Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Yok doktorda. Bende pko var tedaviye basladim 5 aydir cocuk dusunuyoruz gec kalmadan baslayim dedim. Filmlerde sorun cikmadi ama gebe kalamadim 5 aydir Hayirlisi dedik ciktik bir yola Allah yardimcimiz olsun..
olur şeker olur relax stres yok hadi hayırlısı oku ayet-kürsi git

Yok doktorda. Bende pko var tedaviye basladim 5 aydir cocuk dusunuyoruz gec kalmadan baslayim dedim. Filmlerde sorun cikmadi ama gebe kalamadim 5 aydir Hayirlisi dedik ciktik bir yola Allah yardimcimiz olsun..

allah yardım etsin canım umarım en kısa zamanda bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:
sorma kız erkeklıgı tutuyo bazen
maco erkegım benım dun cok sınırlendı saga sola yumruk attı
sana denk getirmeye çalışmadığı sürece kendini pinciklemekte istediği gibi özgür sorun yok yani ama sana vurduğunu duymiyim yeminle bulurum onu

ruzgar gulu ....insallah en yakın zamanda hamış olursun

kıs allah seni napmasın hala 25 diyor kıs 36 yım ben 36 hatta girdim 37 me
kardeşinden büyük, küçük kardeşlerim var benim
ha aşkın yaşı yoktur diyosan ona da bişey demem

nasılda söylettim ama yaşını sen bekarmısın

sana denk getirmeye çalışmadığı sürece kendini pinciklemekte istediği gibi özgür sorun yok yani ama sana vurduğunu duymiyim yeminle bulurum onu

normalde ben ona yapıstırırım habıre benı sınır ettıgı zaman ... ama dun cok sınırlendı kız onu hıc ole gormemısttmm
tartıstk tartıstk snra bnı eve bırakıyo ya eve yaklasmstk anlımdan optu gonderdı benı :)
arkamı donup bı baktm saga sola yumruk atıyo

sen de az değilsin ha niye vuruyosun adama kızım tövbe tövbe sizin durum şiddet içerikli galiba

sen de az değilsin ha niye vuruyosun adama kızım tövbe tövbe sizin durum şiddet içerikli galiba

ıkımızde de bı anrmallık var ondan ıyı anlasıyoruz zaten ama bn yapıstırırım valla hıc affetmem
bı kere kustum hıc konusmadım aramadm ısten almaya gelmıs bnı yne konusmadım bna yalvarıyo askım bnı dovsene yter kı konus dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…