- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
bir kadinin uc damadi varmis kadin damatlari test etmeye karar vermis kadin birgun birinci damadıyla sahilde yururken kendini denize atmis ve damat onu kurtarmis. ertesi gun damadın kapisınin onunde bir araba varmis. ustunde de "tesekkür ederim kayinvaliden"yazıyormuş. kayınvalide ertesi gun ikinci damatla sahilde yuruyormus ve yine kendini denize atmis ve bu damatta onu kurtarmis ve yine bir araba alınmis 2. damada ve yine aynı yazı "tesekkur ederim kayinvaliden"ondan sonraki gun son damatla yuruyormus kayınvalide ve kendini yine atmis denize ama bu damat onu kurtarmamis ve kadin ölmüs ve ertesi gun 3. damat kapıda bir araba bulmuş ve ustunde de bir yazı "tesekkkur ederim. kayinpederin"
ağlama şekerim yazdıklarımı okuyup gül
azerinnn küsmek yokkkkk bebişim sen nasılsın
evet ben ananeyim
oyt ne ara küstünüz kaçırdım ben orayı:44::44: neye küstünüz niye küstünüzama Ozge barismiyo benle
he kustum bn senınle azerın bılmıyonmu
orda asagiya in cizelge var linki oraya kopyala ve sayfanin sonunda kaydet var ona tikla
neyse oğluşum gelince yapar akşam ben çıkıom yemek yapmam lazım arkadaşlar çağırdı kahve içmeyede gitmem lazım işte grşrz kızlar öptüm sizi kocaman
eeeeeee hurr anlat bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor hayat büyütmüşsün artık oğlanları var mı bi faaliyetler?
neden bnm adımı da yazmadnız bn szn arkadasnız degılmıyım
abbo bende bekliyorum dükkan açıcam çalışmaya başlıycam diye bişeyler gelsin e hadi hayırlısıhayat hem zor hemde çok güzel ewet büyüttüm şekerim faaliyet derken biz daha 3.cüyü istiyoz canım
Allahım bak şu bücüre yap yapdogrun diyon datlum ah salak kafam dusunemedimaffet
patsy hemen yeni link yaziyom deyis tickeri
Adam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş.. havaalanindan taxiye binmiş, şofore demiş ki:
"Bana bi iyilik yapar misin... ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi.... şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar.... sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?"
Taxi şoforu kabul etmiş...... eve gelmişler, yatak odasina cikmişlar...
işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler ki,kadin hakikaten başka bir adamla yatakta.....Adam hemen silahina davranmiş o sirada karisi bagirmiş:
"YAPMA..!!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen... sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi saniyosun? ya yeni teknemizin parasini? senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!"
Adam taxi şoforune donmuş...
"sen olsan şimdi ne yaparsin.. ?"
Taxi şoforu.. "valla beyefendi.." demiş.. "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu aman üşütmesin !!!..."
dogrun diyon datlum ah salak kafam dusunemedimaffet
patsy hemen yeni link yaziyom deyis tickeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?