söyle canım ne olcak kim tanıycak seni sende şifreli söyle
eet arkadaşıma gitmiştim rahat bişeyler istedimmm üstüme oda verdi pantalonum sandalyede duruyordu eve giderken giymek için aldığım pantalonun bi ayağını soktum allahtan önce diğer ni sokmamışım dar paça giyorum ya ayağımı bi soktum tüylü bişey ayağıma çarptı çarpınca hareket etmeye başladı bi çığlıkla pantalonu çıkardım arkadaşım pantolonu mu bi sirkeledi fare düştü nasıl ağlıyorum ama onu giyemem diye arkadaşımdan bi eşofman alıp gittim eve bi dahada onalra gitmedim kız çok mahçup oldu çok özür diledi ama bi fobi oluştu nasıl giderimki eve gider gitmez duş aldımmmm :18::18::18::18: :120::120::120::120::120:
haah evett kıvanç tatlıtuğğğğğ gümüş dizisi varken aşıktım resmennn rüyamda görmüştüm cep numarasını vermiştiii 7. sınıfa gidiyordum kalkınca numarayı aramıştım bir kız çıkmıştı
kıs BULAMADIm NE ARIYOSUN BİLYORUZ AMA HOŞGELDİN BURADA BULABİLİRSİN
aynen şöyle yaz şekerim
"evet inatçıyım şımarığım huysuzum
ama hepsi sana senden başkasına değil sadece sana
anlamıyosan ben napayım "
yaz da gör
bittim bittimpatsyyy nasılsın kız istanbulda çok kar varmış
Canım mutluluğu BULAMADIM belki burda arkadaşlığı dostluğu bulurum diye geldim :)
:) bılıyormusun bnde bırgun mısafırlıkteyken gozumun onunden fare gectı koltukların arkasında gezıyo hayvancagız ıyyy kız dıken ustunde oturdum sankı hemen kalktık ordan
üniversite sınavında kaydırma yaptığım için puanım beklediğimden düşük gelmişti ve ben tekrar hazırlanmaya cesaret edemedim buna hep pişman oluyorum
eveeet johnny depp
peki etkilendiğiniz birine hiç kendinizi olduğunuzdan farklı tanıttığınız oldu mu???
heeeeeeeeeeyt yalnızlardan biri daha bizim bulduğumuz senin olsun şekerimCanım mutluluğu BULAMADIM belki burda arkadaşlığı dostluğu bulurum diye geldim :)
Canım mutluluğu BULAMADIM belki burda arkadaşlığı dostluğu bulurum diye geldim :)
Sevgi hanı hoşgeldiniiiiiiiiiz
azerin neden sesin çıkmıyoooooooor
e sen ne istiyosun anlamadım ki bentatlım oyle yazamam keyfımden tavır almadım densızlık ettı dusunmeden konustu
bnde ona yazdmkı bnde sana cok kaba ve dusuncesız oldugunu soylemısmıydım dedım
ya ama anlaşamıyoruz bu konuda dal mevzuya boşver geçmişikafam sisti tatlim hangisine cevap veriim diye bakiyorum:26:
yollarda kaldık sadece kavacık köprüsünden inmek bile 1:30 saatimizi aldıay ulaşım sorunu çok zor değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?