amma acıtasyon yaptın ha hadi neyse yine affettik kıs sen bu şirinlikle götürüyosun işi ha adamın işi var yap et iki şirinlik ondan sonra oldu bittisabahın ilk ışıklarında gözümüzü açan ve ilk solukta vakit kaybetmeden buraya gelen 4 kişi biliyorum ama bunların içinde sen yoksun..
Bugün pazartesi ve işler yoğun bi kaç aylık işi yetişmem gerek ama ben o arada size laf yetiştiriyorum o ayrı
Bu 4 kişi ben ümran özge ve azerin
çok yoğunum canım ya yetiştirmeye çalışıyorum
ay bu da soruyo kıs profilime bak profilime
e heralde yaşlıyız şurada tövbe tövbe hem yaşlıyız hem aşksızızsanki o senmisin niye sölemion hıııona göre bişi sölücez heralde yane sölesene kızım yaaa allah allah yaşlımısın yoksam hııı
millet dağıldı yine kız n'oldu birden :44:
bu arada ne demek" o sen misin"tabi ki benim kısıııııımmm yazanların hepsi doğru şekerim bizde yalan yoksanki o senmisin niye sölemion hıııona göre bişi sölücez heralde yane sölesene kızım yaaa allah allah yaşlımısın yoksam hııı
teldeyimm kuzuuu osmantoşummmm aradııııııııııı hıh
abbo kıs daha yeni ayrılmadınız mı kocişinle ne arayo hemen vay be aşka bak yok canım benim iyice psikolojim bozuldu burada ben bi intihar edip geleyimteldeyimm kuzuuu osmantoşummmm aradııııııııııı hıh
heyt kadim arkadaşım kıs naber bu arada ben yokken kimselere sataşmadın dimi akıllı uslu durdun dimibosalt icini de saldirma patsy me
abbo kıs daha yeni ayrılmadınız mı kocişinle ne arayo hemen vay be aşka bak yok canım benim iyice psikolojim bozuldu burada ben bi intihar edip geleyim
oyyyy kurban oluırum sanagelmeyin yoneticimin uzerine yorgun o yorgun yorgun
amma acıtasyon yaptın ha hadi neyse yine affettik kıs sen bu şirinlikle götürüyosun işi ha adamın işi var yap et iki şirinlik ondan sonra oldu bitti
e heralde yaşlıyız şurada tövbe tövbe hem yaşlıyız hem aşksızızduydun işte rahatladın mı
Bugun benim randevum var dua edin bana olur musimdi cikmaliyim Allah'a emanetsiniz hosca ve dostca kalin.....
kiz simdiden siddet mi uyguluyo
ya kardeşim burada bi dünya firma fatura bi de kocalarınızı sevgililerinizi mi aklımda tutayım be işte sizi biliyorum yetmez mikiz ne kocisi sevgili daha onlar senin kafa hepten gitmis
ne randevusu is mi?
kıs allah seni napmasın hala 25 diyor kıs 36 yım ben 36 hatta girdim 37 meona göre seni kardeşime ayarlayayımmı onun yaşı 25 ondan sordum tatlım yaaa bak resmine albümümde var şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?