Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ahaha aşkk işte korkmuştur kıyamammm yaa bizde her hafta 3 4 kez görüşüryorduk kuzumm çok zor geldii ayrılık ama alıştım onsuzluğa amaa yinedee insann arıyorr yaa

gökhan keser dinliyorum şimdii teşekkür ederimmmmmmmmmmmm AZERİNN

tmm cnm sende sevgılını al hurem ablıse mısafırlıge gdelım

ahaha valla güzel olurr biliyor musunn hur ablanın dediğnie göre yıllar onları eskitmemiş halaa aşıklar birbirlerinie benimki görsünde azııcıkkk örnek alıversinn

aşk olsun hiç nispet yaparmıyım canım benim bizde geçirdik o günleri bende bekledim asker yolu bilirim ne demek olduğunu güzelim şafak kaççç

şaka yapıyorum ablacım ama yinede azıcıkk çatırdamıyor değilimm kıskanıyorum ayoll şafak 28 ablacımmmm

ay napıcak bı taraftan yıyıyo bı taraftan ......
Bırazdan altını tekrar acmak zorundayım

canım çok tatlı maşallah alllah bağışlasın yavrunu benimde oğluşlarım var bak hane dünür olayı diyorum yakışıklıdır oğluşlarım yane bi bak istersen

az kalmış caaaaaaaaaanım sende sayılı gün çabuk gelir merak etme bende atlattım inan bana sen .kıskanma tatlum evlenince görüürsün evliliğin güzelliğini ,hayat arkadaşınla ömür geçirmek güzel

geçiyor ablacımmda böyle sankiii ömrümden ömür söküyorr az kaldı ya birde daha çokk geriyorr benii bunada şükür tabiii inşaalahh yaa onunla geçicek bir ömür düşnmesi bilee çok güzell

oooooooooooooooooooo günaydın hanımlar
hayırdır toplanmışsınız sabahın bu saatinde yoksa yoksa tarkan mı geldi

anammm patsy gelmişşş patsyy bak okuyup çıkmak yok kafanı gözünü heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…