- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
burdan sana dost çıkmaz.
dostluklar hemen olmaz zaten yıllar emek vermen gerekir.
Niye kustahlik olsun? Insanin kendini neyse oyle soyler. Benim yapim geregi severim birazda meslegin bende gelistirdigi ozellik diyelim. Sizi kirmak amacli soylemedim.ya ben de inan bunu çok duyuyorum o küstahlık canımı sıkıyor
yani arkadaşın yok bilmem ne kime ne yani
Niye kustahlik olsun? Insanin kendini neyse oyle soyler. Benim yapim geregi severim birazda meslegin bende gelistirdigi ozellik diyelim. Sizi kirmak amacli soylemedim.
bi ara bi arkadaş grubum vardı. bi kaç ay sürdü. hafta içi üç dört kez görüşürdük. onlara demiştim ama hiç böyle bi dönemim olmadı, normalde asosyalimdir vs diye. o ara bi gün onlar buluşmuştu ben başka arkadaşla buluşmuştum. sonra onların yanına geçtim. aa senin bizden başka arkadaşın var mıydı vs diye gülüştüler baya. hatta yalan söylüyorum sandılarnoldu, şimdi onlarla da görüşmüyorum. demek ki neymiş. ben çok arkadaşı olan, çok arkadaşa ihtiyaç duyan biri değilmişim. demek ki sen de değilsin. olamaz mı?
Sende gel aramızaAyyy ben cok severim ya boyle herkesle muhabbet edeyim yani.
Ayyy ben cok severim ya boyle herkesle muhabbet edeyim yani.
Ben de İstanbul'dayım :)Canm bende istanbuldayım sen nerdesin belki bigün buluşur iki muhabbetinin belini kırarız
bekleriz seni de özelden yaz istersen cnmBen de İstanbul'dayım :)
bizim sorunumuz da bu galiba. biz de karşımızdakine iğneleyici söz söylemiyoruz bu yüzden arkadaşsız kaldık herhalde
ülkenin gidiş durumuna bakılırsa yalnız olman avantaj. ama illla birşeyler yapayım sosyal layım diyorsan en güzel sosyalleşme ortamları kurslardır. resim dans zumba plastes yoga muzik kurslarını tavsiye ederim...Kızlar merhaba,
Ben 32 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. İyi bir ailem var, düzgün biriyim yani bana göre :) Ama ne hikmetse arkadaşım yok. Bir tane arkadaşım var. Eski işyerimden arada onunla görüşürüz. Bir diğer arkadaşım var ama en önemli zamanlarda hep beni yanlız bıraktı yani gerçek dost değilneden arkadaşım olmuyor anlamadım gitti herkes sessizsin diyip duruyor evet sessizim ama sosyalleşemedikçe gitgide insan içine kapanıyor. En çok da beni yaralayan şey bir çocukla tanıştım o da sosyal medyada beni takibe almış arkadaşın yok pek dedi çok üzüldüm yani herkes beni yalnız arkadaşsız olarak tanıyor. Bunu bir de ondan duyunca yıkıldım. Acaba bu durumu nasıl aşabilirim? Arkadaşlığa açık arkadaşlarla tanışabiliriz ayrıca ?
Ben Ataşehir tarafındayım ama olsun arkadaşlıga engelmi yani :) instigram falan kullanıyorsan adresini yazarmısın bana özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?