- Konu Sahibi mucizeguyem
Bunun canımlı cicimli konuşmakla, flört etmekle ilgisi yok.
Bazı kadınlar ne kadar soğuk, ilgisiz de olsalar ilgi görürler. Hele bazıları bu soğukluğu, sertliği görüp daha çok hırs yapar. Yani bunun davranışla alakası olmaz her zaman.
Ben hep korkmuşumdur iş yerlerinde yakınlıktan, ilişkiden yada hoşlanılmaktan, ama her zaman da başıma gelmiştir. Bu tipler özellikle üstünüz pozisyonundaysa, sert tepki alınca da sizi işinizden ederler. Şekil 1-A ben, bunu istiyor olabilir miyim? Hayır. Şimdi bu korkudan bi işe yanaşamıyorum resmen. Lütfen bilmediğiniz, başınıza gelmemiş şeyler için böyle bir şey olamaz, yalandır, abartıdır, sen yüz vermezsen kimse sana yaklaşmaz tarzı yorum yapmayın, mümkün olan şeyler bunlar.
kesinlikle katılıyorum size..
ben de çok soğuk bir insanımdır yüzüm pek gülmez laubaliliklere asla tahammülüm olmaz ve cevabımı yapıştırırım buna rağmen bekarken bir ilişkim olmasına rağmen çok fazla sözlü tacize ve ilgiye maruz kalıyordum.evlendim hala bi kaç tane çıkıyor böyle densiz..
bunun güzellikle de ilgisi yok sanırım kadın olmak yetiyor bu tür davranışlara maruz kalmak için...