kız benımkı ısyerıme yakın calısıyor suan ama ıslerı bıtınce gdecekler...yakın oldgmuz halde bırımız haber alamasak catlıyoruz meraktan ole kolay mı...
gecen ay bzm ısyerının altndakı fabrıka yandı bakmıs dumanlar cıkıyo bzmkıde sanmıskı bnm ısyerım yanıyo hemen benı aradı
tmm cnm sende sevgılını al hurem ablıse mısafırlıge gdelım
tmm cnm sende sevgılını al hurem ablıse mısafırlıge gdelım
aşk olsun hiç nispet yaparmıyım canım benim bizde geçirdik o günleri bende bekledim asker yolu bilirim ne demek olduğunu güzelim şafak kaççç
begendin mi datlum?keser dinliyorum şimdii teşekkür ederimmmmmmmmmmmmAZERİNN
gelin yawrum beklerim ne zaman isterseniz size ne ikramlar hazırlarım ımmmmmmmmm
ay napıcak bı taraftan yıyıyo bı taraftan ......
Bırazdan altını tekrar acmak zorundayım
Gunaydinlarben geldim... Nasilsiniz kizlar ?
begendin mi datlum?
ay ben de orda olsaydim takilip peslerine gelirdim
ahaha valla güzel olurr biliyor musunn hur ablanın dediğnie göre yıllar onları eskitmemiş halaa aşıklar birbirlerinie benimki görsünde azııcıkkk örnek alıversinn
şaka yapıyorum ablacım ama yinede azıcıkk çatırdamıyor değilimm kıskanıyorum ayollşafak 28 ablacımmmm
canım çok tatlı maşallah alllah bağışlasın yavrunu benimde oğluşlarım var bak hane dünür olayı diyorumyakışıklıdır oğluşlarım yane bi bak istersen
begendin mi datlum?
ay ben de orda olsaydim takilip peslerine gelirdim
az kalmış caaaaaaaaaanım sende sayılı gün çabuk gelir merak etme bende atlattım inan bana sen .kıskanma tatlum evlenince görüürsün evliliğin güzelliğini ,hayat arkadaşınla ömür geçirmek güzel
hoşgeldinnn canımm senn nasılsınnn
Hosbuldum :) valla burda hava yeni aydinladi benim sucum yok hemide 1 saat oncesinden uyandim :93:hosgeldin.uykucu seni
oooooooooooooooooooo günaydın hanımlar
hayırdır toplanmışsınız sabahın bu saatinde yoksa yoksa tarkan mı geldi
ayyyyyy şeker kendimle gurur duydum tabiiiiiii kısıııııııım biz birbirimize sahip çıkmazsak kim çıkacak kaparlar valla ortalık topik kaynıyobu yaptigim patsy den alintidirzamaninida o yaptiydi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?