Arkadaş edinemiyorum :( arkadaş arıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanin bu sorun edilecek birşey değil benimde yok eskiden çoktu ama lafda arkadaşlıklar boş zaman enerji kaybi 1 tane olsun tam olsun

ay öyle şeyler oldu mu cidden

bende tarsusta yaşıyorum ve arkadaş arıyorum ama evli olsun istiyorum çünkü benimde çocugum var görüşecegim insanlarında cocugu olsun ki rahatsız etmiyim :) burdan tarsuslu annelere sesleniyorum arkadaşa ihtiyacım var :)

Benimde yok canim saysam cok sanarlar ama hic biriyle mecbur kalmadikca gorusmuyorum bitane sevdigim arkafasim var onunlada isten vakit ayirirsak anca gorusuyoryz yakin olsaydik gorusurduk cokta guzel olurdu:)

Amaan olsa bir dert olmasa bir dert. Bizim kalabalik bi grubumuz vardi. Sonra o ona onu dedi bu sunu dedi oteki berikini kiskanir biri eksikse onun arkasindan atilir. Bezdim sahsen ben. Simdi de pek kimseyle takilmiyorum cagirilan yere gitmiyorum boylesi de sacma olabilir ama en azindan kimsenin dedikosunu cekmiyorum

Ay cnm benim birsuru vardida noldu ? 20 seneyi devirmis arkadaslillarim bile bana kazik atti hala soklardayim. Arada bir gorustuklerim bana yetiyor. Bazen oyle arkadaslar girer ki hayatina birden herseyin olur

Yaş ilerledikçe arkadaş kalmıyor eskisi gibi, herkesin derdi yükü artıyor, birbirine ayıracak vakti azalıyor. İşten kalan kısıtlı vaktini çocuğuna ayırmak istiyor insanlar, okul bitiyor sonra farklı şehirlere dağılıyorlar, kişilikler daha bir oturuyor, kimisi ikiyüzlülük sahte samimiyet istemediği için uzaklaşıyor, kimisi çok kazık yiyor aman böyle olacağına kimse olmasın diyor... Bir de internet sayesinde artık sıkılmak mümkün değil, insanlar bir araya gelse bile herkesin kafası telefonlara gömülü, sohbet eden kalmadı.
Çok takmayacaksın, takıyorsan da denldiği gibi haftasonu gezi gruplarına takıl, kurslara git, ama tanışacakların muhtemelen 'tanıdıkların' olur, 'dostluk' çok zor.

Belli bir yastan sonra evlenmek ne kadar zorsa arkadaslik kurmakta okadr zor
Armudun sapi uzumun copu olmuyor heleki evliysen nasil gbenipte evine davet edeceksin dunyanin civisi cikmisken cekicini saklayanlara nasil guveneceksin
Bnm arkdasim vr iki tne ama dost sayilmaz
Arayista deilim tabi isterdim dostlarim olsaydi ama gecmistn gelen br dostluk yoksa zor
Kalabalik bir ailem vr cok sukur en gzl arkadaslik bu bna gore...

Turkiyeye yerleseli 4 yil oldu uc kez il degistim su an kendi memleketimde yasiyorum. Kendi memleketime gelene kadar eski cevremdeki insanlarla kurdugum samimiyet kadar olmasada guzel bir arkadaslik iliskisi kurabiliyordum bazi insanlarla. Saygi sevgi ve en onemlisi kiskanclik olmayan!! bir cerceve icerisinde gidip geliyorduk bazi arkadaslarla. Ama gel gorki kendi memleketimde samimiyet kurmakta daha az zorlanmam gerekirken daha cok zorlaniyorum. Buranin havasindanmidir suyundanmidir anlamis degilim ama cevremdeki insanlarin bana karsi zerre kadar samimiyetleri yok kimisi yurt disindan gelmemden dolayi on yargili oldugu icin kimiside kiskanclik besledigi icin. Insanin bakislarindan bile kiskanclik arkarmi? Akar.. Bu yuzden mesafeli olmak en guzeli bu tarz insanlarla arkadaslik kuracagima arkadassiz kalirim daha iyi.

Ne kadar yalnızsanız Allah sizi birilerinden koruyor demektir.. Çok iyi dert dinlerim ama yeni bebişim var biraz geç yazabilirim :) tüm sosyal medya hesaplarım nick'imdeki gibidir.. ekleyebilirsin, belki ilerde de çay kahve sohbet muhabbet :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…