• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş dediğim insanla konuşmak istemiyorum.

Kk'da biriyle tanışmıştım aynı anlattığınız gibi. Sevgilisi onu bırakıp başkasıyla nişanlanmıştı. Destek olmaya çalıştım ama artık telefonu kapatmak bilmiyordu. Tüm konuşma da kızın çirkin olduğu ve kendisinin çok daha güzel olduğu hakkındaydı. Direkt engeli bastım ve bir daha internette tanıştığım kimseye numaramı vermedim.

Kk'da biriyle tanışmıştım aynı anlattığınız gibi. Sevgilisi onu bırakıp başkasıyla nişanlanmıştı. Destek olmaya çalıştım ama artık telefonu kapatmak bilmiyordu. Tüm konuşma da kızın çirkin olduğu ve kendisinin çok daha güzel olduğu hakkındaydı. Direkt engeli bastım ve bir daha internette tanıştığım kimseye numaramı vermedim.
Ben de aynı burdan bahsettiğiniz gibi biriyle tanışmıştım ama o telefon etmezdi whatsaptan kafa ütülerdi :) Nişan olayı varmıydı hatırlamıyorum ama konuşma tarzı aynı kendini aşırı beğenirdi ama ne yalan söyleyeyim bence çok çirkin bir kızdı hayal dünyasın da yaşıyordu

Ben de aynı burdan bahsettiğiniz gibi biriyle tanışmıştım ama o telefon etmezdi whatsaptan kafa ütülerdi :) Nişan olayı varmıydı hatırlamıyorum ama konuşma tarzı aynı kendini aşırı beğenirdi ama ne yalan söyleyeyim bence çok çirkin bir kızdı hayal dünyasın da yaşıyordu
Aynı kişi olabilirler :)))))

Neredeyse aynısını yaşadım. Benim enerjimi emen kişi nisan atmıştı. 7/24 nişanlısından konuşup adamın anasına sülalesine beddualar laflar.... Telefonda 2 saat konuştuğunu bilirim. Kuzenimle buluşurdum çat arardı. Sevgilimle buluşurdum çat arardı. Akşam yemeğe oturacağız arardı. En son birini buldu evlendi. Düğün öncesi butun yedigi haltlari bildigim icin beni düğününe cagirmamak için kendi kendine küstü ve böylece kurtuldum. :KK70:
Misafirlerin yanında kahkaha attım. :KK70: Düğünden önce olmayan arkadaşlığınızı kendi kendine bitirmesi komediymiş. Ama iyi dayanmışsınız.

bu konuda dün de ondan önceki gün de ondan önceki gün de sana paragraf paragraf yazmıştım. söyleyeceğim başka birşey yok konu hakkında. diyeceksin.

Böyle tiplerden çoğumuzin başında var maalesef.Ben yavaş yavaş uzaklasmayi tercih ediyorum.Düzelmiyorlar da asla.Dün benim de böyle uzaklastigim bir arkadasim var beni gene aradı uzun zaman sonra dargin olmadigimdan actim, hic degismemis mesela.Kızı benim oglumun gittigi bir yere gidecekmis de bunu baska bir yere yonlendirmislerde ne kotu bir yermiste ama o inatlasmista illa oraya gidecekmiste...Bir ara dedimki ben ne diye dinliyorum bunu ya bir saat konustu ama sen nasilsin yok veya benim tercihime saygisi da yok nerden bakarsan elinde kaliyor.Bu kisi önceden de hep kocasiyla sorunlarini anlatırdı simdi cocuguyla iletisim gelistrecek.Ben gene o aradiginda bir cvp verirsem üç vermeyecegim ki uzaklassin benden.Sizdw ya dogrudan kesin iletisimi ya da benim yaptigim gibi yavas yavas ama muhakkak kesin kurtulun zaman degerli.
Allah kimseyi bencil insanlarla karşılaştırmasın. Tam olarak hatırlayamadığım bir söz okumuştum: "Büyük insanlar fikirleri, küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları konuşur." Bir de sizi eleştirirmiş sanki güzel bir hayatı varmış gibi.

Merhaba herkese,

Bir kızla ilkokuldan beri tanışıyoruz. Ama dost veya çok yakın arkadaş değiliz, zaten ayda yılda bir kez bir araya geliyoruz. Bunun dışında hep telefonla iletişim kuruyoruz.
Araya birkaç ay girdi, irtibatı kopardık. Sonra o bana yazdı, hayatımın akışını sordu. Benimle konuşmayı özlediğini söyledi falan. Zaten ben de o günlerde umutsuzluk içinde debeleniyordum. Bunları anlattım, benim yanımda olduğunu söyledi. Arkadaşlığımız sürsün dedi. Ben de okeyledim.
Sıkıntı, her günün neredeyse TAMAMINI onun eski erkek arkadaşı ve aşk acısı hakkında konuşmakla başladı. Kız adamın şiddete meyilli olduğunu da biliyor; "özür dilemeyi bilmiyor, beni kıskandırmak için başka bir kızla konuşuyor, yine de onun beni sevdiğini gözlerinden okuyorum" diyor. Ben de ona özetle birbirlerini sevmediklerini, ikisinin de hırs yaptığını söylüyorum; ayrıca kıza o adamın şiddet yanlısı biri olduğunu düşündüğü halde neden onunla barışmak istediğini de soruyorum. Hala onu sevdiğini ve hayatında istediğini söylüyor. Ve ben aynı şeyleri o kıza paragraflar halinde HER GÜN yazmaktan bıktım arkadaşlar.
Dün de fark ettim ki, söylediklerim beş para etmiyor. Enerjimin düştüğünü ilk kez fark ettim. Onun her mesajına cevap vermeyi bıraktım. Yavaş yavaş onun benimle konuşmasını bırakmasını ve bir daha asla bana yazmamasını istiyorum. Zira konuştuğumuz tek şey onun aşk acısı. Oysa daha ağır olayların altından kalkan insanların o kızdan daha güçlü olduklarını bilirim. Kızla zaten ortak spor ve sanat anlayışımız yok. Onun hayatında yaptığı tek şey işe gidip gelmek, her gün "neden bütün kötü şeyler benim başıma gelir" diye sormak ve ortada somut bir sorunu olmadığı halde kendini boş yere üzmek. Bencillikle arkadaşlık sürdürülemez.
Sizden bu konu hakkındaki fikir ve tavsiyelerinizi rica edeceğim. Bağları tamamen koparmak için ne(ler) yapmalıyım? Bencil mi davranıyorum kararımda? Ne dersiniz?
Ya birebir aynısını yaşıyorum kendim hamileyim evliyim bir ton derdim var durmadan sevgilisini anlatıyordu hayır sevgilisi de değil sadece konuşuyor çocukla yok bebi engelledi yok yazmadı yok kızla gördüm. En son senin gibi canıma tak etti attığı mesajlara görüldü attım 2 gün sonra yazdım aaa kusura bakma anca yazdım işlerim vardı gibilerinden en son oda vazgeçti anlatmaktan

Ben sizin yerinizde olsam hayırlısı, aynen, peki, kısmet, olabilir, bilmem gibi kısa cevaplar veririm uzun paragraflar yazarsanız o sizi hava yastığı olarak görmeye devam edecek

Çok haklısın bu insan ben kanser olduğum halde kendi dertlerini benimkinden üstün tutmaya çalışan biri orda bitti benim için zaten kanser derken boğazımdaki bir nodül ama kötü huylu çıktı bi ameliyatla kurtulucam inşallah doktorum bana moralini bozmayacaksın dediği halde sürekli beni eleştirmeye devam etti birde beni eleştiriyor sürekli ve zaten lise terk evlendi boşandı ben okudum devlet memuru oldum kendini kötü hissetmesin diye asla bununla övünmedim ama hayatım belli yani ne yapabilirim istifa edip dibe mi batayım ? benden aslında içten içe nefret ettiğini hastalığımda anladım annem zaten o kız bu eve adım atmıycak sen de ona gitmiyceksin diye yemin ettirdi bir gün telefonda beni öle delirtti ki kapattıktan sonra ağladım annem arayıp ağzına geleni söylemek istedi ama engel oldum onun annesi yok vefat etti diye ama benim de babam yok geçen sene öldü acım daha geçmedi beni düşünmeyeni ben de düşünmem şimdi kafam o kadar rahat ki vicdanım da rahat gerisi umrumda değil
Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım aynı sağlık sorunuyla, hatta bundan daha kötüsüyle karşılaşmazsınız. Anladığım kadarıyla anneniz de rahatsız olmuş yaşadıklarınızdan. Onu zapt etmekle erdemli bir davranış göstermişsiniz. Benim annem de "yeter artık, tüm gün o kızın sorununu çözemezsin. o adamla barışırsa olan senin zamanına olur" dedi dün.

Ya birebir aynısını yaşıyorum kendim hamileyim evliyim bir ton derdim var durmadan sevgilisini anlatıyordu hayır sevgilisi de değil sadece konuşuyor çocukla yok bebi engelledi yok yazmadı yok kızla gördüm. En son senin gibi canıma tak etti attığı mesajlara görüldü attım 2 gün sonra yazdım aaa kusura bakma anca yazdım işlerim vardı gibilerinden en son oda vazgeçti anlatmaktan
O zaman keşke siz de o arkadaşı durmadan rahatsız etseydiniz "bu bebek bana neler çektiriyor, şimdi de tekme attı" diye. :D Şaka bir yana, şu an konuşuyor musunuz? Öyleyse, umarım erkeklerden başka konuşmak istediği konular açıyordur. Zaten derdiniz başınızdan aşkın.

Ben sizin yerinizde olsam hayırlısı, aynen, peki, kısmet, olabilir, bilmem gibi kısa cevaplar veririm uzun paragraflar yazarsanız o sizi hava yastığı olarak görmeye devam edecek
Çok doğru, çok doğru. Önce üstü kapalı bir şekilde, sonra doğrudan "sen ne istediğini bilmiyorsun, acı çekmeye karar vermiş birine yardımcı olamam" dedim. Sonra whatsappta sessize aldım. Mesajlarını ekranda görmek istemiyorum, uygulamaya girersem cevap veririm. Tabii cevap vermeye değer şeyler yazması lazım.

Çok doğru, çok doğru. Önce üstü kapalı bir şekilde, sonra doğrudan "sen ne istediğini bilmiyorsun, acı çekmeye karar vermiş birine yardımcı olamam" dedim. Sonra whatsappta sessize aldım. Mesajlarını ekranda görmek istemiyorum, uygulamaya girersem cevap veririm. Tabii cevap vermeye değer şeyler yazması lazım.
Ne yazarsa yazsın umursamadığınızı ya da istediği şeyleri veremeyeceğiniz mesajı vermeniz lazım

Ayni arkadas sevgilisi ile barışinca sizi arayıp sormayacak bile cok net söylüyorum.. enerjimi ve zamanımı harcamazdım boyle biri icin

Ayni arkadas sevgilisi ile barışinca sizi arayıp sormayacak bile cok net söylüyorum.. enerjimi ve zamanımı harcamazdım boyle biri icin
Zaten desteğini belirtmeden önce dediğim gibi, iyi zamanımda bile konuşmadık. Bir nasılsın diye sormadı, sorsa da konu yine eski sevgilisine bir şekilde geliyordu. O beni dostu olarak sayıyor, ama kendisi dostum değil. Zaten hayatımda olmaması bende kayba yol açmayacak. Sadece bekliyorum iplerin kopacağı günü. O vakte kadar da, artık umursamaz davranmaya karar verdim. Devam ederse aynı şeyleri yapmaya, doğruları da duymak zorunda kalacak.

Çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım aynı sağlık sorunuyla, hatta bundan daha kötüsüyle karşılaşmazsınız. Anladığım kadarıyla anneniz de rahatsız olmuş yaşadıklarınızdan. Onu zapt etmekle erdemli bir davranış göstermişsiniz. Benim annem de "yeter artık, tüm gün o kızın sorununu çözemezsin. o adamla barışırsa olan senin zamanına olur" dedi dün.

Beni ağlatmasından sonra bide whatsaptan engellemişti tabi ertesi gün engeli açıp yazdı ben de artık görüşmek istemediğimi sağlığımın herşeyden önemli olduğunu ayrıca annemin görüşürsem sütünü helal etmeyeceğini söylediğini filan yazdım ki doğru annem büyük yemin ettirdi sen kindar değilsin hemen unutursun diye kadın garantiye aldı iyi peki dedi 7 ay filan oldu sesi çıkmıyor engellemedim onu da sildim numarasını benim ki sadece manevi değildi maddi de çok desteğim oluyordu baya baya kullanıldım anlayacağın para umrumda bile değil de zor zamanım da beni ağlatması çok zoruma gitti

Surekli verici olunan ,sizin de zor zamaninizda yaninizda olacaginiza inanmadiginiz biri ne arkadas,ne de dost olur bence.Kisacik dunya hayatinda degmeyecek insanlar icin fedakarliga gerek yok.Dostluk da karsilikli destek olunur ama su zamanda cok zor ya da ben bulamadim.Kaliteli yalnizlik,sahte kalabaliklardan daha iyidir sozunu dustur edindim hayatimda...Tavsiye ederim.En azindan niye deger verdigm diye pismanlik duymuyorum

Beni ağlatmasından sonra bide whatsaptan engellemişti tabi ertesi gün engeli açıp yazdı ben de artık görüşmek istemediğimi sağlığımın herşeyden önemli olduğunu ayrıca annemin görüşürsem sütünü helal etmeyeceğini söylediğini filan yazdım ki doğru annem büyük yemin ettirdi sen kindar değilsin hemen unutursun diye kadın garantiye aldı iyi peki dedi 7 ay filan oldu sesi çıkmıyor engellemedim onu da sildim numarasını benim ki sadece manevi değildi maddi de çok desteğim oluyordu baya baya kullanıldım anlayacağın para umrumda bile değil de zor zamanım da beni ağlatması çok zoruma gitti
Anladım. Maddi destek araya girdiğinde neredeyse bütün insan ilişkileri zedeleniyor. Bu da olduğunda haddinden fazla verici kimse ciddiye alınmıyor. Tüm bunlar görülmeyince bir de... Kurtarmışsınız kendinizi.

Back
X