- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.563
- 798
- Konu Sahibi minnoossssssssss
-
Arkadaş, psikolog diye şöyle arattım eminim ki konu sahibi bir sürü yere böyle sormuş. Millet de bilip bilmeden gazlamış bir deÇözdüm olayı kızlar. Psikoloğu annesi olarak görmek istediği için arkadaşıyla paylaşmak istemiyor. Etik adı altında kıskançlık yapıyor sadece.
Etik etik diye kendini paralayan insan psikoloğuna hediyeler gönderip sosyal medyadan özel mesaj atmaz. Asıl etik olmayan bu.
Ek: üyelik iptali geliyorum diyor.
20 dakika önce konuşacağım muhtemelen almayacak yazmışsınız. 5 dakika önce bana o da kabul etmiyor etik değil diyor dediniz. 15 dakikada psikoloğunuzu aramadıysanız doğru konuşmuyorsunuzArkadaşlar biraz araştırın, geliştirin kendinizi ya hu. Etik değil diyorum. Tanıdıklar aynı psikologa gidemezler. Gidin araştırın. Ben terapisttime söyleyeceğim zaten, muhtemelen arkadaşımı almayacaktır terapiye. Demek ki sizin terapistleriniz etik değil. Etik doğrultularda da çalışmıyor. Etik olan terapistler kabul etmezler. Çünkü terapistler danışanların tanıdıklarına terapi vermezler. Etik çalışanlar tâbi ki yoksa danışanla arkadaş olanlar bile var mevzu bu değil. Fakat etik değil. Hangi etik çalışan terapistte sorarsanız sorun bunu söyleyecektir.
Yani rahatsız oluyor olabilir,istemiyor olabilir ama etik değil etik değil diye diye deli etti milletiEtik kurallar belli, Google'a yazsanız liste halinde çıkıyor zaten. Dediğiniz maddeyi yazsanız da biz de öğrensek. Yine yüksek lisans dahil 6 senede öğrenmediğim şeyi kadınlarkulübünde öğreneceğim çok heyecanlandım
Küçük illerde terapist çalışmasın o zaman herkes birbirinin arkadaşı zaten, koskoca ilde var 1 terapist. Objektif niye bakmasın bi insanın 50 arkadaşı olsa hepsiyle sorunu mu var da terapistle seanslarca onu konuşacaklar, terapist objektifliğini kaybetsinYani rahatsız oluyor olabilir,istemiyor olabilir ama etik değil etik değil diye diye deli etti milletibi de bizler araştırıp kendimizi geliştirecekmişiz.
Allah sizin meslektekilere güç kuvvet sabır versinKüçük illerde terapist çalışmasın o zaman herkes birbirinin arkadaşı zaten, koskoca ilde var 1 terapist. Objektif niye bakmasın bi insanın 50 arkadaşı olsa hepsiyle sorunu mu var da terapistle seanslarca onu konuşacaklar, terapist objektifliğini kaybetsin
Ay ben mesleğe giremeyecek kadar korktum insanlardan, öyle diyimAllah sizin meslektekilere güç kuvvet sabır versingörüyorum ki insanla uğraşmak çok zor
Etik bilmeyen bir psikologsan demekEtik kurallar belli, Google'a yazsanız liste halinde çıkıyor zaten. Dediğiniz maddeyi yazsanız da biz de öğrensek. Yine yüksek lisans dahil 6 senede öğrenmediğim şeyi kadınlarkulübünde öğreneceğim çok heyecanlandım
Etik bilmeyen bir psikologsan demek
Benm terapistim ‘yakın arkadaş’ olayı üzerinden sormuştu. Yani günlük hayatında aktif görüştüğün, belki yaşadıklarını seansa taşıyacağın arkadışını almam, gibisinden anlamıştım ben. Öyle bi durum olmadığından benmki irdelememiştim açıkçası, kendi çkkardığım sonuç bu. Etik kurallar dahilinde olmasa da özel olarak dikkat eden terapistler var belki de mantıklı da bence. Neyse hesabı kapatmışsın zaten belki merak eden olur buraları diye yazayım dedim ben deÇünkü etik değil, objektif bakamazlar yoksa. Öyle yapacağım
Arkadaşlar biraz araştırın, geliştirin kendinizi ya hu. Etik değil diyorum. Tanıdıklar aynı psikologa gidemezler. Gidin araştırın. Ben terapisttime söyleyeceğim zaten, muhtemelen arkadaşımı almayacaktır terapiye. Demek ki sizin terapistleriniz etik değil. Etik doğrultularda da çalışmıyor. Etik olan terapistler kabul etmezler. Çünkü terapistler danışanların tanıdıklarına terapi vermezler. Etik çalışanlar tâbi ki yoksa danışanla arkadaş olanlar bile var mevzu bu değil. Fakat etik değil. Hangi etik çalışan terapistte sorarsanız sorun bunu söyleyecektir.
Gidince ne olur?Arkadaşım ile terapisttimi paylaştım. Paylaşmaz olaydım. Tutturdu ben de ona gidicem diye ben de etik olmadığını söyleyince triplere girdi ama etik değil. Beni de çok rahatsız eder. Sen bahsetmezsen ben bahsetmezsem sorun olmaz diyor hatta görürse vs arkadaş değiliz dersin diyor yani yalan söylememi istiyor fakat dediğim gibi beni çok rahatsız eder. Ve terapimi de etkileyebilir. Sizce bu etik mi? Iki arkadaşın aynı terapistte gitmesi etik değil diye biliyorum. Ki benim 1,5 sene oldu gideli. Hala devam eden de bir sürecim var, etkilenmesini de istemiyorum açıkçası. Sizce haksız mıyım. Etik olmayan bir durum değil mi iki arkadaşın aynı psikologa gitmesi?
Hahhahaha sen muhteşem bir detaysın ya.Çözdüm olayı kızlar. Psikoloğu annesi olarak görmek istediği için arkadaşıyla paylaşmak istemiyor. Etik adı altında kıskançlık yapıyor sadece.
Etik etik diye kendini paralayan insan psikoloğuna hediyeler gönderip sosyal medyadan özel mesaj atmaz. Asıl etik olmayan bu.
Ek: üyelik iptali geliyorum diyor.
ikiniz birlikte girmeyeceksiniz ki terapiye. neyi rahatsiz etti ki ? psikolog danisanlarin seansta soylediklerini aktarmiyor sonucta.Arkadaşım ile terapisttimi paylaştım. Paylaşmaz olaydım. Tutturdu ben de ona gidicem diye ben de etik olmadığını söyleyince triplere girdi ama etik değil. Beni de çok rahatsız eder. Sen bahsetmezsen ben bahsetmezsem sorun olmaz diyor hatta görürse vs arkadaş değiliz dersin diyor yani yalan söylememi istiyor fakat dediğim gibi beni çok rahatsız eder. Ve terapimi de etkileyebilir. Sizce bu etik mi? Iki arkadaşın aynı terapistte gitmesi etik değil diye biliyorum. Ki benim 1,5 sene oldu gideli. Hala devam eden de bir sürecim var, etkilenmesini de istemiyorum açıkçası. Sizce haksız mıyım. Etik olmayan bir durum değil mi iki arkadaşın aynı psikologa gitmesi?
TmArkadaşlar biraz araştırın, geliştirin kendinizi ya hu. Etik değil diyorum. Tanıdıklar aynı psikologa gidemezler. Gidin araştırın. Ben terapisttime söyleyeceğim zaten, muhtemelen arkadaşımı almayacaktır terapiye. Demek ki sizin terapistleriniz etik değil. Etik doğrultularda da çalışmıyor. Etik olan terapistler kabul etmezler. Çünkü terapistler danışanların tanıdıklarına terapi vermezler. Etik çalışanlar tâbi ki yoksa danışanla arkadaş olanlar bile var mevzu bu değil. Fakat etik değil. Hangi etik çalışan terapistte sorarsanız sorun bunu söyleyecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?