bizdee kavuşcazz kızımm naberrrrrrrrrburcuuuuu bir taraflarını kaşııı vallaa buz tutmuş heryer kayıp düşersin belli mii olurrr
amaninnnn gelince ne zman görüşceksinizçokkkkk heycanlı ya sarılma kavvuşma anı baktın çicek yokböyle sonrada böyle geri git askere sen beni özlememişsin gitttt uzaklaş burdan
günaydın burcummmmm şafak 2 heee nolmuş benimde 28 hızlandırılmış kurun bitiyor heee hayırlı olsun
hoşgeldin ablacımmmm dudak mı? dedinnnn
büşşş bende bitmesin osman arar ulaşamaz kafayı yerr neme lazım diye kapamıştım teli hayatla bütün bağım kopmuştu haaha
eeeeeeeeeee neler yaptınız grşmyeli bakalım kızlar hııııııııııı
KIZIM çok fenasın sen kıskandın gözün kaldı dimikız işe gitmiştir yerinde oturup işini yapıyordur En büyük asker AYTAÇ enişte ama oda asker değil artık bitti ki bitti ki
ona daha var evlilik yakında değil ama düşüncemize çok yakınnn :123:
yanı dusunuyorsunuz henuz
KIZIM çok fenasın sen kıskandın gözün kaldı dimikız işe gitmiştir yerinde oturup işini yapıyordur En büyük asker AYTAÇ enişte ama oda asker değil artık bitti ki bitti ki
hehehe kaşıyayım bari nazar değmesin
geldiği gibi yanıma gelcek en geç akşam iş çıkışına gelir önce evine gitsin bi
hehehehe o gelsin de önce alır sonra çiçek
evet kuzu hızlandırılmış kuru bitiyoruz ama sende ölme eşşeem ölme kurunda bayaa başarı gösterdin
senin de bitiyor çok az kaldı
evet evet bitti ki bitti ki
yarın akşam depüğüm var hee gelmeyini yakarım
zaten baktım orda yoksunuz burda muhabbet koyu unuttunuz orayı hemen
ona daha var evlilik yakında değil ama düşüncemize çok yakınnn :123:
hiç valla hafta sonu oturup annemle geçirdimm hiç bişey yapmadım pazar sevgilimle buluştum 1-2 saato bile yetti
sen neler yaptın ablam
anaaa elifidle karıştırdım sanırım onda var dı fazla fazla 2 tane birii 4 yaşında sanırım diğeri aylıkkiz ne cocuklari sen beni 21 yasinda 3 cocuk annesi felan mi sandin.benim bi tane kizim var albumumde resmleri var istersen bakarsin
hahahaha değilmiydik yada değilmiydimm ben öyleyimmmmm şahsen eros bana oku atarken siterilize etmeden atmış ki böyle hastalıklı aşk doğmuş iştekuzuu hepimiz paranoyak olup çıkardık vallaa acaba şuan kiminle ne ypaıyorr nerde kaldııı ahaha
dogru soyluyorsun cnm ama eskıden aslında tum bunlar olmadgı ıcın ıyı gdıyormus ılıskıler ...
sımdı sevgılımz bı msj gec atsa yada aramasa ılgılenmese al sana kavga sebebı dımı eskıden boyle bırsey yok ıste :26:
burcu datlum gozun aydin depugune gelemem belki o yuzden simdiden soyliim dedim
hurrem abla bn bol bol sınır buhranları gecırdım arada sevgıle sınırlendım ona sardım ole ıste bol sınırlı gunler gecırıyorum bu aralarrr
neden hayırdır güzelim noldukineniye sinirlisin ayol
yavrukusss geldınmı sen
kımse senın yerını tutmuyo be bunlar konusmuyo benımle
yavrukusss geldınmı sen
kımse senın yerını tutmuyo be bunlar konusmuyo benımle
ısyerınde sorunlar cıktı ablacım bu yuzdenn
biliyom datlum o yuzden cabuk cabuk yaptim islerimi
halledilebilecek sorunlardır umarım takma düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?