- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Tek başına gitmekten korkmayıp İstanbulun yedi düvelinde olan bir ton kursa git.
Fotoğrafçılık, aşçılık, işitme engelliler kursu v.s.
Düzgün insanların gelebileceği yerlerdir genelde buralar ve insan tanırsın çevre edinirsin
git korkma
Benim de yok. Bir iki tane var. Başka da kimseyle görüşmem etmem hayatıma almam. Ne itlikleri biter ne uğursuzlukları ne arkandan konuşmaları ne fesatlıkları. Bu dünya arkadaş dünyası değil.
Asosyal falan da değilsin. Bi iki arkadaş yetiyor bana tam emin olduklarım. Kimsenin bir gün sırtımdan vurması ihtimaliyle yaşayamam.
En kuvvetli dostluklar lise yıllarından kalıyor bence. Lise'de samimi arkadaşlarınız yok muydu? Varsa, tekrar iletişime geçip; özledim, bi görüşelim demekten zarar çıkmaz.
Beklenti içerisine girmeden sadece ruhunu dinlendirmek için yap busefer.birçok kursa gittim grafik, ehliyet, turlara katıldım en fazlası numaralarımızı alıp bir kez görüşmekle kalıyor ve bu da beni üzüyor. yani yen arkadaş arayışına hiç cesaretim kalmadı. hele bir arkadaşım vardı hergün telefonlaşırdık samimiydik en önemli günlermde aramadı sormadı. sildim kendisin şimdi o arar ama sadece konuşurum geri aramıyrum. hep sona eriyor ya arkadaşlıklarım. ama yine deneyeyim artık belki dediğin gibi iyi insanlar çıkar karşıma
Canm bende istanbuldayım sen nerdesin belki bigün buluşur iki muhabbetinin belini kırarız
benim de arkadaşım yoksadece işte çay, kahve içtiğim bir iki tane o kadar . arada çocuklu görüşebileceğim arkadaşlarım olsa iyi olurdu ama bazen bu fikir bile sıcak gelmiyor bana
Kızlar merhaba,
Ben 32 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum. İyi bir ailem var, düzgün biriyim yani bana göre :) Ama ne hikmetse arkadaşım yok. Bir tane arkadaşım var. Eski işyerimden arada onunla görüşürüz. Bir diğer arkadaşım var ama en önemli zamanlarda hep beni yanlız bıraktı yani gerçek dost değilneden arkadaşım olmuyor anlamadım gitti herkes sessizsin diyip duruyor evet sessizim ama sosyalleşemedikçe gitgide insan içine kapanıyor. En çok da beni yaralayan şey bir çocukla tanıştım o da sosyal medyada beni takibe almış arkadaşın yok pek dedi çok üzüldüm yani herkes beni yalnız arkadaşsız olarak tanıyor. Bunu bir de ondan duyunca yıkıldım. Acaba bu durumu nasıl aşabilirim? Arkadaşlığa açık arkadaşlarla tanışabiliriz ayrıca ?
Ayyy ben cok severim ya boyle herkesle muhabbet edeyim yani.Canm bende istanbuldayım sen nerdesin belki bigün buluşur iki muhabbetinin belini kırarız
Ben Ataşehir tarafındayım ama olsun arkadaşlıga engelmi yani :) instigram falan kullanıyorsan adresini yazarmısın bana özeldencanım çok isterim ben de ist.teyim avrupa yakasında
Ayyy ben cok severim ya boyle herkesle muhabbet edeyim yani.
boşver, benim de arkadaşım yok. bi tane kuzenim var çok şükür onla çok yakınız. onun dışındakiler öyle ara sıra konuştuğum insanlar. belli yaştan sonra arkadaş bulunmuyo, bulunsa da kalıcı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?