Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

büşşşşş gördün müü gördün müüü tickerımda artık 1 ay yazmıyorrrr çoookk mesudummmm Allahımmm

neden kotuydun canımcım bırseymı oldu

neden kotuydun canımcım bırseymı oldu

cumartesi elektirikler gitti ya iki saat uyudumm sonra gece benimki aradıı saabh 4 e kadar konuştukk 6 da kalktıp kurs vardı benim kpss ama benimki yine aradı lafa tuttu benii sonra ilk derse geç kaldım saat 3 te kurs bitti ama benim pill çoktan bitmiştiii sonra arkadasıma sözüm vardı derken çok uykummmmmm varrr :esneyen: smile olsaa ne güzel olurduuuu

iyiyimm kuzuummm benim bende gerçi hala çk sinirliyimm model konseri çok güzel geçmişşş gidenlerr nispet yapıyorrr sabah 6 da bilet almaya gitmiş millettttt
bende uyuz oldum sabah kalktım msjını okudum tekrar uyumuşummm sabah kalktığımda dedim bu ümran bana msj atmadı unutmuşum msjını saat 3 gibi düşündüm msjlara girdim oha dedim atmıştı bu kız bna o süre içinde girdim duş aldım hazırlanıyorum sana msj atıyodum ki iptali öğrendim bozuldum cvp yazmadım sna
yok kzm goz gbı bısey vardı avatarnda ıste bnde onu dıyorum eskıden tanısıyorduk avatar farklıydı sen oldgnu anlamadm
kuzum ozaman avatarım aynıydı sabah değiştirdim sen ne zaman tanışmak istedin hhiç bişey anlamadımm ki :26:
büşşşşş gördün müü gördün müüü tickerımda artık 1 ay yazmıyorrrr çoookk mesudummmm Allahımmm

inanameytımmmmm şok şokk şokkk bi an o gün kü tickerımda hissettiğim duyguyu hissettim süper bi duygu harika bi şey maaş bekler gibi sevgiliyi bekle o kadar çabuk geçiyor zaman işte 460 yedin resmenn ya

aman kafana taktıgın bunlar mı ya bosver altı ustu bı konser

büşşş yaa sen dönseydin yine buluşurduk dicektim amaa elektirikler yoktu iyiki buluşmamışızz kızzzz kaç saat gelmedi osmanla ilk gitiğimizz pastanee yanmışşş küllll olmuşşşşş gördüm şok oldummm

460 yedim vallaaa çok şükürr hiç birşey kalmadıııı yaaaaaaaaaaa

hmm o zmn uzulmeyın ya ynede baska konsere gdersınız
azerınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen nıe benı konsere goturmuyorsun kızzz

sorma ben tam duş aldımmm saçlarımı kuruturken elektirkler gitti allahtan duşta gitmedi dedim donardım valla yok kız bizim oraya erlektirik erken geldi ya 5gibi Eziklemişlersizi geç verdilerse
bendee etmiştim vallaaa kuzummm ama kısmet değilmişşş işte milletin karga pokunu yemedenn sabah 6 da bilet almaya gittiğini nerden biliyimm kızzzz
karganın poğunu yedircem onlara tek tek insan 2 tane bırakır bari ya
hmm o zmn uzulmeyın ya ynede baska konsere gdersınız
azerınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen nıe benı konsere goturmuyorsun kızzz

ay kuzumm kıyamma o çocuklarla nasıl giysin konsere artık bebeği elinin üstünde tutar sallar

hahah kuzumm bizim 7 e geliyordu elektirikler geldiğinde artık öyle adapte olmuştum ki birde dediler trafo patlamış iki gün yok elektirikler çığlık attımmmmm Allahım sana geliyorum dedim resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…