Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

bende ameliyat oldum 1kere

hiç arkadaşınızın sevgilisiyle ilgili kötü(!) fikirlere kapıldınız mı????

kapılmaz mıyımmm bana asıldığını düşündüm düşündüğümdede haklıymışımmmmm

Keşke hayatımda olmasa dediğiniz kim oldu :26:

hehehehe süpermiiiş
bana da olmuştu aynısı biz erkek tarafının arkadaşıydık ve gelin hakkında atıp tutuyorduk ve masamızda gelinin kız kardeşi varmış
kızcağız hiç bozmamıştı bizi ama çok utanmış ve düğünü terketmiştik

bende ameliyat oldum 1kere

hiç arkadaşınızın sevgilisiyle ilgili kötü(!) fikirlere kapıldınız mı????

evetttt hatta beni onalrı ayırmakla sucladı halbuki evlenmeleri ıcın herseyi yapanbilrdim arkadasımın bana sevgisini istemedi iftira attı :18::18:

pantolonundan fare mı cıktı :18:

osmantoşumun kargoyla gönderdiğiii koskocaman pufuduk ayıcığımm adı sakızzz

bnmkı msj atmıssss bna dıokı cok ınatcı oldugunu soylemısmıydım ben sana dıyo okuz :)
ne dıyım kı dun tartstk ama bn haklıym hadı bna akıl verın ne yazayımmmm

bnmkı msj atmıssss bna dıokı cok ınatcı oldugunu soylemısmıydım ben sana dıyo okuz :)
ne dıyım kı dun tartstk ama bn haklıym hadı bna akıl verın ne yazayımmmm
aynen şöyle yaz şekerim
"evet inatçıyım şımarığım huysuzum
ama hepsi sana senden başkasına değil sadece sana
anlamıyosan ben napayım "
yaz da gör

biri vardaa burdan okur falan diye söyleyemiyorummm ay hatta okdr cok varki
söyle canım ne olcak kim tanıycak seni sende şifreli söyle
pantolonundan fare mı cıktı :18:

eet arkadaşıma gitmiştim rahat bişeyler istedimmm üstüme oda verdi pantalonum sandalyede duruyordu eve giderken giymek için aldığım pantalonun bi ayağını soktum allahtan önce diğer ni sokmamışım dar paça giyorum ya ayağımı bi soktum tüylü bişey ayağıma çarptı çarpınca hareket etmeye başladı bi çığlıkla pantalonu çıkardım arkadaşım pantolonu mu bi sirkeledi fare düştü nasıl ağlıyorum ama onu giyemem diye arkadaşımdan bi eşofman alıp gittim eve bi dahada onalra gitmedim kız çok mahçup oldu çok özür diledi ama bi fobi oluştu nasıl giderimki eve gider gitmez duş aldımmmm :18::18::18::18: :120::120::120::120::120:

bnm soru güme gitti
tv de coook hayran kalıp cok isteyip rüyanıza bile giren ünlü oldumu

haah evett kıvanç tatlıtuğğğğğ gümüş dizisi varken aşıktım resmennn rüyamda görmüştüm cep numarasını vermiştiii 7. sınıfa gidiyordum kalkınca numarayı aramıştım bir kız çıkmıştı

babam
yapmaktan vazgeçip pişman olduğunuz en önemli şey neydi

üniversite sınavında kaydırma yaptığım için puanım beklediğimden düşük gelmişti ve ben tekrar hazırlanmaya cesaret edemedim buna hep pişman oluyorum

bnm soru güme gitti
tv de coook hayran kalıp cok isteyip rüyanıza bile giren ünlü oldumu

eveeet johnny depp

peki etkilendiğiniz birine hiç kendinizi olduğunuzdan farklı tanıttığınız oldu mu???

sen gümüş oynarken 7. Sınıfa mı gidiyodun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…