kiz ogluslarin bir birine cok benziyo valla tek cocuk sandim ben onlari
günaydın canım hoşeldin iyiyiz sen nassın
oooooooooooooooooooo günaydın hanımlar
hayırdır toplanmışsınız sabahın bu saatinde yoksa yoksa tarkan mı geldi
geldim geldim yettim garioooooooooooooooooooooo patsy hanimlar gelivermis
hoşbulduk canım nasılsınIyiyim canim Tskler iyiyim valla her zamankinden daha iyi ama birazda korku doluyum..
Gunaydin patsy'cim hosgeldin.
umrancım :) evet cok korkar o gecen gun ruya gormustu sabahın 5 ınde bnı arıyo askım benı bırakma dıye
geldim geldim yettim gari
diyiverin bakem nettiniz ben yokken bayağı kaynatmışsıız baksanıza sayfa sayısı 400 e dayanmış neredeyse
2 tane canımcım büyük 11 küçük 6.5 yaşında sen ne diyon şimdi hangine alalım kızını dünür olayına ne diyon şişttt
geldim geldim yettim gari
diyiverin bakem nettiniz ben yokken bayağı kaynatmışsıız baksanıza sayfa sayısı 400 e dayanmış neredeyse
gelin yawrum beklerim ne zaman isterseniz size ne ikramlar hazırlarım ımmmmmmmmm
ahaha valla güzel olurr biliyor musunn hur ablanın dediğnie göre yıllar onları eskitmemiş halaa aşıklar birbirlerinie benimki görsünde azııcıkkk örnek alıversinn
ornek alsınlar tabı ... benımkıde bıraz sakın anlayıslı olmayı ogrensın
kızlarrısım vardı bakamadım neler kaynatmıssınız
ahhhhhhhhhhhhhh canım benim 1-2 saat yetmedi ama yetti dimiben mi bizim pazar kahvaltılarımız çiçekli diye bir yer izmir yolunda orya gideriz genelde evde yapmam oradanda izmire gezmeye gideriz işte her pazar böyle dünde arkadaşlarla gittik güzeldi kafa dengi arkadaş olunca iyi geçiyo gezdik gezdik gezdik sonra akşam oldu eve geldik
tesekkur ederız ablacım
ahaha valla güzel olurr biliyor musunn hur ablanın dediğnie göre yıllar onları eskitmemiş halaa aşıklar birbirlerinie benimki görsünde azııcıkkk örnek alıversinn
ornek alsınlar tabı ... benımkıde bıraz sakın anlayıslı olmayı ogrensın
kızlarrısım vardı bakamadım neler kaynatmıssınız
ben size ve sevdiklerinize sarki armagan ettim ama tin
Gökhan Keser - En Kötü Günümüz Böyle Olsun | 2012 Yeni Şarkısı - YouTube
kucuye talibizis yas farki az olsun arada.dunurluyumuz biraz masrafli olcak ama Azerbaycanla Turkiye
napalim datlum iste konustuk ticker yaptik hani gecen gun sormustun ya alttaki resim nedir diye.sana da yaparim kiz
hoşbulduk şekerimpatsy ve glıkozy hosgeldınız yavrukuslar
ohhh iyi gezip dolaşıp biraz kafa dağıtmışsındır değişiklik olur her hafta herhafta alışmışsanız gitmediğiniz günlerde sanki hafta sonu olmamış ibi hiseedersinbenmde işte dediğin gibi sevgilimle yetti ama yetmedi
ablam işler bugün yoğun ondan göremiyorum işlere yetişmekten kusuruma bakma olur mu:26:
hep aynı şeyler be anlatacak bi macera falan bile olmuyor yani kara baht kem talihIyiyim canim ya sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?