Arkadaş kazığı.. Çok mu abartıyorum ??

Sakın bir daha bu kadına selam verme sakın çok çirkin bir kadınmış (söylenecek kelime varda işte)
Sinirlerim bozuldu yaa sen çocuğunu düşün stres yapma ne güzel hamilesin nankör insanlardan uzak dur kim olursa olsun
Ben de Ağustos da başlıcam tüp bebeğe İnşallah tutar dua edin

Nasıl bir insandı ,ben ne yaşadım inan halen çözemedim. Bu kadar göstere göstere kötülük de bir başka Canım benim Rabbim yolunu bahtını açık etsin tez zamanda bebişine kavuş inşallah

Amacı sizden bir tepki almak. Sizdeki duygu değişimini görmek. O döndü hayatına. Sizde uyandırdığı hissiyatı unuttu bile.
Bırakın kendi kendine duysun.
Bir çabaya girdiğinizde kendini hala tepkiye değer görecek. Bu tür insanlar bundan besleniyorlar.
Diğer arkadaşın mesafe koymasına mutlu oldum bu arada. Her zaman böyle olmuyor.

Çok haklısınız o unuttu da ben unutamadım bilmiyorum neden bu kadar etkilendim. Cidden çok içselleştirdim. Tedavi olduğum bilinmediği için konuyu da kimseye anlatamadım içimde çok büyüttüm galiba. Diğer arkadaş candır Allah razı olsun ondan, onun desteği beni çok motive etti. Birlikte nispet yapmaya da devam edebilirlerdi

Bize ait olmayan eksikliklerin acısını neden çekiyoruz bende pek anlayamıyorum.
Ama orda açık bir kapı bulmasa giremez bu insanlar. Buda bir gerçek.

Eğer içselleştirdiyseniz; ilk önce aslında zayıf ve eksik hissettiği için size yansıtarak beslendiğini anlamak, ikinci olarakta neden bu kadar etkilendiğinizi biraz kurcalamak lazım belkide.
Çünkü meselenin özü genelde kişinin kendi ile alakalı çıkıyor.

Ama şuan değil. Aceleside yok. Bebeğinize odaklanın ve o kişiyi tamamen gündemden çıkartın.

Hayırlı olsun hamileliğiniz. İş arkadaşlığının belli samimiyeti geçmesini desteklemiyor um. Çok laçka bir ilişki olmuş. İğne yapma hatasını kabul etmişsiniz ek birşey yazıp üzmeyeyim ama iş arkadaşımın poposunu görecek kadar üzerime ilaç yazdıracak kadar yak8nlasmam. İlaç olayı da yasal değil zaten.
Bu yasadıklarınızdan ders çıkarın ve yola devam edin.

Öyle haklısınız ki ders hep bunlar. İlk gün iğnesini yaptıramamıştı reçetesini unutmuş çok ağladı çaresizdi o an. Okuldan çıkıp gidemezdi üzüldüm haline sonra iğne işi üzerime kaldı ve çok çok pişmanım. Onunla ilişkime dair herşeyden pişmanim.

Sessizce ağlayacağınıza usulünce haddini bildirseydiniz keşke. Bu kadar ileri gidemezdi. Bu size ders olmalı bu olayda.

Ayrıca öğretmensiniz bilirsiniz, siz şu an yaşadığınız her duyguyu bebeğinize aktarıyorsunuz. Şimdi durun ve bir daha düşünün.

İğne yapmanız, destek olmanız gibi eylemlere pozitif değer üretmek diyoruz ve bu paha biçilemez bir durum. İyi ki öyle yapmışsınız.

Olay yaşandı bitti. Dersler alındı. Lütfen bebeğinizi güzel duygularla büyütün içinizde. Sağlıkla..

Daha iyiyim şükür. Yani gebelik haberini aldığımdan beri o an olayların içindeyken objektif bakamadım. Hatta onların hamileliğini kıskanıyorsun insanlar mutluluğunu yaşıyor diye kendimi suçladım. Ben de tedavi görüyordum stres bir yandan ilaçlar hormonlar bir yandan dayanabildiğim kadar dayandım. Ta ki şu evlatlık meselesine kadar. Anında tepki verseydim ağlardım ve beni öyle görsün istemedim. Başlı başına büyük ders oldu bana

Ben olsam gebe olduğumu söylemezdim illa ki başka yerden duyacak kendi kendine kudursun. İnsan çocuğu olmayan birinin yanında çocuk kelimesini söylemeye bile haya etmeli

Asla kimseye bir daha iğne falan yapmayın , ne kadar riskli.

Bende öğretmenim, ben de tüp bebek ile hamile kaldım. Ama çevremde kimseye bunu söylemedim. Saklanılacak bir şey olduğundan değil , iş yerindeki insanlarla paylaşabileceğim bir konu olmadığından söylemedim.
Bence iş yerinden insanlarla aşırı yakın olmaya da gerek yok. Ha yakın olursunuz, dedikodu yaparsınız, sohbet muhabbet olur biter tamam. Ama bana göre bazı şeyler özel kalmalı. Bazı konularda hata yapmışsınız kendinizi çok fazla açarak.

Bence o sizi kıskanmış, çünkü sizin bir evladınız var onun ise yok. Kıskandığı için üzerinize gelmiş. İyi ki bitirmişsiniz arkadaşlığınızı. Bence bu tüm olanlar size ders olmalı, böyle konular , ailevi ,parasal, sağlık gibi konular gerçekten çok çok güvendiğiniz insanlara anlatılmalı. Maalesef biz öğretmenler çok sosyal bir ortamda çalışıyoruz ama netice de orası bir iş ortamı. Aramız bozulduğu anda yüzyüze bakmak zorunda kalıyoruz. Bu ihtimali hiç unutmamak gerek.

Bu kişinin sonradan duyup başınızın etini yemesine izin vermeniz ayrı bir olay hala arkadaşınız olması apayrı bir olay

Bir sürü embriyon olur dener dener durursunuz ne ya pes tam saçını başını yolmalık bir kadınmış okurken kanım dondu kıskanç saf kötü

Bu kişinin sonradan duyup başınızın etini yemesine izin vermeniz ayrı bir olay hala arkadaşınız olması apayrı bir olay

Ah hayır görüşmüyorum artık tercihen. Çok eski arkadaşım. Ortak çevredeyiz. Ailemi de tanıyor. Ve aslında etrafa özellikle benim aileme çok tatlı dilli sevecen biri. Annemi bile arar hal hatır sorar sürekli. Öncesinde çok yakındık. Şu an beni ararsa konuşuyorum aramazsa ben hiç aramıyorum. Denk gelirse oturup kahve içiyoruz. Özellikle buluşma ayarlamıyoruz tam olarak hayatımdan çıkarabileceğim biri değil. İş yerlerimiz de çok yakın.
Annem de sana karşı biraz kıskançlığı vardı hissediyordum çocuk konusunda çok dışa vurdu. İçi kötü değil. sen niye bu kadar taktın alttan alsaydın o zaman diyor. Ama ben de lohusaydım. Ve gerçekten çok ağlattı beni..
Bu arada oğlum olduğunda kötü bir kayıp yaşamıştı. Ama ben onu hoş göremiyorum.

Belki de bu hesapsız iyi niyetiniz sebebiyle Allah size istediğiniz bebeği nasip etti… o iyiliğinize bir vesileydi belki de…

Bir kere daha gördük ki bazı insanlar yapılan iyiliği kaldıramıyor. Cidden kimseye gereğinden fazla iyilik yapmayacaksın, iyilikten maraz doğar diye boşunda dememişler. Ben de tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım, 4 yıl uğraştım o psikoloji ile mücadele etmek gerçekten çok zor.
Şükür ki hamile kalmışsınız, sizin yerinize olsam hamile olduğumu söylemem. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Bende 2 kayıp yaşadım ama hiçbir arkadaşımın bebeği hamileliği konusunda zorbalamadım. Hatta kaybımdan 1 ay sonra içim kan ağlaya ağlaya arkadaşımın cinsiyet partisine gittim. O yüzden annenizi dinlemeyin arkadaşınız size karşı iyi niyetli değil çok üzüldüm mesafe koymanıza da sevindim. Yolunuz çiçekli olsun

Belki de bu hesapsız iyi niyetiniz sebebiyle Allah size istediğiniz bebeği nasip etti… o iyiliğinize bir vesileydi belki de…
Haklı olabilirsiniz. Tamamen iyilik odaklı çıkarsız bir yaklaşımda bulunmuştum kendisine. Ama hakkımı helal etmiyorum bana yaşattıkları çok ağır geldi ruhuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…