Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

umrancım :) evet cok korkar o gecen gun ruya gormustu sabahın 5 ınde bnı arıyo askım benı bırakma dıye

umrancım :) evet cok korkar o gecen gun ruya gormustu sabahın 5 ınde bnı arıyo askım benı bırakma dıye

aaahaha ohhh iyi olmuşş benimkide görmüş ben onu aldatmışım rüyasında ağlıcakk nerdeysee anlatıyor bana sakın yapma öyle birşeyy tamammıı yaşayamam falann hala şokda çocumm bende avutuyorum olurmu hiç öyle şey aşkımmm falann Allahım yaaa

geldim geldim yettim gari
diyiverin bakem nettiniz ben yokken bayağı kaynatmışsıız baksanıza sayfa sayısı 400 e dayanmış neredeyse

hoşgeldin canım sabahın 8.30 dan beri burdayız eeeeeeeeee olsun o kadar syf larsen nassın

exlusive napıon kuzum hiç sesin çıkmıosana geçen syf larda cevap yazmıştım ama senden cevap yok

gelin yawrum beklerim ne zaman isterseniz size ne ikramlar hazırlarım ımmmmmmmmm

tesekkur ederız ablacım

patsy ve glıkozy hosgeldınız yavrukuslar

ohhh iyi gezip dolaşıp biraz kafa dağıtmışsındır değişiklik olur her hafta herhafta alışmışsanız gitmediğiniz günlerde sanki hafta sonu olmamış ibi hiseedersin benmde işte dediğin gibi sevgilimle yetti ama yetmedi

ablam işler bugün yoğun ondan göremiyorum işlere yetişmekten kusuruma bakma olur mu :26:

napalim datlum iste konustuk ticker yaptik hani gecen gun sormustun ya alttaki resim nedir diye.sana da yaparim kiz
yapmasına yap ta neyi bekliyor olucam sevgilimi evlilik yıldönümünü doğum günümü 40 a biraz daha yaklaştığımı hatırlatan doğum günümü mü seçeyim yoksa kıs bana ticker ne gerek Allah iyiliğini versin

reca ederim kuzum sen işine bak ben noldu diye merak ettim seni o yüzden .ewet dediğn gibi her hafta sonu alıştık yane gezmeye ben napayım kocam alıştırdı şimdide böyle gidio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…