deli yaa biz o gün tanışmadıkki sende eski avatarım vardı tanıyodun beni başkasıyla karıştırmış olmayasınn :26:
hahahah aynen aşık aşık bi çözüm bulmak gerek buna
Güüüüünaydınnnnnnnnnnnnn
Nassınızz hatunlarrr
ask olsun azerın kustum ıste terkedıyorum topıgı
gunaydın bebıs nasılsınn
ne kusuyon kiz saka yaptim accik.ba bak yeni ticker ler buldum hani dun yapmistim ya ikimize de ondan ama bunlar daha guzelleri becere bilirsem sa da yapcam giz
neden kotuydun canımcım bırseymı oldu
bende uyuz oldumiyiyimm kuzuummm benim bende gerçi hala çk sinirliyimm model konseri çok güzel geçmişşş gidenlerr nispet yapıyorrr sabah 6 da bilet almaya gitmiş millettttt
kuzum ozaman avatarım aynıydı sabah değiştirdim sen ne zaman tanışmak istedin hhiç bişey anlamadımm ki :26:yok kzm goz gbı bısey vardı avatarnda ıste bnde onu dıyorum eskıden tanısıyorduk avatar farklıydı sen oldgnu anlamadm
büşşşşş gördün müü gördün müüü tickerımda artık 1 ay yazmıyorrrr çoookk mesudummmm Allahımmm
aman kafana taktıgın bunlar mı ya bosver altı ustu bı konser
bende uyuz oldumsabah kalktım msjını okudum tekrar uyumuşummm sabah kalktığımda dedim bu ümran bana msj atmadı unutmuşum msjını saat 3 gibi düşündüm msjlara girdim oha dedim atmıştı bu kız bna o süre içinde girdim duş aldım hazırlanıyorum sana msj atıyodum ki iptali öğrendim bozuldum cvp yazmadım sna
kuzum ozaman avatarım aynıydı sabah değiştirdim sen ne zaman tanışmak istedin hhiç bişey anlamadımm ki :26:
inanameytımmmmm şok şokk şokkk bi an o gün kü tickerımda hissettiğim duyguyu hissettim süper bi duygu harika bi şey maaş bekler gibi sevgiliyi bekle o kadar çabuk geçiyor zaman işte 460 yedin resmenn ya
aman kafana taktıgın bunlar mı ya bosver altı ustu bı konser
konser diyip geçme ben çok heves etmiştim yaaaaaaaaa
hmm o zmn uzulmeyın ya ynede baska konsere gdersınız
azerınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen nıe benı konsere goturmuyorsun kızzz
Azerbaycana gelirmisin goturmek istesem
bu arada kizlar benim kiz uyanmis ben 15 bilemedin 20 dakkaya geliyom bekleyin
sorma ben tam duş aldımmm saçlarımı kuruturken elektirkler gitti allahtan duşta gitmedi dedim donardım vallabüşşş yaa sen dönseydin yine buluşurduk dicektim amaa elektirikler yoktu iyiki buluşmamışızz kızzzz kaç saat gelmedi osmanla ilk gitiğimizz pastanee yanmışşş küllll olmuşşşşş gördüm şok oldummm
460 yedim vallaaa çok şükürr hiç birşey kalmadıııı yaaaaaaaaaaa
karganın poğunu yedircem onlara tek tek insan 2 tane bırakır bari yabendee etmiştim vallaaa kuzummm ama kısmet değilmişşş işte milletin karga pokunu yemedenn sabah 6 dabilet almaya gittiğini nerden biliyimm kızzzz
hmm o zmn uzulmeyın ya ynede baska konsere gdersınız
azerınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sen nıe benı konsere goturmuyorsun kızzz
Azerbaycana gelirmisin goturmek istesem
bu arada kizlar benim kiz uyanmis ben 15 bilemedin 20 dakkaya geliyom bekleyin
sorma ben tam duş aldımmm saçlarımı kuruturken elektirkler gitti allahtan duşta gitmedi dedim donardım vallayok kız bizim oraya erlektirik erken geldi ya 5gibi Eziklemişlersizi geç verdilerse
karganın poğunu yedircem onlara tek tek insan 2 tane bırakır bari ya
ay kuzumm kıyamma o çocuklarla nasıl giysin konsere artık bebeği elinin üstünde tutar sallar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?