Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Bir dışarı çıksın o zaman gör İlk galiba...Hiç evde durma gez, hatıra topla kendine...Uykusuz geceler seni bekliyo... Bak benim küçük 6,5 aylık anamı ağlatıyo......

eyvah yandık desene ılk valla hayırrrrrrrrrr kabus galıba buuuuuuuuuu kociş habıre gezcek ozaman ben evde kafayı yıcem galıba

cocugun altını bıle acamıyom patsy nın yuzunden,ne ne ne geldım ıste
patsy ıznın olursa bı de camasırları toplıım dıyom ha ne dersın
ya kısım 2 de çıkıcam o zamana kadar herşeyinizi tutun demedim mi e neyse git hadi haftasonu akşama herşey bitmiş olsun bari bakarsın eğlence eğlence olur yarım işin kalmış olmasın

Ne kadar hizlisiniz yaw :) takip edemedim su anda disarda Park'ta oturuyorum kuşlar cıvıl cıvıl ne güzel cvplar icinde çok merci son durumlardn haber veririm size.. Gelin sizde burası güzel hava güneşli felan

Son düzenleme:
ya kısım 2 de çıkıcam o zamana kadar herşeyinizi tutun demedim mi e neyse git hadi haftasonu akşama herşey bitmiş olsun bari bakarsın eğlence eğlence olur yarım işin kalmış olmasın
valla ben tuttum da cocuk ıste tutamamıs ozur dılerım
20 yaşındayımmm patsyimm dünde söyledim ya unuttun mu gıı

patsy yaslanıyo tatlım

Ne kadar hizlisiniz yaw :) takip edemedim su anda disarda Park'ta oturuyorum kuşlar cıvıl cıvıl ne güzel cvplar icinde çok merci son durumlardn haber veririm size.. Gelin sizde burası güzel hava güneşli dekan

bizz evde kös kös oturuyoruz diyorumm ohhh hatunaa bak nispett yapıyor yaaa

patsyimm yaaa hayat elifide güzellll
ama o bunun farkın da değil ateşli bir iki saatle biticek bi mevzuyu bilmem kaç gündür uzatıyo neymiş özürdileyecekmiş kızım yüz ver önce sonra artık vazgeçemeyeceği bi yerde diz çöktürüp özür dilet
evli olan siz bekar olan ben mi öğreteyim kardeşim bunları size tövbe tövbe

hahahahaha patys yaa senden korkulurr daha küçüğümm ben aklıma böyle şeyler sokma seni annemeee söylerim haaa

ziyaretçi değil cnm benim
bak aşağıda kaç üye kaç ziyaretçi var görünüyor ya işte öyle siteye bakan ziyaretçileride kazanmaya çalışıyorum site bana çok iyi geldi onlarda bakıp gitsinler istemiyorum ilk günler bende yabancılık hissettiğim için biliyorum yani

Yok onların kafa sağlam, bişey olmuyo...Ertesi gün gezip kendini şarj ediyo.Akşam da tv ye bakarken seni dinliyor gibi yapıyo

ahahah yaa ciddimisinizzz siz evlilikkkten soğutuyonuz benii hee sendee bass çığlığıııııı geç tvnin önüneeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…