Arkadaş edinemiyorum :( arkadaş arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yani arkadaşın yok bilmem ne kime ne yani

bi ara bi arkadaş grubum vardı. bi kaç ay sürdü. hafta içi üç dört kez görüşürdük. onlara demiştim ama hiç böyle bi dönemim olmadı, normalde asosyalimdir vs diye. o ara bi gün onlar buluşmuştu ben başka arkadaşla buluşmuştum. sonra onların yanına geçtim. aa senin bizden başka arkadaşın var mıydı vs diye gülüştüler baya. hatta yalan söylüyorum sandılar noldu, şimdi onlarla da görüşmüyorum. demek ki neymiş. ben çok arkadaşı olan, çok arkadaşa ihtiyaç duyan biri değilmişim. demek ki sen de değilsin. olamaz mı?

Niye kustahlik olsun? Insanin kendini neyse oyle soyler. Benim yapim geregi severim birazda meslegin bende gelistirdigi ozellik diyelim. Sizi kirmak amacli soylemedim.

yok ben size küstahlık demedim yanlış anlaşıldım. hani tanıştığım çocuk beni sosyal medyada takibe aldı ya sonrasında bana arkadaşın yok falan dedi. o lafı küstahlık gibi geldi. o manada dedim. insanlar bi acaip yani kırıcı ve küstah olabiliyorlar rahatlıkla

bizim sorunumuz da bu galiba. biz de karşımızdakine iğneleyici söz söylemiyoruz bu yüzden arkadaşsız kaldık herhalde

Heh aynen böyle. Burdan tanışın iki kelime konuşmadan sosyal hesaplarınızdan ekleşin yarın öbür gün de gelip buraya vay x nikli şahıs benim beyime asıldı, vay y rumuzlu insan beni dolandırdı diye ağlayın. Gördük biz bunları burda.

İnsan aynı frekansta olduğu insanlarla arkadaş olur. Demek ki siz frekansı tutturacak kimseyle karşılaşmamışsınız. Ve arkadaşlığı kurmaktan çok sürdürebilmek önemlidir. Bu ayrı bir yetenek bence.

bizim sorunumuz da bu galiba. biz de karşımızdakine iğneleyici söz söylemiyoruz bu yüzden arkadaşsız kaldık herhalde

Ben de öyleyim. Bana bir iki gerçek dost olsa yeter aramam hiç ama o da olmayacak gibi, ümidim çok azaldı.
Samimiyetsizlik ve ön yargı o kadar çok ki. İnsanların enerjileri çok yoruyor beni.

ülkenin gidiş durumuna bakılırsa yalnız olman avantaj. ama illla birşeyler yapayım sosyal layım diyorsan en güzel sosyalleşme ortamları kurslardır. resim dans zumba plastes yoga muzik kurslarını tavsiye ederim...
sessiz olabilirsin ama güvenilir ortamlarda azıcık konulara dsahil olup ortamda ki insanlara gülümsemek seni öldürmez. :)

Benim de arkadaşım yok.yani vardı ama ortamlar değişince insanlar tamamen uzaklaşıyor birbirine
Şu an bazı sebeplerden dolayı çok canım sıkkın.
Tam üstüne bu konu denk geldi.
Dertleşmek konuşmak istersen mesaj atabilirsin bana
Sanırım çağımızın sorunu bu yalnızlık

Benim de eskiden hiç arkadaşım yoktu. Tabi bunun dezavantajları var, ama avantajları da var. Bence yanlızlık bazen güzeldir. Arkadaş diye yaklaşarak sizi sırtınızdan bıçaklayacak birisi olmaz en azından. Ben bu sene bi arkadaşımın ihanetine uğradım, sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum. Eğer arkadaş istiyorsanız, lütfen düzgün kişiler seçin yoksa pişman olursunuz.

Bir iki arkadas yeter gerisi bas agrisi.emin ol en iui arladas kardesiniz ve anneniz sizi asla hayal kirikligina ugratmazlar.
Arkadas ariyorum demekle zaten olmaz ortam gelisir kendiliginden olur.
Benimd epek arkadasim yok hicte eksiklik hissetmiyorum tam tersi kafa rahat.

Ben yalnızlıktan çok sıkılırım, bir ortama girdiğinizde direkt muhabbete başlayan biri varsa o benim bir de herkesi kendim gibi görürüm, ilk adımı ben atarım merhaba demeyi selam vermeyi de çok seviyorum Ama sonuçta ne olursa olsun ömür boyu süren dostluklar çok zor onu ben de beceremedim pek. Hala görüştüğüm birkaç lise ve 2 üniversite arkadaşım var onlarla da hergün görüşmüyoruz ve uzaklaştığımızı hissediyorum. Herkesin hayat görüşü farklılaşıyor ve çok iyi anlaştığınız insanlara tahammül edemiyorsunuz bazen yada bir davranışları sözleri kırıyor ama üzülmeyin yeni insanlar tanıyın. Bence önemlisi bu her insan başka bir dünya ve yeni şeyler öğreniyorsunuz, karakter olarak iyi bir insan olsun yeter. Ayrıca gerçekten eşim bana şaşırıyor bütün siteye selam veriyorum, sosyal medyada da çok arkadaşım var ama gelin görün ki beni anlayan derdimi anlatabileceğim insan yok gibi birşey yani çok arkadaşı olanları görüp de üzülmeyin, dost bulmak kolay değil. Ama yalnız kalmanıza da gerek yok çocuğunuz varsa parkta birçok anneyle tanışabilirsiniz, bekarsanız da pilatese zumbaya gitmenizi öneririm oğlumdan önce gitmiştim çok tatlı insanlarla tanıştım, bayanlara özel bir yer olursa daha rahat oluyor sohbet muhabbet.

Valla benim hiç yok mümkünse de hiç olmasın. Hep kıskanclık hep fesatlık hep bi yarış yok ya tahammul edemiyorum. Komsularım yazıyor bilerek cevap vermiyorum. Cunku tek dertleri dedikodu. Esim var en iyi arkadaşım o.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…