Hayatta Allahtan sonra ilk korktuğunuz şey nedir ? :18::18::18:
kendimHayatta Allahtan sonra ilk korktuğunuz şey nedir ? :18::18::18:
yaptığım en büyük değil ama benii deli eden bir olay olmuştu küçükken hava çok sıcaktıı açıtığım kolayı az soğusun diye buzluga koyup hafif buzlandıgında hatırladığım ve içmek için kapagını açtığım andaa volkannn gibi üzerime ve mutfagın tavanına kadar fışkırann kolaaayı hiçç unutmuyorummmmm
kendim
hep kendi yapacaklarımdan korkarım
bazen bütün sesler susar kafamda
bütün dünya ve ben artık son noktadayımdır
ve bişey yaparım
o yıkar geçer
hem beni hem önümdekileri
işte bu yüzden en çok kendimden korkarım ben
eveeeeet soru
ilk kez kiminle kaba kuvvet kavga ettiniz
kendim
ve bişey yaparım
o yıkar geçer
eveeeeet soru
Hayatta Allahtan sonra ilk korktuğunuz şey nedir ? :18::18::18:
babamdııı birokdar sevdiğim ama çokda korktuğumm
hayvanlardan en korktugunuzzz
kuzenimle 2 yıl önce ilk kavgamızdı ve o zmanaa kimseyi vurmamıştım çünkü gözüm döndüğü an hiç bişey görmem onunda kolları morluklar vardı babam ayırmıştı kavgamızı onada iki tane patlamışımmm makara konusu olmuştu babaya el kalkmaz diye gücüm yetmedi demişti babam deli gücü var bizim kızda dedi
Hiç ameliyat oldunuz mu :2:
utanıyorum ama nanaktan7 yaşında hakan diye bi arkadşım öpmüştüüü bni ağlayıp kaçmıştım annemede namussuzluk yaptım gibisinden yüzüne bakamıyordumm
erkek kardeşimle
yalnuız bunun çok komik te bi anısı var anlatıcam
çocukluğum boyunca televizyında hiçbirzaman yüksek sesle bişey izleyemedik
babamın tek repliği sesini kısın olurdu
çok dehşet bi filme gitmişiz
ortalık yıkılıyo
ses ekolayzır
filmin en heyecanlı yerinde kardeşim eğilip şöyle dedi "abla sesini kıs"
yaptığım en büyük değil ama benii deli eden bir olay olmuştu küçükken hava çok sıcaktıı açıtığım kolayı az soğusun diye buzluga koyup hafif buzlandıgında hatırladığım ve içmek için kapagını açtığım andaa volkannn gibi üzerime ve mutfagın tavanına kadar fışkırann kolaaayı hiçç unutmuyorummmmm
kul hakkı cok korkarım hatta bunu takıntı bile yaparım cok
soru nerede soruuuuuuuuuuuuuuuuuuukul hakkı cok korkarım hatta bunu takıntı bile yaparım cok
kendim
ve bişey yaparım
o yıkar geçer
eveeeeet soru
aaaaaaaaaaa eveeeeeetttttttttFAREEe :18::18::18: Pantalonumun paçasından çıkmıştı bi ara o gündür bugündür korkarımmmm o arkadaşımada bi daha gitmedim zaten :18::18::18:
etrafınıza bakıyorsunuz bi yerde bekliyorsunuz yada misafirlikteniz bi kız yada bi çocuk var karşınızda size bakıyor işte o anda hiç rezil oldunuz mu ve utandınız mı nasıl oldu ?
FAREEe :18::18::18: Pantalonumun paçasından çıkmıştı bi ara o gündür bugündür korkarımmmm o arkadaşımada bi daha gitmedim zaten :18::18::18:
etrafınıza bakıyorsunuz bi yerde bekliyorsunuz yada misafirlikteniz bi kız yada bi çocuk var karşınızda size bakıyor işte o anda hiç rezil oldunuz mu ve utandınız mı nasıl oldu ?
İLKK aynı apartmanda oturdugumuz babanemin kiracısıydı aysel diye bir kızı dövmüştüm saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum artık ne yaptıysaaa
ne ameliyat ıcanım geçmiş olsun :26:tam 3 kere ameliyat oldum ben
İLKK aynı apartmanda oturdugumuz babanemin kiracısıydı aysel diye bir kızı dövmüştüm saçlarından tutup kafasını duvara vurmuştum artık ne yaptıysaaa
soru nerede soruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadi bakın biri sormuş ameliyat diye
ben hiç olmadım olan varsa söyleyip yeni soru alalım
şeyi hiç unutmuyorum ilkokula gidiyordum çok kıyafetim yoktu olanlarıda annem sen hafta sonu diye makineye at yıka herşey ıslak arkadasım geldİ doğum günü varmış illa gel erkek kardeşmin pantolonunu giymiştimm ne utanmıştımm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?