Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

günaydııııııııııııııııııın güzellikler nabersiniz bugün iyimisiniz kısçelerhurr ablanızdan sevgiler hepinizeee dur öpeyim sizleri ay dudağınızamı geldi ne

hahah kuzumm bizim 7 e geliyordu elektirikler geldiğinde artık öyle adapte olmuştum ki birde dediler trafo patlamış iki gün yok elektirikler çığlık attımmmmm Allahım sana geliyorum dedim resmenn
hahaha bide benim şarjım bitti kafayı yedim
günaydın kızçeler
bende diyorum nerde bunlar sizi siziiii
burdayız kiiiii hoş geldinnn burcucummmm sevgi pıtırcığımmm nasılsın :26:
günaydııııııııııııııııııın güzellikler nabersiniz bugün iyimisiniz kısçelerhurr ablanızdan sevgiler hepinizeee dur öpeyim sizleri ay dudağınızamı geldi ne

hürrem ablam hoş geldinnnn öpiim bende en kocamanından bide sarılıyorumm ohhh mis mis

ayy geldımmmmm
ıslerım vardıda bırazz azerınle gderız konsere tabı bebısıde alırız oda sosyallessın bıraz demı ama
yenı yarısmacılar sızede gunaydın hosgeldınız

exclusve kız sende asker beklıyodun dmı snın kac gun kaldı

günaydın kızçeler
bende diyorum nerde bunlar sizi siziiii

günaydın burcummmmm şafak 2 heee nolmuş benimde 28 hızlandırılmış kurun bitiyor heee hayırlı olsun

hoşgeldin ablacımmmm dudak mı? dedinnnn

büşşş bende bitmesin osman arar ulaşamaz kafayı yerr neme lazım diye kapamıştım teli hayatla bütün bağım kopmuştu haaha

bnu söylemek harika bi duygu benimkinin bitti askerliği 1 ayı geçti biteli ne güzel ya zaman hop geçmişşş gelmiş sevdiğim

bizdee kavuşcazz kızımm naberrrrrrrrr burcuuuuu bir taraflarını kaşııı vallaa buz tutmuş heryer kayıp düşersin belli mii olurrr

büşşş bende bitmesin osman arar ulaşamaz kafayı yerr neme lazım diye kapamıştım teli hayatla bütün bağım kopmuştu haaha

valla bende onu hissettim tel yok face yok kk yok internet yok notebook yok pc hiç yok tv yok eskiden insanlar nasıl yaşarmış sevdikleriyle öyle bi aşk kı işte herşeye rağmen sürermiş.. Bizde ilişkiler msj hakkı ve bedava konuşma süresi var diye gidiyor yoksa bütün ilişkiler sağlıksız giderdi eminim yeni nesil çok hızlı geliyor koşuyorsankiiii KAÇÇÇÇIIIIIINNNNNNNNNN

vayyyyyy kavustnz demek ıyı cnm gozun aydın o zmn :123:

eeeeeeeeeee neler yaptınız grşmyeli bakalım kızlar hııııııııııı

bizdee kavuşcazz kızımm naberrrrrrrrr burcuuuuu bir taraflarını kaşııı vallaa buz tutmuş heryer kayıp düşersin belli mii olurrr

KIZIM çok fenasın sen kıskandın gözün kaldı dimi kız işe gitmiştir yerinde oturup işini yapıyordur En büyük asker AYTAÇ enişte ama oda asker değil artık bitti ki bitti ki

kuzuu hepimiz paranoyak olup çıkardık vallaa acaba şuan kiminle ne ypaıyorr nerde kaldııı ahaha

dogru soyluyorsun cnm ama eskıden aslında tum bunlar olmadgı ıcın ıyı gdıyormus ılıskıler ...
sımdı sevgılımz bı msj gec atsa yada aramasa ılgılenmese al sana kavga sebebı dımı eskıden boyle bırsey yok ıste :26:

vayyyyyy kavustnz demek ıyı cnm gozun aydın o zmn :123:
ona daha var evlilik yakında değil ama düşüncemize çok yakınnn :123:

hiç valla hafta sonu oturup annemle geçirdimm hiç bişey yapmadım pazar sevgilimle buluştum 1-2 saat o bile yetti
sen neler yaptın ablam

hurrem abla bn bol bol sınır buhranları gecırdım arada sevgıle sınırlendım ona sardım ole ıste bol sınırlı gunler gecırıyorum bu aralarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…