Arkadaş kazığı ve arkadaşın hoşlandığı çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunların doğru düzgün iletişimleri olmadığı için sürekli kavga ediyorlar ve ayşe de hasanı eklemek istemiyor olay bu
Kusura bakmayın ama saçma sapan bir konu. Başta inanıp amaaan ergen konusu işte demiştim ama siz ya komple ya da bazı yerlerde yalan söylüyorsunuz. Böyle saçmalık olabilir mi? Çocuktan hoşlanıyor, görüşüyor ama instagramdan eklemek istemiyor onun yerine arkadaşına eklettiriyor. Ben hiç inanmadım. Allah aşkına şurda bu kadar kadınız, ben hoşlandığım, görüştüğüm, flörtleştiğim adamı sosyal medyada eklemem onun yerine arkadaşıma ekletirim diyecek var mı?

Herkesin derdi kendine. Başkasının derdini, yaşamını sırtlanmaya gerek var mı? Karşınızdaki insan üzülmesin diye saçma sapan durumların içinde kalmışsınız, zamanında gereken tavrı göstermediğiniz, sınırı koymadığınız için ihale neredeyse üstünüze kalacak duruma gelmiş, bırakın da kız arkadaşınız biraz sizin için üzülsün, evham yapsın.

Hasan denen o zirzopa da koyun mesafenizi geçin, mesaj attığında, konuşmaya çalıştığında vs tersleyemiyorsanız eğer, "aklım başka yerde, kafamda bir sürü şey var, bana bunları anlatma, ay öf yeter" gibi cümlelerle bıktığınızı belli edin ve ortamdan kaçın..
Hasan sürekli konuşalım buluşalım modunda tam tahmin ettiğiniz gibi bu yüzden geçiştiriyorum ama bu dört konuşmamızın dördünde de mecbur kaldım, çok önemli açar mısın diyor endişelenip açmıştım. Bu saatten sonra sizin de dediğiniz gibi önemsememeue karar verdim gerçekten değmiyorlarmış sayenizde anladım bunu. Arkadaşlık diyince ben her anlamda kolaylık sağlıyorum karşımdaki insana bu tavrım çok yanlışmış meğersem

Kusura bakmayın ama saçma sapan bir konu. Başta inanıp amaaan ergen konusu işte demiştim ama siz ya komple ya da bazı yerlerde yalan söylüyorsunuz. Böyle saçmalık olabilir mi? Çocuktan hoşlanıyor, görüşüyor ama instagramdan eklemek istemiyor onun yerine arkadaşına eklettiriyor. Ben hiç inanmadım.
Size herhangi bir konuda güvence vermek zorunda değilim farkındaysanız. İster inanın isterseniz inanmayın. Siz hoşlandığınız kişiyle kavga edince arkadaşınıın hesabından stalk yapmışsınızdır mutlaka. Sağlıklı iletişimleri olsa zaten ekli olurlardı

Kazık atan sizsiniz sanırım burada.
Benim arkadaşım hoşlandığım şahıs ile gülerek yurtdışı planı yapsa, çocuk arkadaştan bile hoşlansa bu kazık gibi oturur. Kız sizden uzak durur umarım. Dediği gibi de yakında sevgili olursunuz zaten

Tam ifade edemedim sanırım. Ayşenin isteği üstüne görüştüm hasanla. Hasan ne yapıyor ne ediyor anlatıyordum. Kendi arkadaşlık açımdan vicdanım rahat. Bir defa bile hasana karşı arkadaşlık dışı imada bulunmadım bu bir ikincisi ilişkinin içinden çıkabilsem zaten buraya yazmazdım değil mi
Ay 20 yaşındasınız resmen ama ortaokul muhabbetleri. Arkadaşınızın sevgilisi ya da eski sevgilisi size nasıl bu lafları söyleyecek cesareti buluyor. Hadi ilkini söyledi sesini duymak için bahane arıyorum diye 2. Kez evlenelim diye şaka (!) yapmasına nasıl fırsat veriyorsun? Resmen hoşuna gidiyor arkadaşın yerine seninle ilgilenmesi. Büyük ihtimalle sen ilgi göstermeye başladığın an seni aldatacak.
Yazık ya valla gençler nelerle uğraşıyor.
Bu arada konu silmek yasak

Snap dediğiniz uygulamayk genelde yaş aralığı benim olduğum kişiler anlatıyor ki attığım fotoğraf hastane kapısydı bu ilgi budalalığı değildir serumlu kol fotosu ise budalalıktır

gerçekten sonunda düzgünce iletişime geçebileceğim bir yorum. Ben de onu düşünüyorum bi yandan da ama ayşe bunu öyle bir algılıyor ki sanki hasan bana aşık ölüyor aşkımdan. Bunu ona anlatamıyorum kendisi de anlamak istemiyor yoruldum artık

Snap dediğin snapchat değil mi?
O uygulama çıktığında siz ilkokula bile başlamamıştınız büyük ihtimalle 🥹 aynen sizin yaş aralığı sjkkl

Dün çıkmış bile olsa oradan ya da herhangi bir yerden hastane fotosu paylaşmak komik zaten.
Fotoğraf paylaşacak kadar iyiysen kimsenin arayıp geçmiş olsun demesine gerek yoktur. Telefonu eline alamayacağı kadar ağır gripler yaşıyor insanoğlu.

Hasandan da hoşlanıyorsun belli ki. Üzücü ama bu da ayşenin yiyeceği ilk arkadaş kazığı olacak büyük ihtimalle, yapacak bir şey yok.
İnsan böyle böyle öğreniyor kiminle arkadaş olup kimden uzak durması gerektiğini.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X