Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

amma acıtasyon yaptın ha hadi neyse yine affettik kıs sen bu şirinlikle götürüyosun işi ha adamın işi var yap et iki şirinlik ondan sonra oldu bitti

sanki o senmisin niye sölemion hıııona göre bişi sölücez heralde yane sölesene kızım yaaa allah allah yaşlımısın yoksam hııı
e heralde yaşlıyız şurada tövbe tövbe hem yaşlıyız hem aşksızızduydun işte rahatladın mı

sanki o senmisin niye sölemion hıııona göre bişi sölücez heralde yane sölesene kızım yaaa allah allah yaşlımısın yoksam hııı
bu arada ne demek" o sen misin"tabi ki benim kısıııııımmm yazanların hepsi doğru şekerim bizde yalan yok

Bugun benim randevum var dua edin bana olur mu simdi cikmaliyim Allah'a emanetsiniz hosca ve dostca kalin.....

ya ısım oluyo bazen bakamıyorum kusura bakmayın hurreem abla hemen bakıyorum cvp veıyorum

gelmeyin yoneticimin uzerine yorgun o yorgun yorgun
oyyyy kurban oluırum sana yorgun değilim yoğunum kuzummm
amma acıtasyon yaptın ha hadi neyse yine affettik kıs sen bu şirinlikle götürüyosun işi ha adamın işi var yap et iki şirinlik ondan sonra oldu bitti

ben senin resmi neden göremiyorum seni nerden görüyorlar ya

Yok kız bu şirinlik b iyere kadar iişi yapma bak kaç gün çalışcaksın kaşıma gözüme kkadaki yorum yapıp para vermiyor emek bu emek ekmek parası naparsın abla allah rızası için

Son düzenleme:
kiz ne kocisi sevgili daha onlar senin kafa hepten gitmis
ya kardeşim burada bi dünya firma fatura bi de kocalarınızı sevgililerinizi mi aklımda tutayım be işte sizi biliyorum yetmez mi
ayrıca belki de Allah söyletti ne biliyosun

ona göre seni kardeşime ayarlayayımmı onun yaşı 25 ondan sordum tatlım yaaa bak resmine albümümde var şekerim
kıs allah seni napmasın hala 25 diyor kıs 36 yım ben 36 hatta girdim 37 me
kardeşinden büyük, küçük kardeşlerim var benim
ha aşkın yaşı yoktur diyosan ona da bişey demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…