- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
ya kardeşim burada bi dünya firma fatura bi de kocalarınızı sevgililerinizi mi aklımda tutayım be işte sizi biliyorum yetmez mi
ayrıca belki de Allah söyletti ne biliyosun
olur şeker olur relax stres yok hadi hayırlısı oku ayet-kürsi gitYok doktorda. Bende pko var tedaviye basladim 5 aydir cocuk dusunuyoruz gec kalmadan baslayim dedim. Filmlerde sorun cikmadi ama gebe kalamadim 5 aydir Hayirlisi dedik ciktik bir yola Allah yardimcimiz olsun..
tabii canım bak sen tafra yaptın o bişeycikler demiyokocis dedin ya bizimki bayildi galiba sevincden bi sey yazmiyo
Yok doktorda. Bende pko var tedaviye basladim 5 aydir cocuk dusunuyoruz gec kalmadan baslayim dedim. Filmlerde sorun cikmadi ama gebe kalamadim 5 aydir Hayirlisi dedik ciktik bir yola Allah yardimcimiz olsun..
ole bı fılm vardı sanırım bakıre deyınce aklıma geldı senınle esra erola mı cıksak kız[/QU
önce gecelere akalım bulamazsak esraya sonra gideriz
ama anacım benim derdim bulmak değil ki bak bu kadar zamandır bulmama bile gerek kalmadı allısı tellisi hayatımı bi bilsen ben evlenmemek için neler yapmış biriyim
benim sorun özetle; baktığım bana bakmıyor bana bakan hiç açmıyor
kız gecelere akmak mı ufuk gelır gecelerde oyar benı valla bacaklarımı kırar:18:
daha bırsey yapmadı :44:hadi canım ya çok üzüldüm şiddet derken nasıl yani
ama heran dayak yıyeblırım sınırlenınce gozu donuyo bunun ya bnde cenemı tutamıyorum tabıkı sonrada aıle facıası
dun bnm ıs arkadasm olacak kazma yne gec geldı ufukta dedıkı bekleme sen cık dedı bnde bıraz bekledım 20 dk snra cıktm bna dedıkı bundan sonra beklemıceksın cıkıp gelceksn 5 dk dan fazla beklersen bn gelıp alırım senı dedı :18: yolda bana dıyorkı bana konustgn gbı ısyerındekılere konusamıyosun da onlara lafını gecıremıysunda neler neler bde cıkıs saatımı unutmustu bn kusmustum bna ınatcısın fılan dedı bnde cvp yetıstrdm suratı carsamba pazarı gbı oldu donerken bı baktm agacları yumrukluyo
allah yardım etsin canım umarım en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla inşallah
olur şeker olur relax stres yok hadi hayırlısı oku ayet-kürsi git
sana denk getirmeye çalışmadığı sürece kendini pinciklemekte istediği gibi özgür sorun yok yani ama sana vurduğunu duymiyim yeminle bulurum onusorma kız erkeklıgı tutuyo bazen
maco erkegım benım dun cok sınırlendı saga sola yumruk attı
Yok doktorda. Bende pko var tedaviye basladim 5 aydir cocuk dusunuyoruz gec kalmadan baslayim dedim. Filmlerde sorun cikmadi ama gebe kalamadim 5 aydir Hayirlisi dedik ciktik bir yola Allah yardimcimiz olsun..
hadi dua ediyoruz hayırlısıylaCok tsk ederim fistiklar Allah razi olsun Gorusuruz sonra optum sizleri
kıs allah seni napmasın hala 25 diyor kıs 36 yım ben 36 hatta girdim 37 me
kardeşinden büyük, küçük kardeşlerim var benim
ha aşkın yaşı yoktur diyosan ona da bişey demem
kız gecelere akmak mı ufuk gelır gecelerde oyar benı valla bacaklarımı kırar:18:
daha bırsey yapmadı :44:
ama heran dayak yıyeblırım sınırlenınce gozu donuyo bunun ya bnde cenemı tutamıyorum tabıkı sonrada aıle facıası
dun bnm ıs arkadasm olacak kazma yne gec geldı ufukta dedıkı bekleme sen cık dedı bnde bıraz bekledım 20 dk snra cıktm bna dedıkı bundan sonra beklemıceksın cıkıp gelceksn 5 dk dan fazla beklersen bn gelıp alırım senı dedı :18: yolda bana dıyorkı bana konustgn gbı ısyerındekılere konusamıyosun da onlara lafını gecıremıysunda neler neler bde cıkıs saatımı unutmustu bn kusmustum bna ınatcısın fılan dedı bnde cvp yetıstrdm suratı carsamba pazarı gbı oldu donerken bı baktm agacları yumrukluyo
kiz ofke kontrol sorunu var galiba cocugun
sana denk getirmeye çalışmadığı sürece kendini pinciklemekte istediği gibi özgür sorun yok yani ama sana vurduğunu duymiyim yeminle bulurum onu
ha gecelere akınca haberdar olup gelip bacaklarını kırıyo ama esraya çıkarsan haberi olmayacak öyle mi bu arada ne demek çenemi tutamıyorum da hiddetleniyor kimsenin öyle bi hakkı yok konuşulanı beğenmeyen izin ister gider konuşulan bitsin diye ayrıca maçoluk kavramının da cılkı çıktı iyice maçoluğun kaba kuvvet gösterisinde bulunmakla alakası yoktur maçoluk güçlü kuvvetli soğuğa sıcağa yorgunluğa dayanabilen babacan tavırlı ama kibar anlayışlı azgülen çok dinleyen arada konuşan ama az öz konuşan bu yüzden söylediği laf ikiletilmeyen adam demektirkız gecelere akmak mı ufuk gelır gecelerde oyar benı valla bacaklarımı kırar:18:
daha bırsey yapmadı :44:
dun bnm ıs arkadasm olacak kazma yne gec geldı ufukta dedıkı bekleme sen cık dedı bnde bıraz bekledım 20 dk snra cıktm bna dedıkı bundan sonra beklemıceksın cıkıp gelceksn 5 dk dan fazla beklersen bn gelıp alırım senı dedı :18:
bizimkiler herşey gibi onun da içini boşalttılar valla buna sinir oluyorum
kiz ofke kontrol sorunu var galiba cocugun
hmm olabılır..bana dıyorkı bn annemle babamla tartısırken ble kendımı tutmuyorum senınle tartısırken susuyorum kırılma dıe sende alttan al
ben ozge alttan almak heee
normalde ben ona yapıstırırım habıre benı sınır ettıgı zaman ... ama dun cok sınırlendı kız onu hıc ole gormemısttmm
tartıstk tartıstk snra bnı eve bırakıyo ya eve yaklasmstk anlımdan optu gonderdı benı :)
arkamı donup bı baktm saga sola yumruk atıyo
tövbe tövbe kıs gizlimiy di ki yazıyo ya profilimde herşeynasılda söylettim ama yaşınısen bekarmısın
ha gecelere akınca haberdar olup gelip bacaklarını kırıyo ama esraya çıkarsan haberi olmayacak öyle mi bu arada ne demek çenemi tutamıyorum da hiddetleniyor kimsenin öyle bi hakkı yok konuşulanı beğenmeyen izin ister gider konuşulan bitsin diye ayrıca maçoluk kavramının da cılkı çıktı iyice maçoluğun kaba kuvvet gösterisinde bulunmakla alakası yoktur maçoluk güçlü kuvvetli soğuğa sıcağa yorgunluğa dayanabilen babacan tavırlı ama kibar anlayışlı azgülen çok dinleyen arada konuşan ama az öz konuşan bu yüzden söylediği laf ikiletilmeyen adam demektir
bizimkiler herşey gibi onun da içini boşalttılar valla buna sinir oluyorum
agrasıfe baglanma yne ya..
esra yı ızlemeskı o ama gecelere akarsak bn ona msj attamam uyanır bıseyler karıstrdgıma
sen de az değilsin ha niye vuruyosun adama kızım tövbe tövbe sizin durum şiddet içerikli galiba
sen de az değilsin ha niye vuruyosun adama kızım tövbe tövbe sizin durum şiddet içerikli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?