Arkadaş kazığı.. Çok mu abartıyorum ??

Sağlıkçıyım,samimi komşum istedi hayır vuramam dedim.. geçmişte de 1 kere tek yaptım..Ne olur ne olmaz asla yapmayın 10 enjeksiyon da bir şey olmaz 11.de alerjik reaksiyon gelişir,çok riskli
kayınvalıdemde apse olmustu resmen amelıyatla temızledılerdı :S hemsıre yapmıs tabı de onlarda bıle bısı olabılıyorken cıdden cok rısklı...

Bilmiyorum insanların karakterleri böyle zamanlarda çıkıyor demek ki.
Ben de aşırı kötü olmuştum. İçim içimi yedi o dönem. Bebeğim doğunca ayrı şeyler. Kolikti zorlandım. Ben sana anaç değilsin demiştim gibi :)
Bence söylemeyin siz de gebeliği hiç. Boş boş konuşmaya devam etsin. Yaz tatili dönüşü söylerdim ben olsam.

Haklısınız yine de insan aklına gelince üzülüyor hak etmediğini düşünüyor. Şükür geri de kaldı. Rabbim yüzüme güldü

Ahaha Allah söyletti bebeğimize?? Lütfen bebeğime iyi bak kardeş Bi de kadın zevkin iyiymiş dsdsds. Ay çıldırcam bi düzenleyemedim!!

Yok görüşmüyoruz zaten de acaba bi msj atsam mı diye aklıma gelip gidiyordu ama herkes aynı şeyi söyleyince bende karar verdim msj falan atmıcam. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Ç
Çocuk da ona benzer inşallah fotoğrafa bak bol bolOğlum olursa aralarını yaparız (ona alırım demek kötü geldi kulağıma dsdsd)
Sabah akşam bakcam Allah söyletti inşallah benim de kızım olacak demek ki bir oğlum var ne yalan söyliyim bu sefer de kız olsa çok mutlu olurum. Sağlıklı olsun tabi de insan bi imreniyor tabi diğer cinse de

Ben çok iyi bir insan değilim. Önüme her gelene saçma salak iyilikler yapamam ama kötü biride değilim. Kimseye bile isteye kötülükte yapmam kötülükte düşünmem ama bazı noktalar vardırki düşününce bile içim titrer, Allah korkusu sarar içimi, esprisini bile yapamam. Bunlardan biride evlattir. Allah korusun ilahi adalet deyin, karma deyin ne diyorsanız artık ama bu konularda kalp kırmanın geri dönüşünün çok net olacağını düşünürüm. Bırakın Allahindan bulsun. Inaninki Rabbimin adaleti çok keskin. Ins sizde sağlıkla kucağınıza alın evladınızi ve lütfen banada dua edin. Rabbım isteyen herkese ins banada nasip etsin.

Sabah akşam bakcam Allah söyletti inşallah benim de kızım olacak demek ki bir oğlum var ne yalan söyliyim bu sefer de kız olsa çok mutlu olurum. Sağlıklı olsun tabi de insan bi imreniyor tabi diğer cinse de
Kız çocuklar ayrı tatlıdır ya Umarım gönlünüzce ve sağlıklı olur İlerde saçları kızıla dönerse bana haber edin.Mavi göz de olur dsdsd

Çok sağolun Allah razı olsun Rabbim tez vakitte kucağınızı doldursun Allah a havale ettim tabi. Hatta benden helallik de istedi muhtemelen çocuguna bir şey olur korkusuna kapıldı. Helal de ettim ağladı falan ama dilim etse gönlüm etmiyor. Bir daha konuşmadık zaten sondu.

Kız çocuklar ayrı tatlıdır ya Umarım gönlünüzce ve sağlıklı olur İlerde saçları kızıla dönerse bana haber edin.Mavi göz de olur dsdsd
Evrene manifest oldu bizim ki bakalım Nasıl bir şey çıkacak bende merak ediyorum. Çok bekledim çok sınavlar verdim Rabbim sonunda yüzümü güldürdü ne çıksa kabulüm yine de gönlüm hep kıza kayıyor

Ben de hep benden nasıl bişey çıkar acaba diye merak ederdim (1 erkek ve 1 kız) dsdsf ama o çıkma aşaması korkutuyor baya beni. Neyse ki siz oğlanı gördünüz aşağı yukarı bir tahmininiz olur

Ben de hep benden nasıl bişey çıkar acaba diye merak ederdim (1 erkek ve 1 kız) dsdsf ama o çıkma aşaması korkutuyor baya beni. Neyse ki siz oğlanı gördünüz aşağı yukarı bir tahmininiz olur
benim ki sezeryan olduğu için Dr un kabiliyetine bağlı artık benim acılar.İnanın 5 yıldır sabırla bekliyorum O acıları çekmek için son bir hafta kabus gibi geçiyor ama olsun ben razıyım

Bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın Aynı acıya sahip insanlar birbirine yaren olurlar, dert ortağı olurlar, arkadaş olurlar dediğiniz gibi kadın nakörün tekiymiş. Okul açılınca da yok sayın gitsin. Ama şu an bu kadını ve yaptıklarını düşünmek yerineee hamileliğin tadını çıkarın

Çok sağolun amin inşallah Düşünmemek lazım haklısınız da insanın aklına geliyor işte. Bir de kimselere anlatamadım ikinci kez tedavi olduğu için bu kez kimseye söylemedik içim şişince bende dedim buraya yazayım

Çok iyi yapmışsın içine atma tabi ki. Burası sanalda olsa kızların samimiyetine inanıyorum bazen fazla linçleselerde genelde objektifler

Çok iyi yapmışsın içine atma tabi ki. Burası sanalda olsa kızların samimiyetine inanıyorum bazen fazla linçleselerde genelde objektifler
Çok sağolun dertleşmek bana da iyi geldi. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…