- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
yapmasına yap ta neyi bekliyor olucam sevgilimi evlilik yıldönümünü doğum günümü 40 a biraz daha yaklaştığımı hatırlatan doğum günümü mü seçeyim yoksa kıs bana ticker ne gerek Allah iyiliğini versin
hep aynı şeyler be anlatacak bi macera falan bile olmuyor yani kara baht kem talih
tesekkur ederız ablacım
ben size ve sevdiklerinize sarki armagan ettim ama tin
Gökhan Keser - En Kötü Günümüz Böyle Olsun | 2012 Yeni Şarkısı - YouTube
bebıs bn sımdı dınlemeye fırsat buldum tesekkur ederımm
tesekkur ederız ablacım
ahaha valla güzel olurr biliyor musunn hur ablanın dediğnie göre yıllar onları eskitmemiş halaa aşıklar birbirlerinie benimki görsünde azııcıkkk örnek alıversinn
ornek alsınlar tabı ... benımkıde bıraz sakın anlayıslı olmayı ogrensın
öyle deme kıs anlayışlı bi taraflarıda vardır kimse 4-4 lük olamaz sevgileri yeter karşılıklı tabiki
cıks cıks cıks hayla soruluyor mu bu soru baksananıza kardeşim profilimeSen iyi ol da macera olur onlar sorun degil :) sen kaç yasindasin canim ?
iyiyim canım ne olsum gördüm valla çok beğendim insanın içi açılıyo çok beğendimpatsy napıyon kızz dun azerınle tıcker yaptık gercı bn yapamadım o yaptı banada ama olsun
cıks cıks cıks hayla soruluyor mu bu soru baksananıza kardeşim profilime
bak ama değiştirmesin bu bişeyi sinir oluyorum yoksapatsy cannn saygılarprofılıne baktım smdı
iyiyim canım ne olsum gördüm valla çok beğendim insanın içi açılıyo çok beğendim
bu arada hurr kim bana niye selam vermiyo beğenmedi mi beniglikoz kim yeni galiba niye tanıştırmıyosunuz
bu arada hurr kim bana niye selam vermiyo beğenmedi mi beniglikoz kim yeni galiba niye tanıştırmıyosunuz
azerın kankam sanada yapar demı kankaaaaaaaaaaaaa yaparmısın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?