Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

he kustum bn senınle azerın bılmıyonmu

al işte küslük dargınlık muhabbet yok dağıldı millet dövücem ben şimdi sizi hadi toplayın şimdi milleti çabuk ceza size

eeeeeee hurr anlat bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor hayat büyütmüşsün artık oğlanları var mı bi faaliyetler?

orda asagiya in cizelge var linki oraya kopyala ve sayfanin sonunda kaydet var ona tikla

neyse oğluşum gelince yapar akşam ben çıkıom yemek yapmam lazım arkadaşlar çağırdı kahve içmeyede gitmem lazım işte grşrz kızlar öptüm sizi kocaman

neden bnm adımı da yazmadnız bn szn arkadasnız degılmıyım

eeeeeee hurr anlat bakalım ne var ne yok nasıl gidiyor hayat büyütmüşsün artık oğlanları var mı bi faaliyetler?

hayat hem zor hemde çok güzel ewet büyüttüm şekerim faaliyet derken biz daha 3.cüyü istiyoz canım

Adam iş gezisinden evine normalden 1 gun erken dönuyormuş.. havaalanindan taxiye binmiş, şofore demiş ki:
"Bana bi iyilik yapar misin... ben iş gezisindeydim ve adim gibi eminim ben yokken karim eve sevgilisini aldi.... şimdi eve gidelim ikisi kesin şu an sevişiyorlar.... sen de benle eve girip ben onlari basarken şahitlik eder misin?"
Taxi şoforu kabul etmiş...... eve gelmişler, yatak odasina cikmişlar...
işiklari yakip battaniyeyi yataktan bir cekmişler ki,kadin hakikaten başka bir adamla yatakta.....Adam hemen silahina davranmiş o sirada karisi bagirmiş:
"YAPMA..!!! Bu adam bizim icin neler yapti bilsen... sana dogumgununde aldigim Corvette'in parasini kim odedi saniyosun? ya yeni teknemizin parasini? senin saga sola borclarini nasil kapattik saniyosun ??? Hep onun sayesinde oldu !!"
Adam taxi şoforune donmuş...
"sen olsan şimdi ne yaparsin.. ?"
Taxi şoforu.. "valla beyefendi.." demiş.. "ben olsam bir an once adamin ustunu orterdim malum havalar sogudu aman üşütmesin !!!..."

hayat hem zor hemde çok güzel ewet büyüttüm şekerim faaliyet derken biz daha 3.cüyü istiyoz canım
abbo bende bekliyorum dükkan açıcam çalışmaya başlıycam diye bişeyler gelsin e hadi hayırlısı
of millet ücüncüyü yapıyor kardeşim yok benim bugün kesin bi fasıl intihar etmem lazım
kız istiyosun galiba

ne dıyonnn nıe bnm adımıda yazmadın

ay inanmıorum

işte nnd geldi siteye ilk girdiğimde konuştuğumuz hatun hey gidi günler hey hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…