Arkadaş edinemiyorum :( arkadaş arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek bir iki dost yeter. Gerisi kuru kalabalık.

Benim de. Butun arkadaslarim evli.evlendikten sonra herkes ailesiyle cocuguyla mesgul oluyor.esli gorusuluyor.benim de arkadaslarimla iletisimim koptu.hepsinin cocugu oldu.onlarla ilgileniyorlar.

kazık atack arkdşlardansa yalnızlık daha iyi

Zibilyon tane arkadaşım vardı.
Sırasıyla hepsine yol vere vere, 2-3 tane gerçek dostum kaldı.
Kafam rahat ötesi.
Ne kimsenin nazını kaprisini çekiyorum, ne de fesatlıklarıyla uğraşıyorum.
Beni gerçekten anlayan ve yormayan insanlarla hayat çok yalın ve kolay.

ArKasas edinmeye çalışmak iyi sonuclanmiyor bence. Onlar seni bulsun.Sosyal ortamlarda bulunmak önemli şimdiye kadar fayda görmesin de git insanları tanısın. Önceki yıllarına dönsem arkadaşlarıma verdiğim değeri emeği kendime verirdim. Arkadaşım dostum var zannetmistim ama gördüm ne kadar has olduklarını. Bütün yatırımını kendine yapmak en akıllıca geliyor bana simdi

İnsanın çok arkadaşı olacak diye bir kural yok ki, az ama öz olsun zaten. Ha kendini çok içe kapanık buluyorsan kurslara gitmeni öneririm, spora git vs.. bir şekilde bir çevre ediniyorsun o zaman. Ama o ortam sana istediğin arkadaşlığı dostluğu verir mi bilemem...

aynı senin gibi düşünürdüm
ingilizce kursuna başladım
4 tane yakın arkadaşım oldu
hergün konuşuruz hafta sonları bir araya gelir mutlaka kahve içeriz
bence kursa git

kızlar kursa yazılmaya karar verdim resim, el işi, muhasebe vs. artık. halk eğitimin kursları var çok cüzi bir paraya kayıt olunuyor. oraya gidicem hem kendimi geliştiririm

Sana bir sey soyleyeyim mi takma hic gercekten bak
Benimde arkadasim pek yok cok kucuklukten konustugum 3 5 kisi var
Baslarda sunlarla ben de arkadas olayim diye aralarina giriyorum hop caya kahveye yemege gidiyoruz sonra kafalarimizin tutmadigini bir kez daha anliyorum ve hemen uzaklasiyorum
Ya da bana karsi ters hareketi olunca ilk durakta iniyorum.
Kafamin tutmadigi insanla sirf arkadasim cok olsun diye gorusemem
Az insan çok huzur
Uzun zamandir yalnizim herkesle merhabam var inan içim rahatladi huzurla doldum.

Ben çalışıyorum 19 yaşındayım iki yıllık evliyim benimde bi tane arkadaşım kendisiyle kardeş gibiyiz takma canm bosver ya

İyiki yazdın valla yazdında bir sürü arkadaşın oldu burdan.Ben abla diyeceğim sana senden yaşça küçüğüm çünkü. Valla istersen bir kardeşin olarak bende görüşüp bi kahve içmek isterim.İst Avrupa yakasındayım bende.

Benimde arkadasim yok bütün gün evde olurum kizimla. Ben birde yurtdisinda yasiyorum. Bazen öyle bunaliyorum ki, oturup agliyorum. Sen en azindan calisiyorsun bende oda yok

Arkadas, dost cok onemli. Dostlarim olmadan kimle neyi paylasirim diye dusundum bi an.. İnsanin cevre edinmesi icin de ortak paylasim alanlarinda olmasi gerek. Calismiyor ya da okumuyorsaniz evde kiminle tanisacaksiniz o da var..
Eger oyle bir isteginiz varsa is arayin derim, hem sosyallesmis olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…