Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

Aşk evliliği yaptım bu arada...Aşk geçici bir duyguymuş derlerdi de inanmazdım... Aşk balon, sönüyor Sevgi, saygı, güven, paylaşım...Evliyken bunları istiyorsun...

tabi öyledir aşk geçiyor zamanla ama işte ilk görüştede biraz hoşlanma olsun en azından tanıyana kadar diğer türlü ben devamını getiremiyorum zor işler

tabi öyledir aşk geçiyor zamanla ama işte ilk görüştede biraz hoşlanma olsun en azından tanıyana kadar diğer türlü ben devamını getiremiyorum zor işler

Doğru diyorsun...Hayatın kritik bir dönemindesin...Karşına güzelliklerin çıkmasını canı gönülden dilerim...

Ah, keşke.... Aşığım deyip evlenirsen olacağı bu... Bak ne güzel eleştiriyorum kendimi

sonuçta herşey bizim seçimlerimiz doğrultusunda zamanında da böyle düşünmemişsindir herşey çk güzel giderken :) ama olsun yinede iyi anılarında olmuştur muhakkak insan her duruma alışıyor

Bebişe bakmam lazım... Bir akşam da geyik yapalım senle...Hep üzgün olmaz di mi... Kendine iyi bak....

sonuçta herşey bizim seçimlerimiz doğrultusunda zamanında da böyle düşünmemişsindir herşey çk güzel giderken :) ama olsun yinede iyi anılarında olmuştur muhakkak insan her duruma alışıyor

Ah canım, hiç düşündün mü desene...Aşığım evlenicem dedim

slm kızlar diycem ama kimsecikler yok
yine yalnız kaldım iyi mi...
ama bir gün yeneceğim bir gün bu yalnızlığı yeneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…