arkadaş gibi konuştuğum erkek nişanlanmış benden biriyle konuştuğunu neden sakladı? akıl verin bana

O adam senin duygulari ile oynamış hiç görüşme bence bırak gitsin

Evet ego yapmış, ilginizi kaybetmek istememiş. Benim de eskilerden birisi vardı, buluşup gideceğimiz zaman kapima gelip gidelim demezdi mesaj atardı, tamam deyip kapının önüne çıkınca sanki ben onu bekliyormuş um gibi olurdu birde kapıya o erken çıkarsa beklemez yavaş yavaş yürürdü, millette hep ben ondan hoşlanıyorum imajı oluşturdu. Tabi ben bilerek yaptığını sonradan anladım. Tamamen ego.

arkadaş gibi konuşuyorduk aramızda flört gibi bişey olmadı

Bence kızla sakın konuşma. Ne hakla yani? Sonuçta aranızda ciddi bişey geçmemiş. Seni dibe sürer. Bu da bi yaşanmışlıktır de, yenilerine yelken aç.

haklsın biz arkadaş gibi konuştuk

beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum

arkadaş gibi konuşuyorduk aramızda flört gibi bişey olmadı

Bu topic bir arkadaslik üzüntüsü mü, yoksa hoslanti üzüntüsü mü ben anlayamadim. Hem diyorsunuz ki ben hoslaniyordum, e karsiliginda da benim ancak kocama yapacağım kadar ilgi gostermissiniz, o zaman diger uyelerin yorumlari mantikli oluyor. Sizi cebinde tutmuş ve hoslandiginizi o da fark etmis. Ha diyorsaniz ki yoo ben her seyi arkadasca yaptim o zaman da demek ki o sizin yaptiklarinizi arkadasca gormemis. O yuzden de yine size soylememis.
Yani sizin aranizda bir sey olmamasi onun sizin duygularınızı fark etmedigini göstermez. Ama size karsilik da vermemis anladigim kadariyla. Sadece ilgi gostermenize izin vermis. Boyle bir iliskide size niye hayatinda biri olduğunu söylesin ki. Bana sacma geldi.

sanki sevgiliydiniz de sana aciklama yapacakti. sen onla ilgileniyosun diye o da senle ilgilenip hayatini anlatmak zorunda degil ki.

beni salak yerine koymuş buna üzülüyorum bana iş yerime gelme diyebilirdi özel bir firmada çalışıyor oradaki iş arkadaşlarıda beni hep görüyordu insanların içinde bilmeden küçük duruma düştüm bunada üzülüyorum

sanki sevgiliydiniz de sana aciklama yapacakti. sen onla ilgileniyosun diye o da senle ilgilenip hayatini anlatmak zorunda degil ki.

iyi de sen hoslanmissin. o seni o gozle gormemis. sen ona acilmadigindan senin bu yaptiklarini arkadasca yaptigni dusunmus olabilir. ole bi durumda gelme demesi sacma olurdu. sen ona acilsaydn ve o seni yaninda tutmaya devam edip sozlendigini soylemeseydi orda bi sorun var demekti. ben karsi tarafta hata gormedim

Ya iyi de adam niye gelme desin. Duygularinizi acsaniz, ortada bir sey konusulmus olsa der gelme istemiyorum diye de. Simdi durup dururken niye desin. Oyle dese siz de yanlış anlamışsın ben seni arkadas olarak gordugum icin yaptim deseniz adam affedersiniz g.t gibi kalirdi. Siz kendi isteğinizle kendi duygularınızla bir seyler yapmissiniz, arkasinda durun. Salak yerine düştüğünüz filan yok. Oyle hissettiniz, oyle yaptiniz. Atle deve degil yani herkes boyle kucuk hayal kırıklıkları yasar. Bu kadar emek vereceğinize acilsaniz daha iyi olurmus bence ama gecmis gitmis artik. Eger birileri ille birini salak görecekse o kisi de o adam olur. Disardan bakinca kimi kandirdigi belli degil, sizi mi diger kizi mi. O yuzden milleti bosverip önünüze bakın.

haklısın açıkca hoşlandığımı söylemedim şimdi iyikide söylemedim diyorum kabul etmeseydi daha çok üzülürdüm bana ilgisi yokmuş demekki

Afedersiniz ama yedekte tutmak için

Eşşek değilse hoşlandığınızı anlamıştır ilgi hoşuna gittiği için ses etmemiştir

Ego tatmini yani

Hiçbir şey söylemeyin, iletişim kurmayın, şu andan itibaren yok sayın

Bir de bu sakat tür çıktı, sevgilisi nişanlısı varken başkasıyla flört eden???? Adam kalmadı gerçekten

Cocuk seni arkadaşı olarak görmüş . Senin ilgini fark ettiği için üzülmeni istememiştir. Sende neden 9 ay boyu açılmadım. Çocuk evleniyor simdi ben ne yapıyım . Ya bağrına taş basıp cocuğu arkadaş olarak görmeye devam edersin , yada bır daha görüşmezsin ...

bence sizi hem maddi hem manevi kullanmış.size karşı tavırları nasıldı peki sadece arkadaşça mıydı?böyle bile olsa o kadar yardım etmişsiniz söylemesi lazımdı.

Ben adamda bır kusur bılamadım doğrusu .
Bazı arkadaşlar ego tatmini demiş ama ben öyle olduğunu düşünmüyorum .
Emin olun egodan ibaret olsaydı ve sizin yaptıklarınız onu şımartıp egosunu şişirseydi size ilişkisinden bahsedip üzülme duruöunda bile bundan keyif alırdı diye düşünüyorum .

Siz hoşlandığınızı 9 ay belli etmişşiniz kimse saf salak değil anlamıştır büyük ihtimal .
Ortadan kaybolmasına gelirsek baktı olmuyor , kopmuyorsunuz ve ya arkadaşlığınız hoşuna gidiyor ama e artık başıda bağlı bu yolu seçmiş olabilir .
Nihayetinde kimse kimseyi sevmek zorunda değil .
Cümlelerde "Sürekli elim dolu gittim " diye vurgulamanız acıkcası benı rahatsız etti .
Resmen kaz gelecek yerden tavuk esırgenmez diye dusundurdunuz sureklı bunu vurgulayarak bana

Kutlamaniz yeterli.Çok sevindim senin adına arkadaşim diyerek.Onca ilgiliyi demek ki sevgili oluruz diye göstermis fikrini ona sakın hediye etmeyin.
Asıl o zaman kendini birsey zanneder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…