Arkadaş kazığı.. Çok mu abartıyorum ??

Çok üzüldüm, inşallah bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bu insana kesinlikle mesafe koyun asla konuşmayın. Aslında burdan şunu çıkartabiliriz kimseye bize verdiği değerden fazla değer vermemeyi öğrenmeliyiz. Siz mesafeli ve değer veren birisi olmasaydınız sizi bu kadar üzemezdi. Tabiki onun kötülüğü ve nankörlüğü. Kimseye inanın fazla iyilik yapmayın, hepimiz yaşıyoruz. Bizim koşa koşa gidip yaptığımız şeyleri karşımızdaki insan yapmıyor ya da mırın kırınla yapıyor. Bu durumda biz üzülüyoruz. Kendime de aynısını söylüyorum. Seni zorlayan ya da yapmak istemediğin ya da senin için uğraşmayan birisi için hiç bir şey yapma. Dinliyormuş gibi yap ama yapma.

Amin inşallah çok sağolunYok kesinlikle konuşmam o insanla inanılmaz üzüldüm o süreçte. Halbuki aynı yollardan geçmiş birinin desteği Nasıl güzel olurdu. Bırak desteği köstek oldu sağolsun inşallah bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım sanırım en güzel cevap böyle olacak ona

Sağlıkçıyım,samimi komşum istedi hayır vuramam dedim.. geçmişte de 1 kere tek yaptım..Ne olur ne olmaz asla yapmayın 10 enjeksiyon da bir şey olmaz 11.de alerjik reaksiyon gelişir,çok riskli

Evet siz üzülmeyin.Evet o kişinin yanında daha mutlu görünün. Çatlasın orta yerinden. Gerçekten okul ortamında güvenilir bir arkadaş bulmak zor. Çok iyi gibi görünüyorlar ama meğerse çıkarı kadar oluyor. Ya da yalnız kalmamak için arkadaş oluyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum. ☺

Bana patavatsız ve düşüncesiz biri gibi geldi sadece Hamileliğinizi göbeğiniz belli olana kadar hatta daha da uzun (kilo aldım, gazım var gibi) kendinize saklamanızı öneririm. Bir de foto da ki sizmisiniz? Öyleyse kıskanmış da olabilir çünkü bilemedim dsdsdh

Bir de iyilik yap kötülük bul derler. Bazı insanlar o iyilik altında ezildiklerinden ya unutmaya çalışıp uzaklaşır ya da o kişiyi ezmeye çalışırlar. "Peygamber efendimiz de , (İyilik yaptığınız kişinin şerrinden sakınınız) buyuruyor."

O kadar pişmanım ki. Hem aldığım riske hem hak etmeyen bir nankör oluşuna. Bir daha asla böyle bir işe girişmem asla

12 yıllık memurum. Bir çok okulda çalıştım idaresi zümresi derken her okulun kendi dinamiği var. Aslında çok samimi olmamak lazım da aynı yollardan geçen insanlar tıpkı buradaki gibi bir süre sonra dertleşiyor yakınlaşıyor ama bunu yaşayacağımı hiç tahmin etmezdim. Umarım orta yerinden çatlar

Yok yok inanın değil. Zaten o hamile kalmadan önce dertleşiyorduk. İnsanlar neden bu kadar patavatsız, tedavi için Dr sırası beklerken hamile kadınlarla oturmak Nasıl da üzüyor falan diye konuşuyorduk asla patavatsızlığından değil yani emin olun. Fotodaki de ben değilim tabi nerdeee

soyleme cekemeyen bırıyse ne aılevı seyler alatılır ne yedıgın ıctıgın ne mutlu haberlerın.. gozlerı kalır.. ben fesat ınsandan korkarım.. rabbım hayırlısıyla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın. karnın sıstıgınde gorur artık . cok da dert etme cocuguna odaklan :))

Nefretini başka yerde mi kussan kıskanç abla??? Evet çocuk çocuk diye kafayı bozduk, anasınıfında kuantum fiziği anlatıp atomu parçalamayı bir kenara bıraktık sanane???

Ben de ilk hamilelikte bebek isteyen arkadaşım tarafından zorbalanmıştım. Anaç değilsin. Nasıl bakacaksın acaba. Zayıfsın sütün olmaz. Senin bebeğin senin gibi çiroz doğar. Ben doğursam 4 kilo çıkarırım. Sen normal doğuramazsın. Acı eşiğin düşük. Bunlar arka arkaya olmuyor tabi laf arasında ara ara geliyor anlamıyorsun sonra sonra parçalar birleşiyor :)
Şimdi 2. Gebeliğim söylemiyorum bile. En son ben mi öğrendim diye başımın etini yiyecek muhtemelen ama bu defa kötü hissettirmesine izin vermeyeceğim

Hiç tahmin edemedim böyle bir insan çıkacagını benim hatam oldu biraz. Umarım herşey sağlıklı ilerler tek istediğim yüzünü görmek

Aynen dediğiniz gibi oldu aynen. Parça parça birikti herşey sonra bana evlat edin falan deyince ben çok kötü oldum. Sizin ki de başka türlü bir zorbalık. Niye bunu yapıyor ki bu insanlar hayır ne geçiyor eline??

O zaman bu sadece kendine düşünceli bayaa da bencil biri Her durumda bunları düşünmeyi bırakıp bebeğimize odaklanmanızı önerebilirim.Sizin ve onun huzuru herşeyden önemliKin tutup kendinize yük etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…