Bir dışarı çıksın o zaman görİlk galiba...Hiç evde durma gez, hatıra topla kendine...Uykusuz geceler seni bekliyo... Bak benim küçük 6,5 aylık anamı ağlatıyo......
sorduk heralde cevap vermiyosun ki bilelim
Bir dışarı çıksın o zaman görİlk galiba...Hiç evde durma gez, hatıra topla kendine...Uykusuz geceler seni bekliyo... Bak benim küçük 6,5 aylık anamı ağlatıyo......
ya kısım 2 de çıkıcam o zamana kadar herşeyinizi tutun demedim mi e neyse git hadi haftasonu akşama herşey bitmiş olsun bari bakarsın eğlence eğlence olur yarım işin kalmış olmasıncocugun altını bıle acamıyom patsy nın yuzunden,ne ne ne geldım ıste
patsy ıznın olursa bı de camasırları toplıım dıyom ha ne dersın
agedeş de bakem kaç yaşındasın profta yazmıyor söyle hele
agedeş de bakem kaç yaşındasın profta yazmıyor söyle hele
eyvah yandık desene ılk vallahayırrrrrrrrrr kabus galıba buuuuuuuuuu kociş habıre gezcek ozaman ben evde kafayı yıcem galıba
eyvah yandık desene ılk vallahayırrrrrrrrrr kabus galıba buuuuuuuuuu kociş habıre gezcek ozaman ben evde kafayı yıcem galıba
valla ben tuttum da cocuk ıste tutamamıs ozur dılerımya kısım 2 de çıkıcam o zamana kadar herşeyinizi tutun demedim mi e neyse git hadi haftasonu akşama herşey bitmiş olsun bari bakarsın eğlence eğlence olur yarım işin kalmış olmasın
20 yaşındayımmm patsyimm dünde söyledim ya unuttun mu gıı
Ne kadar hizlisiniz yaw :) takip edemedim su anda disarda Park'ta oturuyorum kuşlar cıvıl cıvıl ne güzel cvplar icinde çok merci son durumlardn haber veririm size.. Gelin sizde burası güzel hava güneşli dekan
ama o bunun farkın da değil ateşli bir iki saatle biticek bi mevzuyu bilmem kaç gündür uzatıyo neymiş özürdileyecekmiş kızım yüz ver önce sonra artık vazgeçemeyeceği bi yerde diz çöktürüp özür diletpatsyimm yaaa hayat elifide güzellll
Ne kadar hizlisiniz yaw :) takip edemedim su anda disarda Park'ta oturuyorum kuşlar cıvıl cıvıl ne güzel cvplar icinde çok merci son durumlardn haber veririm size.. Gelin sizde burası güzel hava güneşli felan
Hiçbirşey eskisi gibi olmayacaaaakkkkk, nu ha haaaa
valla ben tuttum da cocuk ıste tutamamıs ozur dılerım
patsy yaslanıyo tatlım
bire kafa yiycen doğru ama bu kend ideğilll kocaşinn kafaa güzelimmmahhahaa
ama o bunun farkın da değil ateşli bir iki saatle biticek bi mevzuyu bilmem kaç gündür uzatıyo neymiş özürdileyecekmiş kızım yüz ver önce sonra artık vazgeçemeyeceği bi yerde diz çöktürüp özür dilet
evli olan siz bekar olan ben mi öğreteyim kardeşim bunları size tövbe tövbe
bak aşağıda kaç üye kaç ziyaretçi var görünüyor ya işte öyle siteye bakan ziyaretçileride kazanmaya çalışıyorum site bana çok iyi geldi onlarda bakıp gitsinler istemiyorum ilk günler bende yabancılık hissettiğim için biliyorum yaniziyaretçi değil cnm benim
Yok onların kafa sağlam, bişey olmuyo...Ertesi gün gezip kendini şarj ediyo.Akşam da tv ye bakarken seni dinliyor gibi yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?