Arkadaş ile aynı psikologa gitmek

Aklıma şu sahne geldi. Devamı daha komik de bulamadım uzun halini. İleride böyle yüzleşmekten mi korkuyorsunuz nedir?

Arkadaş, psikolog diye şöyle arattım eminim ki konu sahibi bir sürü yere böyle sormuş. Millet de bilip bilmeden gazlamış bir de

20 dakika önce konuşacağım muhtemelen almayacak yazmışsınız. 5 dakika önce bana o da kabul etmiyor etik değil diyor dediniz. 15 dakikada psikoloğunuzu aramadıysanız doğru konuşmuyorsunuz

Etik kurallar belli, Google'a yazsanız liste halinde çıkıyor zaten. Dediğiniz maddeyi yazsanız da biz de öğrensek. Yine yüksek lisans dahil 6 senede öğrenmediğim şeyi kadınlarkulübünde öğreneceğim çok heyecanlandım

Yani rahatsız oluyor olabilir,istemiyor olabilir ama etik değil etik değil diye diye deli etti milleti bi de bizler araştırıp kendimizi geliştirecekmişiz.

Yani rahatsız oluyor olabilir,istemiyor olabilir ama etik değil etik değil diye diye deli etti milleti bi de bizler araştırıp kendimizi geliştirecekmişiz.
Küçük illerde terapist çalışmasın o zaman herkes birbirinin arkadaşı zaten, koskoca ilde var 1 terapist. Objektif niye bakmasın bi insanın 50 arkadaşı olsa hepsiyle sorunu mu var da terapistle seanslarca onu konuşacaklar, terapist objektifliğini kaybetsin

Allah sizin meslektekilere güç kuvvet sabır versin görüyorum ki insanla uğraşmak çok zor

Allah sizin meslektekilere güç kuvvet sabır versin görüyorum ki insanla uğraşmak çok zor
Ay ben mesleğe giremeyecek kadar korktum insanlardan, öyle diyim tasdikleniyor her seferinde bu korkum

Etik bilmeyen bir psikologsan demek

Çünkü etik değil, objektif bakamazlar yoksa. Öyle yapacağım
Benm terapistim ‘yakın arkadaş’ olayı üzerinden sormuştu. Yani günlük hayatında aktif görüştüğün, belki yaşadıklarını seansa taşıyacağın arkadışını almam, gibisinden anlamıştım ben. Öyle bi durum olmadığından benmki irdelememiştim açıkçası, kendi çkkardığım sonuç bu. Etik kurallar dahilinde olmasa da özel olarak dikkat eden terapistler var belki de mantıklı da bence. Neyse hesabı kapatmışsın zaten belki merak eden olur buraları diye yazayım dedim ben de

yorumuma;
Edit; konularını okudum özel gereksinimli birey olduğunu söylemiş..

Gidince ne olur?

Hahhahaha sen muhteşem bir detaysın ya.

E araştırmış kendini geliştirmiş cok bilmiş olarak buraya niye soruyorsunuz ozaman

Yada hiç buralara konu acmadan terapıstıne bi soyleseydın oda sana etık degıl gelmesin derdi ozaman

Niye etik olmasın önermeseydiniz madem psikolog arkadaşıniza görüş sunabilir bunda etik olmayan bir şey yok.Ve sizinle görüşmelerini niye anlatsın gerçekten işinde uzman gerçek bir psikolog ise.

ikiniz birlikte girmeyeceksiniz ki terapiye. neyi rahatsiz etti ki ? psikolog danisanlarin seansta soylediklerini aktarmiyor sonucta.

Tm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…