- 8 Mayıs 2014
- 2.764
- 2.293
- 333
- 36
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
İnanin bu sorun edilecek birşey değil benimde yok eskiden çoktu ama lafda arkadaşlıklar boş zaman enerji kaybi 1 tane olsun tam olsunKızlar merhaba,
Ben 32 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. İyi bir ailem var, düzgün biriyim yani bana göre :) Ama ne hikmetse arkadaşım yok. Bir tane arkadaşım var. Eski işyerimden arada onunla görüşürüz. Bir diğer arkadaşım var ama en önemli zamanlarda hep beni yanlız bıraktı yani gerçek dost değilneden arkadaşım olmuyor anlamadım gitti herkes sessizsin diyip duruyor evet sessizim ama sosyalleşemedikçe gitgide insan içine kapanıyor. En çok da beni yaralayan şey bir çocukla tanıştım o da sosyal medyada beni takibe almış arkadaşın yok pek dedi çok üzüldüm yani herkes beni yalnız arkadaşsız olarak tanıyor. Bunu bir de ondan duyunca yıkıldım. Acaba bu durumu nasıl aşabilirim? Arkadaşlığa açık arkadaşlarla tanışabiliriz ayrıca ?
ay öyle şeyler oldu mu ciddenHeh aynen böyle. Burdan tanışın iki kelime konuşmadan sosyal hesaplarınızdan ekleşin yarın öbür gün de gelip buraya vay x nikli şahıs benim beyime asıldı, vay y rumuzlu insan beni dolandırdı diye ağlayın. Gördük biz bunları burda.
İnsan aynı frekansta olduğu insanlarla arkadaş olur. Demek ki siz frekansı tutturacak kimseyle karşılaşmamışsınız. Ve arkadaşlığı kurmaktan çok sürdürebilmek önemlidir. Bu ayrı bir yetenek bence.
Benimde yok canim saysam cok sanarlar ama hic biriyle mecbur kalmadikca gorusmuyorum bitane sevdigim arkafasim var onunlada isten vakit ayirirsak anca gorusuyoryz yakin olsaydik gorusurduk cokta guzel olurdu:)Kızlar merhaba,
Ben 32 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. İyi bir ailem var, düzgün biriyim yani bana göre :) Ama ne hikmetse arkadaşım yok. Bir tane arkadaşım var. Eski işyerimden arada onunla görüşürüz. Bir diğer arkadaşım var ama en önemli zamanlarda hep beni yanlız bıraktı yani gerçek dost değilneden arkadaşım olmuyor anlamadım gitti herkes sessizsin diyip duruyor evet sessizim ama sosyalleşemedikçe gitgide insan içine kapanıyor. En çok da beni yaralayan şey bir çocukla tanıştım o da sosyal medyada beni takibe almış arkadaşın yok pek dedi çok üzüldüm yani herkes beni yalnız arkadaşsız olarak tanıyor. Bunu bir de ondan duyunca yıkıldım. Acaba bu durumu nasıl aşabilirim? Arkadaşlığa açık arkadaşlarla tanışabiliriz ayrıca ?
Kızlar merhaba,
Benimde yok canim saysam cok sanarlar ama hic biriyle mecbur kalmadikca gorusmuyorum bitane sevdigim arkafasim var onunlada isten vakit ayirirsak anca gorusuyoryz yakin olsaydik gorusurduk cokta guzel olurdu:)
Istanbul dayim ben de.Canm bende istanbuldayım sen nerdesin belki bigün buluşur iki muhabbetinin belini kırarız
Bir akraba değil akbaba mevzusu dahaBende İstanbuldayım gelin geldim buraya. Bir türlü dikiş tutmadı. Ailede akranım çok ama olmuyor onlarla. Aralarına alamadılar ne hikmetse.
Ne kadar yalnızsanız Allah sizi birilerinden koruyor demektir.. Çok iyi dert dinlerim ama yeni bebişim var biraz geç yazabilirim :) tüm sosyal medya hesaplarım nick'imdeki gibidir.. ekleyebilirsin, belki ilerde de çay kahve sohbet muhabbet :)Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?