Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Hayatta Allahtan sonra ilk korktuğunuz şey nedir ? :18::18::18:
kendim
hep kendi yapacaklarımdan korkarım
bazen bütün sesler susar kafamda
bütün dünya ve ben artık son noktadayımdır
ve bişey yaparım
o yıkar geçer
hem beni hem önümdekileri
işte bu yüzden en çok kendimden korkarım ben

eveeeeet soru
ilk kez kiminle kaba kuvvet kavga ettiniz

AYRANNNNNNNNNn

kuzenimle 2 yıl önce ilk kavgamızdı ve o zmanaa kimseyi vurmamıştım çünkü gözüm döndüğü an hiç bişey görmem onunda kolları morluklar vardı babam ayırmıştı kavgamızı onada iki tane patlamışımmm makara konusu olmuştu babaya el kalkmaz diye gücüm yetmedi demişti babam deli gücü var bizim kızda dedi

Hiç ameliyat oldunuz mu :2:

erkek kardesimle

babamdııı birokdar sevdiğim ama çokda korktuğumm

hayvanlardan en korktugunuzzz

FAREEe :18::18::18: Pantalonumun paçasından çıkmıştı bi ara o gündür bugündür korkarımmmm o arkadaşımada bi daha gitmedim zaten :18::18::18:

etrafınıza bakıyorsunuz bi yerde bekliyorsunuz yada misafirlikteniz bi kız yada bi çocuk var karşınızda size bakıyor işte o anda hiç rezil oldunuz mu ve utandınız mı nasıl oldu ?

tam 3 kere ameliyat oldum ben

utanıyorum ama nanaktan 7 yaşında hakan diye bi arkadşım öpmüştüüü bni ağlayıp kaçmıştım annemede namussuzluk yaptım gibisinden yüzüne bakamıyordumm

ayyy sizler beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün

İLKK aynı apartmanda oturdugumuz babanemin kiracısıydı aysel diye bir kızı dövmüştüm saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum artık ne yaptıysaaa

aaaaaaaaaaa eveeeeeettttttttt

bi arkadaşın düğününde acayip yakışıklı bi çoğu kesiyoruz ( hey gidi 80ler nasılda iğrençtin)
bu arada yorum yapıyoruz
meğer yanımızdaki çocuk yeğeniymiş
çocuk bize doğru geldiğinde
amcaaaaaaaaa biliyo musunnnnnnnnnn diye başaldı
tam olarak nereye kaçıştığımızı hatırlamıyorum
çok uzun yazdım yine bu arada başka biri soru sormuş olabilir

tamam ben 3 kere ameliyat oldummm
soruma da gelinceee hic tv de bir ünlüyü delicesine isteyip rüyanızda gordunuzmuuuuu

ben cavplıyım yok boyle dansda vitaly ye bayılıorum öle böle dgl

şeyi hiç unutmuyorum ilkokula gidiyordum çok kıyafetim yoktu olanlarıda annem sen hafta sonu diye makineye at yıka herşey ıslak arkadasım geldİ doğum günü varmış illa gel erkek kardeşmin pantolonunu giymiştimm ne utanmıştımm yaaa

bende ameliyat oldum 1kere

hiç arkadaşınızın sevgilisiyle ilgili kötü(!) fikirlere kapıldınız mı????

tam 3 kere ameliyat oldum ben
ne ameliyat ıcanım geçmiş olsun :26:
İLKK aynı apartmanda oturdugumuz babanemin kiracısıydı aysel diye bir kızı dövmüştüm saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum artık ne yaptıysaaa

çekemedin dimi kızı kıskandınn kıskançççççç uzak dur benden kafandan kıvılcım çıkartırım haaa

Beklemediğiniz anda gelen süpriz neydi

soru nerede soruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadi bakın biri sormuş ameliyat diye
ben hiç olmadım olan varsa söyleyip yeni soru alalım

kiz patsy boyle olmicak isimle soralim sonra bekleyelim o cevap versin kime ne sordugunu yazsin sonra da o arkadasi bekliyelim ama cabuk cabuk
ay boyle olmicak basim sisti

60:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…