- 7 Kasım 2019
- 6.472
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.042
- 198
kayınvalıdemde apse olmustu resmen amelıyatla temızledılerdı :S hemsıre yapmıs tabı de onlarda bıle bısı olabılıyorken cıdden cok rısklı...Sağlıkçıyım,samimi komşum istedi hayır vuramam dedim.. geçmişte de 1 kere tek yaptım..Ne olur ne olmaz asla yapmayın 10 enjeksiyon da bir şey olmaz 11.de alerjik reaksiyon gelişir,çok riskli
Aynen dediğiniz gibi oldu aynen. Parça parça birikti herşey sonra bana evlat edin falan deyince ben çok kötü oldum. Sizin ki de başka türlü bir zorbalık. Niye bunu yapıyor ki bu insanlar hayır ne geçiyor eline??
HaklısınızO zaman bu sadece kendine düşünceli bayaa da bencil biriHer durumda bunları düşünmeyi bırakıp bebeğimize odaklanmanızı önerebilirim.Sizin ve onun huzuru herşeyden önemli Kin tutup kendinize yük etmeyin lütfen
Ahaha Allah söyletti bebeğimize?? Lütfen bebeğime iyi bak kardeşO zaman bu sadece kendine düşünceli bayaa da bencil biriHer durumda bunları düşünmeyi bırakıp bebeğimize odaklanmanızı önerebilirim.Sizin ve onun huzuru herşeyden önemli Kin tutup kendinize yük etmeyin lütfen
Yok görüşmüyoruz zaten de acaba bi msj atsam mı diye aklıma gelip gidiyorduBilmiyorum insanların karakterleri böyle zamanlarda çıkıyor demek ki.
Ben de aşırı kötü olmuştum. İçim içimi yedi o dönem. Bebeğim doğunca ayrı şeyler. Kolikti zorlandım. Ben sana anaç değilsin demiştim gibi :)
Bence söylemeyin siz de gebeliği hiç. Boş boş konuşmaya devam etsin. Yaz tatili dönüşü söylerdim ben olsam.
Ahaha Allah söyletti bebeğimize?? Lütfen bebeğime iyi bak kardeşBi de kadın zevkin iyiymiş dsdsds
Öyle bir pişmanım ki kelimeler kifayetsiz kalır. Bir daha asla asla. .kayınvalıdemde apse olmustu resmen amelıyatla temızledılerdı :S hemsıre yapmıs tabı de onlarda bıle bısı olabılıyorken cıdden cok rısklı...
Çocuk da ona benzer inşallah fotoğrafa bak bol bolbakarım bakarım. Teşekkür ederim bu arada fotoğraftaki kadının yanından yakınından geçemem ama zevkliyimdir
Sabah akşam bakcamÇ
Çocuk da ona benzer inşallah fotoğrafa bak bol bolOğlum olursa aralarını yaparız (ona alırım demek kötü geldi kulağıma dsdsd)
Kız çocuklar ayrı tatlıdır yaSabah akşam bakcamAllah söyletti inşallah benim de kızım olacak demek ki bir oğlum var ne yalan söyliyim bu sefer de kız olsa çok mutlu olurum. Sağlıklı olsun tabi de insan bi imreniyor tabi diğer cinse de
Çok sağolun Allah razı olsunBen çok iyi bir insan değilim. Önüme her gelene saçma salak iyilikler yapamam ama kötü biride değilim. Kimseye bile isteye kötülükte yapmam kötülükte düşünmem ama bazı noktalar vardırki düşününce bile içim titrer, Allah korkusu sarar içimi, esprisini bile yapamam. Bunlardan biride evlattir. Allah korusun ilahi adalet deyin, karma deyin ne diyorsanız artık ama bu konularda kalp kırmanın geri dönüşünün çok net olacağını düşünürüm. Bırakın Allahindan bulsun. Inaninki Rabbimin adaleti çok keskin. Ins sizde sağlıkla kucağınıza alın evladınızi ve lütfen banada dua edin. Rabbım isteyen herkese ins banada nasip etsin.
Evrene manifest oldu bizim kiKız çocuklar ayrı tatlıdır yaUmarım gönlünüzce ve sağlıklı olur İlerde saçları kızıla dönerse bana haber edin.Mavi göz de olur dsdsd
Ben de hep benden nasıl bişey çıkar acaba diye merak ederdim (1 erkek ve 1 kız) dsdsf ama o çıkma aşaması korkutuyor baya beni. Neyse ki siz oğlanı gördünüz aşağı yukarı bir tahmininiz olurEvrene manifest oldu bizim kibakalım Nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum. Çok bekledim çok sınavlar verdim Rabbim sonunda yüzümü güldürdü ne çıksa kabulüm yine de gönlüm hep kıza kayıyor
Ben de hep benden nasıl bişey çıkar acaba diye merak ederdim (1 erkek ve 1 kız) dsdsf ama o çıkma aşaması korkutuyor baya beni. Neyse ki siz oğlanı gördünüz aşağı yukarı bir tahmininiz olur
Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alınMerhabalar. Uzun süredir bu platformdayım ama genelde kadın hastalıkları, hamilelik, tüp bebek başlıklarında takılıyorum. Burada böyle bir alan olduğunu görünce ben de yazmak istedim.
Devlet de öğretmen olarak çalışıyorum. 8 yaşında bir oğlum var ama ikinci çocugum bir türlü ama. Defalarca tedavi gördüm kayıplar yaşadım gitmediğim doktor görmediğim tedavi kalmadı. Bu yıl çalıştığım okula yeni bir öğretmen geldi. 4 yaşında bir kızı var tüp bebek. Zamanla hikayelerimizi paylaştık birbirimizle. Beni tüp bebek konusunda ikna etti. Zaten niyetim vardı maddi olarak hazır değildik bende borçlanmaya karar verdim. Tüp bebek öncesi bir doktor önerisinde bulundu illa git görüş belki tüp bebeğe gerek kalmaz falan dedi. Gittim ve doktor dan çok memnun kaldım. Ufak bir operasyon geçirdim (Histeroskopi) 1 ay okula gidemedim rapor kuyruk. Bu kadının önceki tüp bebek tedavisinden dondurulmuş embriyosu vardı. Şubat ayı gibi tedaviye başladı ve hamile kaldı. 3 anasınıfı öğretmeniyiz orada. İnan ki elini sıcak sudan soğuk suya sokmadık. Sadece ağır işleri falan değil hiç bir şeye karışmasına izin vermedik. Göbekten vurduğu iğneler vardı alerji yaptı. Kalçadan iğne olması gerekiyordu her sabah 10 da iğnelerini ben yaptım. (Çok pişmanım büyük risk. Annemin yıllar içinde ki tedavi lerinden öğrenmişliğim vardı. Çok ısrar etti elin çok hafif okul saati sağlık ocagına gitmek bana çok zor lütfen falan dedi kıyamadım) 1.5 ay iğnelerini ben yaptım. İlacı bitti(estrofem) hakkı kalmamıştı gittim kendi üzerime yazdırdım. Derken iğneler bitince bana mecburiyeti de sona erdi. Bende daha fazla beklemek istemedim aynı hastanede tüp bebek tedavisine başladım. Ben tedaviye yeni başlamıştım ki yanımızdaki diğer arkadaş da hamile kaldı. Herşey o zaman başladi zaten. Bu tüp bebekli kadın beni inanılmaz zorbalamaya başladi. İçerde koku var hocam biz giremiyoruz sen girer misin? 1 aya aş ermeye başlayacağız off sıcaklara denk geldi. Biz seneye yokuz izindeyiz okul sana kaldı. Dedikoduları senden alırız. Çaycı sana kaldı hocam aman kimseye kaptırma. İnşallah çok embriyon olur dener dener durursun( asla çocugum olacagına inanmadığı için deneyip deneyip durmamı istiyor) diğer arkadaşa bebek alışverişi için link atacak özelden değil 3 kişilik whatsapp grubumuzdan atıyor. Daha aklıma gelmeyen neler neler neler. Enn son bana dedıkı. Bir çocuk annesi tüp bebek tedavisi gören bana evlat edinmeyi düşünür müsün dedi. Şok oldum inanın buz kestim. Hayır zaten çocugum var falan dedim ama kalbim küt küt. Okul tuvaletine girip sessiz sessiz ağladım. O gün okul çıkışı gelmiş bana neyin var moralin mi bozuk diyor bir de. Eve geldim bir tonda evde ağladım. Derken dayanamadım sadece ikisinin görebileceği şekilde whatsapp durumu yaptım. Nankörlükten insanlara yaranı göstermemekten yoksa oradan vurulursundan falan bahsediyor. Bu mikrop durumu gördüğü gibi hemen gruba msj atmiş. Görünce çok üzüldüm inşallah konunun benimle ilgisi yoktur. İnşallah istemeden seni kırmamışımdır falan filan. O an herşeyi bilerek yaptığını net bir şekilde anladım. Kendini suçlıyırdym insanların mutluluğunu çekemiyorsun diye. Açtım ağzımı yumdum gözümü çok çok ağır şeyler yazdımokul kapanana kadar bir daha konuşmadık. Diğer öğretmen arkadaş benim yanımda durdu onunla arasına mesafe koydu. Meğer p da farkındaymış beni kışkırtmak istememiş. Ben bu şartlar altında tüp bebek tedavisi gördüm. Elhamdülillah çok şükür bir kaç gün önce hamile olduğumu öğrendim. Halen yaşadıklarımı sindiremiyorum. O kadar içselleştirmişim ki ona haber verip laf sokma isteğini aşamıyorum. 5 yıldır ikinci çocuk için mücadele veriyorum. Bir çok kez insanların patavatsızlığına düşüncesizliğine maruz kaldım ama hiç böyle zorbalanmamıştım. Çok uzun yazdım kusura bakmayın. Tedavi gördüğümü kimseler bilmediği için olayı ayrıntısıyla kimseye anlatamadım. Okul açılınca onu tekrar görecek olma fikri midemi bulandırıyor. Bu konu da ki düşüncelerinizi merak ediyorum. Ben kendimi haklı buluyorum ama farklı bir bakış açısından da duymak isterim
Çok sağolun amin inşallahBebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alınAynı acıya sahip insanlar birbirine yaren olurlar, dert ortağı olurlar, arkadaş olurlar dediğiniz gibi kadın nakörün tekiymiş. Okul açılınca da yok sayın gitsin. Ama şu an bu kadını ve yaptıklarını düşünmek yerineee hamileliğin tadını çıkarın
Çok iyi yapmışsın içine atma tabi ki. Burası sanalda olsa kızların samimiyetine inanıyorum bazen fazla linçleselerde genelde objektiflerÇok sağolun amin inşallahDüşünmemek lazım haklısınız da insanın aklına geliyor işte. Bir de kimselere anlatamadım ikinci kez tedavi olduğu için bu kez kimseye söylemedik içim şişince bende dedim buraya yazayım
Çok sağolun dertleşmek bana da iyi geldi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyimÇok iyi yapmışsın içine atma tabi ki. Burası sanalda olsa kızların samimiyetine inanıyorum bazen fazla linçleselerde genelde objektifler
benim ki sezeryan olduğu için Dr un kabiliyetine bağlı artık benim acılar.İnanın 5 yıldır sabırla bekliyorum O acıları çekmek için son bir hafta kabus gibi geçiyor ama olsun ben razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?