abbo bende bekliyorum dükkan açıcam çalışmaya başlıycam diye bişeyler gelsin e hadi hayırlısı
of millet ücüncüyü yapıyor kardeşim yok benim bugün kesin bi fasıl intihar etmem lazım
kız istiyosun galiba
istersen bi önceki ni de oku ona da bayağı koptularay inanmıorum
işte nnd geldi siteye ilk girdiğimde konuştuğumuz hatun hey gidi günlerhey hoşgeldin
ya mahsus mu yapıyosun yeminle bak girerim hepten depresif tiriplere zaten bu yıl yalnız olmak başıma vurmuş( bu kısmın hemen kötüye çekilmemesini önemle rica ederim yalnızlık kelimenin gerçek anlamıyla kullanılmıştır) ondan sonra toplayamaz kalırsınız böyle vallaewet istiyorum şekerim böyle kocam olduktan sonra niye istemeyeyimki bana yardımcı her konuda yaaa belkim kızım olur
hurrem ablamı sevgı ablamıda yaz barıstım bu seferlık bı dha olmasınnnn
bir kadinin uc damadi varmis kadin damatlari test etmeye karar vermis kadin birgun birinci damadıyla sahilde yururken kendini denize atmis ve damat onu kurtarmis. ertesi gun damadın kapisınin onunde bir araba varmis. ustunde de "tesekkür ederim kayinvaliden"yazıyormuş. kayınvalide ertesi gun ikinci damatla sahilde yuruyormus ve yine kendini denize atmis ve bu damatta onu kurtarmis ve yine bir araba alınmis 2. damada ve yine aynı yazı "tesekkur ederim kayinvaliden"ondan sonraki gun son damatla yuruyormus kayınvalide ve kendini yine atmis denize ama bu damat onu kurtarmamis ve kadin ölmüs ve ertesi gun 3. damat kapıda bir araba bulmuş ve ustunde de bir yazı "tesekkkur ederim. kayinpederin"
kıs ben ne anlarım ticker dan neyin smıle yapmayı bile sen öğretmiştin azerin yapıp yapıp ekleyin diyo sağolsun hakikaten bak isimleri yazdık seni atladık affet şeker dur senide ekleyelimhoşbuldumne kaynatıyorsunuz yine ticker filan bu arada seninki gözümden kaçmadı hayırlı olsun biz yok muyuz biz
hemen kolestrolünüzü yükseltin birbirinizin dimicanım benim benide düşünürmüş sağol tatlım
ya mahsus mu yapıyosun yeminle bak girerim hepten depresif tiriplere zaten bu yıl yalnız olmak başıma vurmuş( bu kısmın hemen kötüye çekilmemesini önemle rica ederim yalnızlık kelimenin gerçek anlamıyla kullanılmıştır) ondan sonra toplayamaz kalırsınız böyle valla
bu arada sorucam sorucam unutuyorum profilindeki resim sen misin eğer öyleyse varya süper hep öyle karizmatik çakici güzel bi yüzüm olsaydı diye geçirmişimdir içimdenhoşbuldumne kaynatıyorsunuz yine ticker filan bu arada seninki gözümden kaçmadı hayırlı olsun biz yok muyuz biz
ay çakıcı değil çekicibu arada sorucam sorucam unutuyorum profilindeki resim sen misin eğer öyleyse varya süper hep öyle karizmatik çakici güzel bi yüzüm olsaydı diye geçirmişimdir içimden
ya mahsus mu yapıyosun yeminle bak girerim hepten depresif tiriplere zaten bu yıl yalnız olmak başıma vurmuş( bu kısmın hemen kötüye çekilmemesini önemle rica ederim yalnızlık kelimenin gerçek anlamıyla kullanılmıştır) ondan sonra toplayamaz kalırsınız böyle valla
ay noluyo ya azerinnnnnnnnn kıs yetişsene burada bi kıskandırma vakası yaşanıyo elifid de yok zaten yalnız kaldım iyice yahürrem abla ne demek canımdusuncem tabı
kıs ben ne anlarım ticker dan neyin smıle yapmayı bile sen öğretmiştin azerin yapıp yapıp ekleyin diyo sağolsun hakikaten bak isimleri yazdık seni atladık affet şeker dur senide ekleyelimeeee neler yaptın hafta sonu
bu arada sorucam sorucam unutuyorum profilindeki resim sen misin eğer öyleyse varya süper hep öyle karizmatik çakici güzel bi yüzüm olsaydı diye geçirmişimdir içimden
ay noluyo ya azerinnnnnnnnn kıs yetişsene burada bi kıskandırma vakası yaşanıyo elifid de yok zaten yalnız kaldım iyice ya
hemen kolestrolünüzü yükseltin birbirinizin dimi
biz de düşündük heralde tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?