Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bizdee kavuşcazz kızımm naberrrrrrrrr burcuuuuu bir taraflarını kaşııı vallaa buz tutmuş heryer kayıp düşersin belli mii olurrr

hehehe kaşıyayım bari nazar değmesin
amaninnnn gelince ne zman görüşceksiniz çokkkkk heycanlı ya sarılma kavvuşma anı baktın çicek yokböyle sonrada böyle geri git askere sen beni özlememişsin gitttt uzaklaş burdan

geldiği gibi yanıma gelcek en geç akşam iş çıkışına gelir önce evine gitsin bi
hehehehe o gelsin de önce alır sonra çiçek

evet kuzu hızlandırılmış kuru bitiyoruz ama sende ölme eşşeem ölme kurunda bayaa başarı gösterdin
senin de bitiyor çok az kaldı

eeeeeeeeeee neler yaptınız grşmyeli bakalım kızlar hııııııııııı

ne yapalım bıraktığın yerdenn geyiğe devam ablacımmm

KIZIM çok fenasın sen kıskandın gözün kaldı dimi kız işe gitmiştir yerinde oturup işini yapıyordur En büyük asker AYTAÇ enişte ama oda asker değil artık bitti ki bitti ki

ahaha kuzuu ayy sustum birşey falan olur bendenn bilirr hee al başına bela sonraa dırdırdırrrrrr kafamı yerrr

KIZIM çok fenasın sen kıskandın gözün kaldı dimi kız işe gitmiştir yerinde oturup işini yapıyordur En büyük asker AYTAÇ enişte ama oda asker değil artık bitti ki bitti ki

evet evet bitti ki bitti ki
yarın akşam depüğüm var hee gelmeyini yakarım
zaten baktım orda yoksunuz burda muhabbet koyu unuttunuz orayı hemen

kaşı kuzumm kaşı yaa tabi kızımm 460 kolayy mıı dün kursa gittim bir ay önce başlayan kursa dün bir saat gecikmeli gittim önümde gelin görümce oturuyordu : kızz 15 yasında mı ne evlenmiş kocası askerdeyken bırakmış sonra bir daha barışmışlarrrr ne gıcık oldummmmm

ahhhhhhhhhhhhhh canım benim 1-2 saat yetmedi ama yetti dimi ben mi bizim pazar kahvaltılarımız çiçekli diye bir yer izmir yolunda orya gideriz genelde evde yapmam oradanda izmire gezmeye gideriz işte her pazar böyle dünde arkadaşlarla gittik güzeldi kafa dengi arkadaş olunca iyi geçiyogezdik gezdik gezdik sonra akşam oldu eve geldik

hava cok soguk yaaaaa
klıma ısıtmıyo burayı dondu ellerımmmm

kiz ne cocuklari sen beni 21 yasinda 3 cocuk annesi felan mi sandin.benim bi tane kizim var albumumde resmleri var istersen bakarsin
anaaa elifidle karıştırdım sanırım onda var dı fazla fazla 2 tane birii 4 yaşında sanırım diğeri aylık utandım şimdi
kuzuu hepimiz paranoyak olup çıkardık vallaa acaba şuan kiminle ne ypaıyorr nerde kaldııı ahaha
hahahaha değilmiydik yada değilmiydimm ben öyleyimmmmm şahsen eros bana oku atarken siterilize etmeden atmış ki böyle hastalıklı aşk doğmuş işte

aynen onlarda merak yok kızlar zaten dışarı çıkamıyor herşey sadece tek bi kişide güzel amannnn neyse eros allah seni bildiği gibi yapsın hastanede bi sterilize ettir şu okları ya

aynen onlarda merak yok kızlar zaten dışarı çıkamıyor herşey sadece tek bi kişide güzel amannnn neyse eros allah seni bildiği gibi yapsın hastanede bi sterilize ettir şu okları ya [/QUOTE]

eros bu sefer oku cok guzel attı bana
bazen cok sınırlenıyorum ama olsunn:44:

saka yapıyorum hurrem abliş zaten ellerım dondu soguktan ılgı alaka ıstyorum bırazz anlayın da

ahahah büşş hastalıklı paranoyakkk aşık seniiii eros bana oku bir attı pir attııı anacımmm gözüm başka bişiy görmüyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…