sana yaklaşmaz tarzı yorum yapmayın, mümkün olan şeyler bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
çok doğru.hadi bunlar arkadaştım sınırı aşmadan tabi.ama hayatımda biri var diyordum.eğer samimiyettense bu tür şeyler geldiğim diğer okuldaki sorun yaşadığım öğretmen arkadaşımla bir selam harici hiç konuşmuyorduk ama hiç. bunun güzellikle samini konuşmakla ilgili olduğun u düşünmüyorum belki de sıkıntı bekar memur erkeklerin belli yaştan sonra evl,lik niyetiyle gelen bekar hocalara potansiyel eş gözüyle bakmalatrından ileri geliyor.tabi birileri de bunlara gaz veriyor yakışıyorsunuz uygunsuznuz diye sonrasında da bu tür sıkıntılar başlıyo.

bence dığer öğretmenlerın sıze - şu kısıyle cok yakışıyorsunuz vs. gıbı laubalılık yapmalarına ızın vermezsenız sorun kalmaz.

istemediğini ve bu tür imalardan hşlanmadığını belirt o zaman canım ya da erkek arkadaşım var falan dersinsırnaşık şey

Bence evlen bu adamla baska caren yok, madem seni istiyor, sende ben istemiyorum diyemiyorsun yüzüne, kendini müdafa edemiyorsun o zaman evlen git arkadasim.
Yani yasin kac bilmiyorum ama, bence böyle seyler altan altan hosuna gidiyor gibi, yoksa gercekten istemesen, tavrinla belli ederdin.
Yani istemem yan cebime gibi bir olay. Kusura bakma ama cok sacma bir tavrin var. Acik ve net degilsin. Tavrinla sözlerinle dürüst olki etrafindaki insanlar yanlis anlamayip sana yanasmasinlar.

Back
X