hahaha bide benim şarjım bitti kafayı yedimhahah kuzumm bizim 7 e geliyordu elektirikler geldiğinde artık öyle adapte olmuştum ki birde dediler trafo patlamış iki gün yok elektirikler çığlık attımmmmm Allahım sana geliyorum dedim resmenn
burdayız kiiiiigünaydın kızçeler
bende diyorum nerde bunlar sizi siziiii
günaydııııııııııııııııııın güzellikler nabersiniz bugün iyimisiniz kısçelerhurr ablanızdan sevgiler hepinizeee dur öpeyim sizleri ay dudağınızamı geldi ne
hahaha bide benim şarjım bitti kafayı yedim
burdayız kiiiiihoş geldinnn burcucummmm sevgi pıtırcığımmm nasılsın :26:
hürrem ablam hoş geldinnnnöpiim bende en kocamanından bide sarılıyorumm ohhh mis mis
günaydııııııııııııııııııın güzellikler nabersiniz bugün iyimisiniz kısçelerhurr ablanızdan sevgiler hepinizeee dur öpeyim sizleri ay dudağınızamı geldi ne
günaydın kızçeler
iyiyim tatlım heyecan doruktaa
şafak 2
günaydın kızçeler
exclusve kız sende asker beklıyodun dmı snın kac gun kaldı
exclusve kız sende asker beklıyodun dmı snın kac gun kaldı
bnu söylemek harika bi duygu benimkinin bitti askerliği 1 ayı geçti biteline güzel ya zaman hop geçmişşş gelmiş sevdiğim
büşşş bende bitmesin osman arar ulaşamaz kafayı yerr neme lazım diye kapamıştım teli hayatla bütün bağım kopmuştu haaha
bizdee kavuşcazz kızımm naberrrrrrrrrburcuuuuu bir taraflarını kaşııı vallaa buz tutmuş heryer kayıp düşersin belli mii olurrr
ay kuzumm kıyamma o çocuklarla nasıl giysin konsere artık bebeği elinin üstünde tutar sallar
valla bende onu hissettim tel yok face yok kk yok internet yok notebook yok pc hiç yok tv yok eskiden insanlar nasıl yaşarmış sevdikleriyle öyle bi aşk kı işte herşeye rağmen sürermiş.. Bizde ilişkiler msj hakkı ve bedava konuşma süresi var diye gidiyor yoksa bütün ilişkiler sağlıksız giderdi eminim yeni nesil çok hızlı geliyor koşuyorsankiiii KAÇÇÇÇIIIIIINNNNNNNNNN
valla bende onu hissettim tel yok face yok kk yok internet yok notebook yok pc hiç yok tv yok eskiden insanlar nasıl yaşarmış sevdikleriyle öyle bi aşk kı işte herşeye rağmen sürermiş.. Bizde ilişkiler msj hakkı ve bedava konuşma süresi var diye gidiyor yoksa bütün ilişkiler sağlıksız giderdi eminim yeni nesil çok hızlı geliyor koşuyorsankiiii KAÇÇÇÇIIIIIINNNNNNNNNN
ona daha var evlilik yakında değil ama düşüncemize çok yakınnn :123:vayyyyyy kavustnz demek ıyı cnm gozun aydın o zmn :123:
eeeeeeeeeee neler yaptınız grşmyeli bakalım kızlar hııııııııııı
eeeeeeeeeee neler yaptınız grşmyeli bakalım kızlar hııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?