Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

burdayımmmm banada dua eder misin allah seni hayırlısıyla mustafana kavuştursun diye niye isim verdim biliyon mu şimdi adres şaşar falan doğru adrese gitsin dua

dalga geçmezsen ederim canım allah senide tez zamanda MUSTAFA na kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhmutlu olun yani evli,mutlu ,çocuklubu arada seni ekledim canım

dalga geçmezsen ederim canım allah senide tez zamanda MUSTAFA na kavuştursun inşallahhhhhhhhhhhhhmutlu olun yani evli,mutlu ,çocuklubu arada seni ekledim canım

Allah kabul etsin duamız aminnnn.. kabul olsun inş....... :26: gel öpücem içimden geldi teşekkürler eklediğin için :)

tesekkur ederım ablacım aminnn

resim varsa koy canım görelim çok merak ettim erkek çocuklarına ayrı bi sempatim var

ısteyım smdı canım bu bılgısayarda yok kuzumun resmı
masmavı gozlu sarısın tatlımı tatlı bı kuzucuk ıste bnde öcü ablasıyım

dualarımız aminnnnnn bol dualı bi topik oldu bi anda hacı baba türbesi gibi abla kurdele bağlama geldi aklıma

hacı baba turbesı mı
ayyyyyyy koptum burda kız mıllet bana bakıyo bu neye guluyo dıye

şşşşşşşşşştttttttt naber bi gittim dağılmışınız naptınız kızlar nerede millet

Allah kabul etsin duamız aminnnn.. kabul olsun inş....... :26: gel öpücem içimden geldi teşekkürler eklediğin için :)

ne demek şekerim reca ederim benim oğluşlarımı gördünmü kıs albümde vardı nasıllar ha bu arada benide görmüşündür eğer baktıysan canım bende öpücem seni yumoş yerlerindenay dudağınamı geldi neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…