Arkadaş Olmak İsteyen Dert Ortağı Arayanlar Buraya

orada hava nasıl kız bn donuyorum burda

tabii insanlara fikir vermek lazım.. ben mesela gurbete geldim evlenip, zor vala.. artık çalışmıomda atamam olmayınca, memlekette eb-n azından dersanede çalışıodum.. sen neler yapıosuın hangi şei-hirrden? konuşup dertleşelim kızlar yaa yokmu konu açan soru soran.. nadia senden de bekliomm

elıfmıhrace nereye gıttı bakım
neden bana slm vermıyo hı cevap verın cabukkkkk

ayy hızınıza yeişemiomkii full pc başında hastunlar.. benişm ğstğme 65 sf eklenmiş 1 günde :) amann napiim evdeyim işte.. takılıom ev hanımlığına laışma dmnemi.. yeni evliyim ya :) sen neler yapıonn

bende öyle sıkılıorume vde, yeni evliyim, başka şehiree geldim kimsem yokk konuşalım ya burdan.. sık giriomusun gğnde 1 kez girmeye çalışlıom bende

bılıyorum da hıc gıtmedım kı

eyan ne güzel kızın oyalıodur seni ya.. ben yeni evliyim inş. ilerde kızı olur ne kadar sonra hamile kaldın ? 1 seneye felan bizde isitoz kzıım olsa keşkeee.. çalışmıomusun bide? ben ev hanımıyım diplomalı işsizlerden atanamadım öğretmenim şehir değiştirincede dersane felan başvurmadım

arkadaşlar yemediniz içmediniz sabaha kadar sohbet mi ettinizzz ohh be ne güzel ben bu sabah işe geç kaldım biliyonuzzzzz muuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…