Arkadaş edinemiyorum :( arkadaş arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kurslara gidebilirsin sosyal etkinliklere katilabilirsin ve kimseden fazla bir beklenti icine girme

Benim de öyle arkadaşım yok. İşten arkadaş grubumuz var çağırırlar boş oldukça giderdim. Şimdi çocuğum var öyle gezemiyorum. Oğlan hareketli insanların huzurunu bozmayim diye yanaşmıyorum. Hani kerata kendini sevdirir sosyal çocuktur ama anne olarak rahat edemiyorum cagrildigim yere gitmiyorum bu yüzden. Zaten insanlar da yorucu arkamdan saçma sapan konuşulsun, beklentiye girilsin sevmem. Çocukla parklarda gezip takılıyoruz sosyal hayatimiz şimdilik böyle. İnsan canlısıyımdır espiriliyim muhabbetim de iyidir ama işte sanırım insanlarla çok içli disli olmayı mi sevmiyorum dedikodudan fesatliktan mi hoşlanmıyorum bilmiyorum ama küçük bir kabugum var mutluyum. Bir de minnet duygusunu sevmiyorum sanırım. Biri bir iyilik yaptı mı çok geriliyorum neden bilmem.

Düzenleme: Allah etmeye eski konuymus. Tarihe bakmamisim. Hortlatmayin şunları rica ederim. Kendimi kötü hissettim.

Hicbir zaman cok arkadaşım olmadi. Bir kac tane cok sevdigim dostum diyebildigim arkadasim var, onlar da bana yetiyor. Uzakta oturuyoruz, sık gorusemesek de bize yetiyor. Belli bi yastan sonra arkadas bulmak zor gercekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…