Arkadaş kazığı.. Çok mu abartıyorum ??

Teşekkür ederim amin inşallah siz de sağlıkla bebeğinizi kucagınıza alırsınız inşallah. Yok valla söylemedim hiç bir şey okul açılınca anlar o zaten

Valla 12 yıllık öğretmenim çeşit çeşit insan gördüm bu kadar nankör bu kadar kötü niyetli kıskanç insan görmedim. Öğretmen ortamında dedikodu hep olur sizde bilirsiniz ama bunun ki bariz fesatlık çirkinlik. Neyse geldi geçti şükür

İşte bebeğim kolikti mesela. Her gün saatlerce ağlıyor. Ziyaretime hiç gelmedi o süreçte.
Çağırdım yakın oturuyorduk. Psikolojik Desteğe de ihtiyacım vardı. Rahatsız etmiyim canım evin dağınıktır falan dedi mesela. Ben de evet dağınık ama sorun değil benim için diyorum saf gibi. Hahah beceremedin dimi diye cevap geliyor bir anda. Böyle şakalaşır gibi ince ince. Hiç de gelmedi cidden. O arada yeni ev de almıştık. Onu da görmek istemedi sanırım ay bilmiyorum.
Sonra onun bebeği oldu. Ben bir kere evine gittim hediyesini verdim. O da ben onun evine gittiğimde 1 yıl sonra bana hediyemi vermiş oldu :)
Bir daha eve gelme gitme olayımız bitti.
Bazı ortak arkadaşlara da benim için gülerek succu işte bir bebeğe bakamadı. Hunileri takmış ağlıyor sürekli falan demiş.
Bunu söylediği ortak arkadaşlar da yakın olduğumuz kişiler değildi.
Neyse gerçekten kaynanamdan böyle zorbalık görmedim yani benim lohusa depresyonumun sebebi en yakın ve çok yıllık arkadaşım oldu. Bitti gitti şükür.
Hepimiz yolları çiçekli olsun. Güzel insanlarla karşılaşalım
Bu arada size de çok geçmiş olsun.
Benim aklıma da şey geldi siz söyleyince kuzenimin en yakın arkadaşı kuzenimin düğün gününde düşük yapmıştı ve kuzenim duymasın diye aşırı çaba sarfedip düğünde de göbek atmıştı bütün gece içi ağlarken. Arkadaşlık böyle bir şey sanırım..

Nefretini başka yerde mi kussan kıskanç abla??? Evet çocuk çocuk diye kafayı bozduk, anasınıfında kuantum fiziği anlatıp atomu parçalamayı bir kenara bıraktık sanane???
Bu yoruma beğenmedim attıktan sonra alakasız yorumlarıma gidip seri beğenmedim atmışsınız. Bence karakteriniz yeterince belli oluyor.

Bu yoruma beğenmedim attıktan sonra alakasız yorumlarıma gidip seri beğenmedim atmışsınız. Bence karakteriniz yeterince belli oluyor.
Canım öyle istedi hesap mı vereceğim ? Hayırdır psikolog musun karakter analistleri falan ? Zaten yorumlarında beğenilmeye müsait değildi inceledim ve beğenmedim ok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…