Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

ewet istiyorum şekerim böyle kocam olduktan sonra niye istemeyeyimki bana yardımcı her konuda yaaa belkim kızım olur

ewet istiyorum şekerim böyle kocam olduktan sonra niye istemeyeyimki bana yardımcı her konuda yaaa belkim kızım olur
ya mahsus mu yapıyosun yeminle bak girerim hepten depresif tiriplere zaten bu yıl yalnız olmak başıma vurmuş( bu kısmın hemen kötüye çekilmemesini önemle rica ederim yalnızlık kelimenin gerçek anlamıyla kullanılmıştır) ondan sonra toplayamaz kalırsınız böyle valla

vay arkadaş sonuncu damat daha akıllı çıkmış

hoşbuldum ne kaynatıyorsunuz yine ticker filan bu arada seninki gözümden kaçmadı hayırlı olsun biz yok muyuz biz
kıs ben ne anlarım ticker dan neyin smıle yapmayı bile sen öğretmiştin azerin yapıp yapıp ekleyin diyo sağolsun hakikaten bak isimleri yazdık seni atladık affet şeker dur senide ekleyelim eeee neler yaptın hafta sonu

her şeyin hayırlısı olsun canım benim deme öyle, Allah sana dünyadaki en güzel aşkı yaşatsın hayırlısıyla

hoşbuldum ne kaynatıyorsunuz yine ticker filan bu arada seninki gözümden kaçmadı hayırlı olsun biz yok muyuz biz
bu arada sorucam sorucam unutuyorum profilindeki resim sen misin eğer öyleyse varya süper hep öyle karizmatik çakici güzel bi yüzüm olsaydı diye geçirmişimdir içimden

hürrem abla ne demek canım dusuncem tabı

niye mahsus yapayım ayol sen kendin evlenmemişsin, evlen tatlım seni tutanmı var [hem yalnızlık allaha mahsustur ]

battaniye altında geçirdim bütün haftasonunu bugün gezcem ama o kadar tembellik yeter azıcık da sokakların tozunu attıraym zaten kar yağmış ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…